לגיוסים

שלום חן

New member
למנהלת הפורום לציף בבקשה

אני שם לב לכל המתגייסים (גיוס קל ונעים ושפשוף קל) והמגויסים על ההתבטאויות המעליבות על המוסד קודש הקודשים של מדינתנו הקטנטונת והוא הצבא, צ.ה.ל, צבא הגנה לישראל. חברה תשמרו את דעותיכם הפוליטיות ואת דעותיכם על הצבא בפרט לעצמיכם ובבקשה אל תציגו התבטאויות מעליבות על צ.ה.ל. וממך ציף אני מבקש להזהיר ולמחוק כל הודעה מעליבה (צבא כיבוש שחוזר בהרבה בהודעות) לאלתר ומקווה שהתבטאויות אלו לא יכתבו בפורום זה. תודה מראש גיוס קל ולילה טוב

מדובר בבדיחה

לאנשים יש חוש הומור בגוונים שונים. זה של ברוטוס הוא בעל גוון מסויים, המוכר לי, ולאחרים בפורום. אני לא מוצאת מקום למחוק את הודעתו של ברוטוס. מעבר לכך, גם אם צה"ל היה נקרא כאן "צבא כיבוש" ברצינות, ע"י מאן דהוא, לא הייתי מוצאת מקום למחוק זאת (אלא אם ההודעה היתה OFF בפני עצמה), וזאת מפני שבישראל עדיין קיים חופש ביטוי, המגן גם על התבטאויות כאלו, גם אם אינן מקובלות על הרוב, או עלי אישית. מצד שלישי, כפי שכתוב בתקנון, אין מקום לדיונים על פוליטיקה מקומית בפורום, ושרשורים בעלי אופי פוליטי ייעצרו (בנימוס). כמו כן, אבקש מכולם להבא להעביר אלי הודעות בענייני ניהול באמצעות מערכת המסרים, ולא מעל גבי הפורום. תודה.

../images/Emo41.gif פורומים חדשים בתפוז אנשים ../images/Emo41.gif

פועלים למען בעלי האלרגיות למוצרי מזון בפורום אלרגיות מזון http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?id=1326
פורום ללהקת הרוק הישראלית העולה סינרגיה http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?id=1327
מדברים לטינית ויוונית עתיקה בפורום שפות קלאסיות http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?id=1329 המשך גלישה נעימה בתפוז
אנשים

Shakty

New member
../images/Emo32.gif היום ב11 חוזרת הסידרה הטובה

ביותר שמשודרת היום בטלוויזה - SIX FEET UNDER. עוד סדרת מופת מבית HBO שכיוון שזה ערוץ שמשודר בכבלים ולא באוויר כמו ערוצי הNATIONAL כמו NBC למשל - לא כבול לחוקים המטומטמים של הרגולטור (משהו כמו הרשות השנייה אצלנו). HBO אחראי באופן בלעדי לרוב הסדרות הטובות שהיו בשנים האחרונות -אוז, הסופרנוס, סקס והעיר הגדולה ועמוק באדמה. למי שלא מכיר זו סידרה פסאדו בורגנית אמריקאית טיפוסית על משפחה. אבל פה נגמר הדימיון לכל הסדרות האחרות - מדובר במשפחה של קברנים שאיבדו את האבא - כל אחד שם עם שריטות יותר עמוקות מהגרנד קניון - וכל אחד חוטף את מלוא אכזרויותם של החיים פעם אחר פעם. זו לא סדרה קלה ואין לה סוף טוב - היא לחלוטין לא אמריקאית טיפוסית. אבל רמת המשחק, הצילום העריכה ההפקה והתסריט כל כך גבוהים ומציבים סטנדרטים חדשים בכל פעם - שפשוט אתה מוצא את עצמך דבוק למסך ומחכה רק לפרק הבא.

wommer

New member
אם כבר סדרות טלויזיה...../images/Emo32.gif

היה השבוע בפרק השבועי של 8 כללים פשוטים(ביס) בדיחה על הפלויד... על העניין של הקוסם מארץ עוץ ועישון סמים..משהו מעניין(אם מישהו ראה) מצטער אם זה נשמע לא קשור כל כך ,אבל הייתי חייב להעלות את העניין...

Shakty

New member
עוד ../images/Emo32.gif לאחה"צ - לא רק בארץ

תראו מה קורה בארה"ב : לינק מי שמכיר אותי בפורום שמע אותי בטח כבר כמה פעמים מתלונן על שיטת הPLAYLIST בתחנות הרדיו המקומיות - ואיך הן בשיטתיות הורסות את המוסיקה בארץ. ובכן אנחנו לא לבד תקראו את הכתבה ותראו.

Shakty

New member
עוד ../images/Emo32.gif לאחה"צ - לא רק בארץ

תראו מה קורה בארה"ב : לינק מי שמכיר אותי בפורום שמע אותי בטח כבר כמה פעמים מתלונן על שיטת הPLAYLIST בתחנות הרדיו המקומיות - ואיך הן בשיטתיות הורסות את המוסיקה בארץ. ובכן אנחנו לא לבד תקראו את הכתבה ותראו.

למעלה