לא האמנתי למראה עיניי.....

דנטל

New member
כתבת "ועוד עם קונדום"

יעני, זה נשמע שהאיכס הוא על האקט בכלל, ושחוץ מזה עם קונדום זה עוד יותר גרוע. מתי בת ה- 24 התחילה לקיים יחסי מין? מחקרים טוענים שכמה שמתחילים מוקדם יותר, הגישה לסקס פחות בוגרת גם בגילאים מבוגרים יותר. זה כאילו הם נתקעים עם הבגרות המינית בגלל שהתחילו מוקדם מדי. כמו שניסית להעביר - הגיל באמת לא קובע, ולכן גם לא זה שעוד חודשיים תהיי בת 18. מה שקובע זו התגובה. התקוה שהבעתי היתה שהתגובה הזו שלך תהיה פחות מזועזעת עם השנים. גם אני אמרתי פעם איכס על זה. הייתי הרבה יותר קטנה ממך, אבל אמרתי איכס. זה עובר ואני מקווה שזה עובר למקסימום אוכלוסיה.

זה לא שזה....../images/Emo41.gif

לא קרה לי. אבל אני ינסח את זה אחרת.... הכוונה הייתה לגומי המגעיל הזה שגם אם ישלמו לי אני לא יכניס את לפה. ילדותי או לא זה מבחינתי דבר מגעיל. בקשר לחברה זה היה דווקא בגיל מאוחר בהרבה מהמצופה....אז זה לא העניין לפי דעתי עדיף בלי... יותר טבעי פחות מסריח.

דנטל

New member
כל עוד זו תגובה על הקונדום אז אחלה

חשבתי שזה על המציצה וזה הזכיר לי אותי כשהייתי קטנה ולא הבנתי. הגומי זה עניין של טעם בהחלט. אותי זה לא מגעיל. זה לא טעים, אבל לא מגעיל אותי. לגבי הריח, זה מריח כמו שמן תינוקות. אין לי בעיה גם עם זה. בכל מקרה, זה מאוד נורמלי לא לאהוב את זה. הרבה נשים לא אוהבות את הטעם והריח של קונדומים.

tokit

New member
אז גם אני אזעזע אותך..

גם אני מצצתי כמה פעמים לגברים עם קונדום. פעם אחת זה היה כי היתה לו חברה, והוא חשב שבזה שהוא שם קונדום הוא כאילו לא בוגד בה. הוא גמר פעמיים, כמו ענק. בכל שאר הפעמים זה היה כאשר הם שמו קונדום כי הם רצו לחדור, ואז נפל להם קצת (כי זה מה שהקונדום גורם להרבה זיינים..). מצצתי להם כדי להעמיד אותו מחדש. שוב.. הצלחה כמעט מלאה.

צלמוות

New member
אני לא יודע מה כולכן מתלוננות..

אני הבנתי שלרדת לגבר זה הרבה יותר נחמד מאשר לרדת לבחורה.. למרות שזה הדבר שאני הכי אוהב לעשות.... ושתדעו שהמון בנות מעדיפות קונדום בלי טעם מאשר אחד עם(חברה שלי לדוגמא..) אבל קיבלנו אחד בטעם שוקולד וננסה אותו הלילה... נודיע לכם מה היא אמרה...

למעלה