לא האמנתי למראה עיניי.....

ebony

New member
../images/Emo32.gif לא האמנתי למראה עיניי.....

כשראיתי את הפרסומת החדשה לדורקס מסתבר שלדורקס יש קונדום חדש בטעם שוקולד.... שוקולד תפוז, שוקולד מנטה, שוקולד קוקוס ועוד ועוד ועוד שוקלד והכל בגירסה מיוחדת...... (מכורה לשוקולד
) ראיתי את הפרסומת בעיתונים ופשוט נשארתי עם פה פעור...... ולחשוב שפעם צחקתי על מישהו כשאמרתי לו שאני יחשוב על להיות איתו ביום שזה יהיה בטעם שוקולד.......
מעניין אם הוא התקשר אליי אחרי שהוא יראה את הפרסומת.....

Sefy

New member
אז אני צריך לקנות אה ? ../images/Emo9.gif

כדי שזה יעלה אבק אצלי במגירה

ebony

New member
תראה ספי.....

אבק זה מעלה רק בגללך..... אני זרקתי את הכפפה ואת הכובע גם ..... באמת ראית אותם בזמן האחרון?

לורן29

New member
מה הקטע של קונדומים בטעמים?

אם אני יורדת לגבר שלי-זה יהיה ללא קונדום!!!! למה שארצה טעם של פלסטיק, פור גודס סייק!!!!!!!!

Sefy

New member
בדיוק! ../images/Emo45.gif

אולי נרד לכן כאשר אתן עם מכנס פלסטיק

דנטל

New member
אצלי זה במילא לא משנה

לא ממש מוצצת וכשאני כבר טורחת פעם באלף שנה, יצא שרק פעם אחת מצצתי עם קונדום ואין לי בעיה עם הטעם של חומר הסיכה.

איכסססססססססססססססססססס!!!../images/Emo5.gif../images/Emo41.gif

רק אל תגידי לי שאת עושה זה כי אני מתפחלצת פה על הכיסא... ועוד עם קונדום?!?!???!??

ebony

New member
אממ....

תראו אני בכלל לא יורדת שונאת מין אוראלי גם שעושים לי ובטח שלתת לכן אני אפילו לא מבקשת.... אותו בחור מאוד ספציפצי רצה מאוד מציצה אז צחקתי איתו ואמרתי שביום שה-*&#@ שלו יהיה בטעם שוקולד יש לו מצב
היה יכול להיות מצחיק אם הוא היה שולף אחד כזה פתאום.....

דנטל

New member
יא, איזו תגובה ילדותית

טוב, את עוד צעירה. זה יעבור. אני מקווה לפחות. אז מצצתי לא מעט בחיים שלי. בכל זאת, הרבה פחות מנשים אחרות שאני מכירה. הן אוהבות את זה. אני שונאת. משעמם אותי נורא. מוצצת רק אחרי מחשבה. פעמיים בחיים שלי אולי עשיתי את זה כי משום מה בא לי. אין לי הסבר. כלומר, יש לי הסבר לפעם אחת כי אף פעם לא מצצו לו ואני אוהבת להיות ראשונה בדברים מסויימים וגם היה לו זין שפשוט דורש. בפעם השניה אני בכלל לא זוכרת למי זה היה, אז אני לא זוכרת למה, אבל אני כן זוכרת שהיתה עוד פעם שזה היה מרצון והפתעתי את עצמי שוב. אתמול גם מצצתי. שוב לא ממש מרצון עז. פשוט יש אקטים שדי מחייבים את זה (כשיש יותר מפרטנר אחד בו זמנית). בכל מקרה, מעולם לא דרשתי שישימו קונדום. אין לי בעיה עם הטעם של זה. סתם נראה לי נורא הורס. אם כבר טרחתי למצוץ אז הגיוני לי שלפחות גם ירגיש משהו, שירגיש את הרוק, את החספוס של הלשון. פעם אחת הייתי עם מישהו ובא לו מציצה עם קונדום. מדובר במישהו שכבר מצצתי לו בלי קונדום באותו לילה. הוא רצה לנסות עם קונדום. לי לא היה אכפת לנסות.

לא העניין....../images/Emo41.gif

פשוט הגומי הזה לא מסתדר לי בכלל עם מציצה!.... וזה מה שגרר את תגובת ה-"איכססססססססס!" שלי מאמי וחוץ מזה עם חודשים פחות אני חוקית....
אבל אם הגיל הוא זה שקובע אז תפדאל מאמי יש לי חברה בת 24 שהיא הרבה יותר ילדותית מהרבה בחורות בנוגע למין... וכמו שגברים אומרים- "לא חשוב הגיל העיקר התרגיל"...

למעלה