לא ראיתי בעמוד שירשור עוף אז

C H E N c h e n

New member
../images/Emo32.gifלא ראיתי בעמוד שירשור עוף אז

פתחתי...
שרשרו את עופותיכם...!

C H E N c h e n

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo42.gifעומר../images/Emo26.gif

את יכולה בבקשה לשים תמונה שלך בפורום
...

The Sun Girl

New member
../images/Emo121.gif../images/Emo42.gif../images/Emo161.gif

מחר יכול להיות שאני מסתפרת!! יש לי שיער ארוך (יחסית...), כבר די הרבה זמן, אז יכול להיות שאני מסתפרת בסגנון (לא בדיוק אותו דבר, לא!) של השיער של לואיסנה, משהו בסגנון, כי נורא אהבתי את זה..אני רק מקווה שזה ייצא נורמלי...זה נקרא מדורג ארוך, כאילו, אני רוצה מדורג רק מקדימה, כי אם זה גם מאחורה אז זה לא יפה כי זה כמו משולש הפוך כזה (חחחח, אני עם הדימיון שלי...
) ואני ממש לא אוהבת את זה... אז...נראה כבר מחר....אה, והעיקר שישאר ארוך.אני הכי אוהבת שיער ארוך...
אני מקווה שאם אני אעשה פן, אז שזה יראה טוב...כי השיער שיש לי עכשיו, אז אני נורא אוהבת אותו עם פן חלק חלק אז אני לא יודעת מה אני אעשה לספר אם הוא לא יעשה את זה טוב! [
] חחחח, סתם,סתם...עזבו אני קצת מחורפנת עכשיו, חזרתי ממפעל של פלסטיק, הייתי עם שתי חברות שלי, אנחנו צריכות לעשות עליו עבודה....מי שהסביר לנו היה ממש נחמד! אבל כמה מוצרים הוא נתן לנו..חחחחח, לא היה לנו מקום בידיים,אז בטח שלא יהיה לנו מקום לכולם בעבודה.חחח..אבל לא משנה....עזבו, אני צריכה ללכת....ביי
, אוקיי, זאת היתה ההודעה הכי מוזרה שרשמתי אי פעם....חחחח...

../images/Emo9.gifאני הבנתי למה את מתכוונת ו...

פעם לילדה מעצבנת ביותר וסנובית שחושבת את עצמה מהכיתה שלי היה כזה, אבל זה לגמרי היה כזאת
ממש בתחלה זה היה קצת מדורג ואז עוד ועוד וזה נהיה ממש צר
זה היה מכוער בטירוף, ורק אני שמתי
... כי ישבתי מאחוריה
... אז הבנתי למה את מתכוונת:) ו...מפעל פלסטיק
...מה הוא נתן לכם
בטח התלהב שאתן עושות עבודה על המפעל...
..

The Sun Girl

New member

חחחחחח, הוא נתן לנו כל מיני קופסאות ומוצרים מפלסטיק (אפילו מיחזורים של פלסטיק! שזה רק חתיכות פלסטיק מרוסקות!! חחחחח
, אבל זה בסדר, כי אנחנו די צריכות את זה..) אבל הוא ממש חמוד, הוא אבא של מישהי אחרת שאני מכירה, שלא היתה איתנו... בכל מקרה, כנראה מי שעוד הרוויח מזה, זאת אמא שלי, עכשיו יש לה אספקה של קופסאות בבית.....(חחח, כאילו שחסר לה קופסאות...
) חחחחח, נכון תמיד לסנוביות, יש את התסרוקת הכי מכוערת!!
לא? גם לי יש בשכבה מישהי ממש אבל ממש סנובית, ויש לה שיער כל כך מכוער, כמה פעמים היא כבר צבעה אותו, בכל צבע שלא תרצי! אפילו בצבעים שלא ידעתי בכלל שקיימים!

A d i d a

New member
../images/Emo19.gif../images/Emo42.gif

גם אני הסתפרתי לא מזמן. האמתי, שהסתפרתי בדיוק כמו לואיסנה [כיום] וזה בכלל לא היה בכוונה. אמא שלי לקחה אותי לאיזה ספר ממש מקצועי [וממש יקר] שיעשה לי פוני דק דק ואז הוא אמר שזה לא יהיה יפה סתם פוני בלי דירוג מהפוני כי זה יראה סתמי. אז הוא עשה לי
האמתי שזה יפה :) גם לי לא דירגו מאחורה.. זה לא ממש יפה מאחורה.

RinRan

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo42.gif

האני, איים הום
אתמול נסעתי עם אבא שלי לערד, היום היינו ביממלח, וחזרתי לפני שעה וקצת, וואצאפ היר?

../images/Emo41.gif../images/Emo42.gif~.~../images/Emo42.gif../images/Emo41.gif קארינוש ../images/Emo24.gif

אבא כבר חזר
נחמט
נהנת
פה אין שום דבר חדש ... קראי כמה הודעות ותביני הכל
אני היום נוזעת לאזכרה של סבא שלי
ואז חוזרת הביתה ומתארגנת למסיבה
אבל סבבה
אז אני לא יהיה פה כל היום
ומחר אני בטוח יהיה

RinRan

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo42.gif

כן פאפא חזר
היה די פסה כי היו 40 מעלות
|מזיע| [אייקוני קיץ, איפה אתם כשצריכים אתכם?!
] ובהצלחה באזכרה של סבא שלך
ותהני במסיבה
ו... זייהו

../images/Emo41.gif../images/Emo42.gif~.~../images/Emo42.gif../images/Emo41.gif

גראאאאאאס קארינושית
היה נחמט במסיבה
לאף יו

Benji Rulz

New member
ואני שוב כותבת את ההודעה....

***כתבתי את ההודעה הנ"ל פעמיים כבר בפורום המורדים!*** גם אני הייתי בהופעה הזאת! בטוח שממת לב אלי אם היית שער 9 שורה 5,כי אני הייתי שער 9 שורה 6,את יודעת מי אני,לפי איך שצרחתי?! הכי משוגעת בכל האולם,זאת הייתה אני! תיאור:קרה ארוך צבע שיער שטני,עיניים חומות,לבשתי מכנס משובץ, וגופייה שחורה! ובהופעה הזאת(הייתי בעוד מלא) הכי שמו לב אלי!!! אני היית המשוגעת בשער 9(היום לא הייתי ב- V.I.P, כי חברה שלי לקחה אותי איתה כי לא היה לה עם מי ללכת,והיא כבר קנתה כרטיס),שכל שנייה צרחה,וכולם הסכלו עליה! שבנחי אמר לה שלום כל שיר,שלולי הסכלה עליה וארמרה שלום,פר שלחה לא מלא נשיקות, שחסמין עשתה לה שלום,שפליפה אחרי שהיא עשתה לו את הסימן שהוא עושה הוא החזיר לה,שקמי הסתכלה עליה! בקיעצור המשוגעת בשער 9 שכל האיצטדיון הסכל עליה,כולל המורדים,זאת אני!!!!

מקפוצה....+תמונה מההופעה של רבלדה!

הנה תמונות מההופעה-רוצים עוד?
*מקפיצה* "
בוניטה, בוניטה, בוניטה דה מאס, מי דולסה צ'יקיטה טנטו טה ג'מאס [
]...בסה מה צ'יקיטו, דלה אומבסיטה...אסה!...

The Sun Girl

New member

מחר לימודים
יש פה מישהו ששמח לחזור? אני אישית לא שמחה ממש, אבל זה כבר מתחיל לשעמם כל החופש הזה..טו לונג... אבל אני יודעת שכשאני אחזור תהיה עלינו הפצצת שיעוריםםםם. אוף!

motib4

New member
יוו אני נרגש!../images/Emo29.gif

כל החופש התחננתי, ביקשתי מאלוהים שנחזור ללמוד! אני כל כך אוהב ללמוד! זה התענוג
שלי בחיים, והדבר הכי משמח שקרה לי החופש, זה שהוא נגמר. NOT!

למעלה