לא מרגישה משהו

West Doll

New member
בטח שאפשר לשנות../images/Emo12.gif

אני מכירה מישהי שכבר עשתה את כל התהליכים והיה לה תאריך גיוס והכל ואז היא החליטה לעשות שירות לאומי והצהירה ברבנות וזהו. עשתה שירות לאומי

always be me mc

New member
../images/Emo32.gifלא מרגישה משהו

למקרה שמישהו תהה לאן נעלמתי אתמול חשבתי שזה רק הוגן להגיד לכם למה(וגם אני במצב שאני אני מרגישה צורך לחלוק
), והנה ההסבר: אז זהו שמאז אתמול אני לא מרגישה משהו. זה התחיל בחזרה מהעבודה עם בחילה בבטן, התפתח לכאבי בטן שגרמו לי לרצות להבליג על ארוחת ערב ובסופו של דבר יצא שכל מה שהכנסתי אתמול לפה הקאתי(וזה קרה בערך 3 פעמים), וגם יש לי קצת חום. וזוהי הסיבה האמיתית חברים שלא הייתי פה אתמול ולא התייחסתי כי פשוט לא יכולתי לשבת על הכיסא מול המחשב מבלי שיכאב ומבלי שלא תהיה לי סחרחורת לכן לא כתבתי אבל היום בעזרת השם אני מרגישה קצת יותר טוב ומנצלת הזדמנות זו להסברים. זהו, זה מה שיש לי לומר בנושא. אני מקווה שכולכם בריאים ושתשארו ככה כי זה באמת לא כיף להיות חולה

nimix

New member
היי תהיי חזקה !

מוזר אבל גם אני אתמול חזרתי עם כאב ראש הביתה .. וזה באמת לא נעים להרגיש לא טוב אבל לפי מה שאת מספרת את הרגשת הרבה יותר גרוע ממני, אולי כדאי לך לעשות בדיקות? מצד שני אולי זה רק אחד מאותם ימים תרגישי טוב !!

nimix

New member
כן בטח שהיא כתבה

הרמז היה : OFF לא מרגישה טוב .. ממש למעלה .. :)

always be me mc

New member
נמרוד../images/Emo99.gif בדיוק היום חשבתי עליך../images/Emo23.gif

נשמה
מקווה שהכאב ראש שלך לא היה יותר מדי קשה ומקווה שזה עבר(מה שמן הסתם קורה בסוף למזלנו לא?
) באשר להרגשה נראה לי שאם הקאתי 3 פעמים(ובטח גם את כל הפיצה שאכלתי ממקודם) אז המצב קצת יותר גרוע משלך גם שתבין כל הלילה הרגשתי ככה כאילו אני הולכת להקיא(אולי בגלל זה לא נרדמתי
) אבל לא נורא נראה לי(יותר נכון אני מקווה), הסערה ברובה עברה ולמרות שעדיין אני מרגישה נאחס אבל לפחות אני יכולה לכתוב פה וזה כבר משהו לא?
אז תודה על הדאגה
והאמת אני לא חושבת שיש לדאוג יותר מדי. יכול להיות שזה משהו שנדבקתי ממנו במעון(אגב למרבה האירוניה באותו יום שהתחלתי להרגיש ככה אז ילדה הקיאה עלי.. המ.. אולי יש קשר?
) אבל גם זה כמו שאר הבעיות בעזרת השם יחלפו
ושוב תודה רבה על הדאגה

nimix

New member
באמת? ../images/Emo140.gif

אני אגיד לך , כשיש לי כאב ראש - אני פשוט הולך לישון. אם זה אפשרי , כי אני ממש לא איש של כדורים אז למזלי זה היה בשעות הלילה אז עשיתי מקלחת חמה ( שזה גם מקל מעט) והלכתי לישון , ואז קמתי הבוקר כמו חדש :) ואני מבין שאת שמרטפית? או אם תרצי - בייביסיטרית? אז באמת חשוב לך לעשות חיסונים, כי מחלות מדבקות לא חסר, ולכי תדעי אולי יש קשר מן הסתם , אין מה לעשות, כשעובדים עם ילדים מאוד סביר שתיתקלי במשהו, את חייבת לחשוב על עצמך !

always be me mc

New member
נו איך לא חושבים עליך?../images/Emo9.gif

אתה היחיד פה עם הטעם המוזיקלי שאני יכולה להזדהות עימו
ותודה על העצות
אני אאמץ אותן ברשותך

YaEl 15

New member
גליה ../images/Emo24.gif רפואה שלמה !! ../images/Emo23.gif../images/Emo201.gif../images/Emo107.gif

אבחנה מבדלת, אנשים - נקבה, בת 19, סובלת מכאבי ראש והקאות. מה שבטוח - זה לא לופס
(בדיחות האוסיות
) הייתי מציעה לך את הטיפול הרגיל שלי, אבל לא ניראה לי שיהיה לו השפעה דומה עלייך
בכל אופן, יכולים להיות דברים גרועים יותר
זה בוודאי לא מה שאת רוצה לשמוע, אבל תמיד צריך להסתכל על חצי הכוס המלאה
חח.. לא שאני תמיד עושה את זה
בכל אופן, מקווה שאת כבר מרגישה יותר טוב
איזה באסה, שהפסדתי את כל האקשן.. חחח.. אני הייתי במסעדה |יאמי| בזמן שאתם דיברתם באופן פעיל.. טוב נו.

always be me mc

New member
חח תודה לך הרופאה יעל../images/Emo193.gif

וכן, תודה לאל(ולכם
) אני מרגישה הרבה יותר טוב

YaEl 15

New member
על לא דבר.. אממ.. שמתם לב שאני **כל הזמן**

וכשאני אומרת כל הזמן - אני מתכוונת - כל 2 משפטים -- אני כותבת "בכל אופן," או/ו "טוב," אני חייבת להפסיק
אלו בכלל לא מילות קישור

always be me mc

New member
תודה נשמה../images/Emo25.gif../images/Emo23.gif../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif

ובואנה אני רעבה
מעניין אם את הארוחה הזאת אני אצליח לשמור בבטן

תרגישי טוב גל../images/Emo9.gif

תנוחי קצת.. עוד מעט מגיע סוף השבוע ופרק של הטופ מודל בתקווה שהוא ישפר את מצב הרוח שלך
תנסי לנוח להירגע,לקחת תרופות קצת
שולחת לך
ותרגישי טוב

always be me mc

New member
אתם והתרופות... מה זה פה האוס?../images/Emo8.gif

חוץ מזה שלא צריך תרופות. נראה לי לאט לאט אני מתחילה להרגיש טוב יותר
באשר למנוחה
שלי תאמיני לי נחתי כל היום
אם זה לא עוזר אז אני לא יודעת מה כן
(ואל תגידו תרופות
) ובאשר לטופ מודל: עם זאת שאני בהחלט מצפה לזה(למרות שאני יודעת מי המנצחת
) תאמיני לי שאין כמו סמולוויל ו-KK כדי לשפר לי את המצב רוח לכן לזה אני הכי מצפה
ושלי תודה על התגובה החמה

spelling

New member
חברי פורום חמדמדים!כנסו רגע..

כאן אדם הקפטן שלכם מדבר... קודם כל גל תרגישי טוב!זה עכשיו קטע של וירוסים וחילופי עונות 4\3 מהעם הזה סובל מזה... ממחר אני מתחיל קורס פסיכומטרי שזה לשמחתי רק חודש וממש קצת... הקרוס הוא בערב ככה שמעכשיו לחודש ורבע הקרובים אני אגיב בבוקר וכאלה לפינות ואם פותחים אחר הצהריים אני מגיב ככה בלילה שלא תחשבו שלא אכפת לי מפינות שפותחים סבבה???? לפחות זה רק חודש ורבע אבל 3 פעמים בשבוע רק ככה שזה לא נוראי בכלל בכלל!רוב הזמן אפילו לא תרגישו שנעלמתי חעחע! אז שוב גל תרגישי מעולה!
נטלי מקווה שנרגעת קצת בקשר לאתמול:)
ונמרוד תגיב יותר!(אני יודע שאה לא מתחבר להכל אבל לסיכום וכאלה צריך להגיב כל חבר פורום כי זה מעיד על נוכחות ואכפתיות-נשמע כמו מורה לעתיד הא?חחאבל סתם מתוך כבוד לאלה שפותחים פינות)ומה עם הקומונה שלך?הייתי שם פעמיים נראה לי אני יבדוק מחדש שם ..
שלי מה חדש אצלך כפרה??
ויעל אני שמח שנהנית ביומולדת!
אחח ובקרוב אני אהיה דוד חחח(הצד הפולני שלי חייב אותי להזכיר לכם)

spelling

New member
לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

האדום שלי..נגמר כל כך מהר... לא הספקתי להפרד..למה רק חודשיים??אצל אחרים זה המון... איככ עכשיו חזרתי להיות ברונטי! תודה רבהבכל אופן נהניתי מאוד!

always be me mc

New member
תרגיע תרגיע../images/Emo11.gif

בעזרת השם יום אחד אני אעשה עוד חידון אם לא על אליסה אז על פיבי וסמנתה ותהיה לך הזדמנות להשיג את האדום בחזרה
ולפרוטוקול שלחתי לך הודעה. היה לך זמן להתכונן
ומה הבעיה בלהיות ברונטי????

למעלה