להלהלהלה...

purpleminnie

New member
בקשר למעריב לנוער

מישהי עשתה קבוצה בפייסבוק " גמאני רוצה לאנוס את אנדי סייקס (סקס) *-*!!!!!!!!" אז מעריב לנוער כתבו עליהם המלצה במדור My Sound, אז אם נקים קבוצה עם מסר חמוד כמו זה וכולן יעשו לייק אולי הם גם יכתבו על ATL באחד מהגיליונות הקרובים מישהי רוצה להקים? רעיונות לשם?

לא נראלי שזה בגלל הקבוצה הזאת...

הקבוצה הזאת קיימת כבר מלא זמן... אני די בטוחה שהם כתבו עליהם בגלל שהם מתחילים להתפרסם יותר בעולם ולא דווקא בגלל הקבוצה הזאת...

2MayaN2

New member
../images/Emo45.gifאני גם חושבת ../images/Emo221.gif

אבל אנחנו עדיין יכולים לנסות ולהמשיך להציף אותם

בגלל שאני כ"כ גאה בעצמי! ../images/Emo6.gif

טוב, כבר חודש/יים שיש ילדים קטנים(חברים של ילד שגר בבניין שלי) שמתנחלים לנו בבניין. לא רק בתוכו אלא גם מסביבו כאילו... בתוך הגדר שמקיפה את החניון... עכשיו הם עושים מלאאאא רעש ואף פעם לא היה לי את הלב לצעוק עליהם כי... הם ילדים ביסודי! ועכשיו כשחזרתי מטיולי היומי עם צ'רלי ראיתי שהם משחקים עם השער של הכניסה לחניון.. (מאלקטרונים האלה שיש להם שלטים..) וכמובן שככה הם יכולים לשבור את זה... אז בהתחלה עברתי לידם ואמרתי להם להפסיק לשחק עם זה ולא נכנסתי דרך השער הזה.. המשכתי ללכת לעבר הגדר כניסה שזה מעבר לפינה כזאת.. ומשם יכולתי לראות אם הם הפסיקו... הם לא "OO אז(ביחד עם צ'רלי
) הלכתי לצעוק עליהם כי לא רק שהם שיחקו עם משהו שיכול להישבר ועם זה נשבר אנחנו(הדיירים של הבניין) צריכים לשלם לתקן את זה ולא הם אלא הם גם ניסו לזרוק כובע או משהו לידיד שלהם שגר בקומה ה1 אז צעקתי עליהם לצאת ובלהבלהבלה ואמרתי להם שיש להם מזל שזאת אני שתפסה אותם ולא הועד. בשיא הרצינות. ילדים ביסודי לא צריכים שהועד שלנו יצעק עליהם
הוא שמן, רוסי וזקן. ואני מדברת פה מנסיון
כבר כמה פעמים הוא צעק עליי ועל ידידים שלי כשיישבנו במדרגות או משהו XD ועכשיו בלי קשר ליסודיניקים מטומטמים... אני צריכה דעה! עכשיו.. שבוע הבא כמה ימים(או שרק יום
) לפני המפגש אני אהיה בסנטר עם חברה כלשהיא כדי לקנות אייפוד. עכשיו בעיקרון כבר החלטתי שאני אקנה את הקלאסיק עם 120 גיגה ב1200 ש"ח. החלטתי את זה אחרי שראיתי שלקנות טאצ' עם 32 גיגה יצא לי יותר יקר בכמה מאות... אבל אז(כאילו.. היום
) גיליתי שאני יכולה לקנות טאצ' ב1250. אני בהתלבטות לא נורמלית!!!

Xx Haley xX

New member
חחח LOL

אח - ילדים של היום. ותכלס, לא הבנתי בקשר לאייפוןXDDDDDDD כאילו אייפון גם ככה טאצ' לא? ועדיף עם כבר יותר ג'גה. בעצם - תלוי למה השימוש שלך בו.XD

לאלא אייפון ../images/Emo6.gif

אני אוהבת את הפלאפון הקטן והמצ'וקמק שיש לי יותר מדי
אני מדברת על אייפודים
ויש הבדל לא קטן בין הקלאסיק והטאצ'...

Xx Haley xX

New member
חח - התבלבלתי - אייפוד *

בטעות כתבתי אייפון, נו אני חולה! מותר לי. XD ונמ, לא יודעת כל כך. אף פעם תכלס לא חיפשתי או השוותי. בכלל, מה יש באייפוד?XD

חחחח מקווה שאת מתחילה להרגיש יותר טוב ../images/Emo24.gif

ובקלאסיק יש הרבה זיכרון ומסך שאפשר לראות בו סרטים
ובטאצ' יש גם את האפליקציות והחרא הזה... אבל החרא הזה משעשע ביותר O_O

Xx Haley xX

New member
../images/Emo241.gifקצת, אבל המצב מדרדר!

או שלא, לא יודעת.XD XDDDDDDDDDD האמ, תחשבי מה את באמת צריכה מהשתיים ותבחרי את הנכון.D: ממש עוזרת שכמותי.XD

purpleminnie

New member
גו אלי../images/Emo8.gif

הכי כיף לצעוק על ילדים ביסודי כל כך הייתי רוצה להיות שם, נשמע מעניין לראות אותך צועקת עליהם
את באמת צריכה 120 ג'יגה? וואו אם כן תלכי עליו, הוא נשמע לי פחות שביר

בסוף אני כן הולכת על הקלאסיק ../images/Emo6.gif

לא בגלל שאני באמת צריכה כ"כ הרבה זיכרון אלא בגלל המחיר... קלאסיק בחנות אחת בסנטר יעלה לי 1200 אבל הטאצ' מגיע עד 1700 שזה הרבה מעל טווח המחירים שלי
אגב, תהיי במפגש?

לאמשנה ../images/Emo122.gif

הרגע ראיתי שאת לא תהיי במפגש
חבל...
תמיד יש את המפגש הבא

purpleminnie

New member
מקווה להגיע להבא, מאוד

תהני עם הקלאסיק, את יודעת איזה מסך גדול יותר?

כה ואז ראיתי שהחנות ברמת גן ואני מהאנשים

שרוצים דברים עכשיו
אבל לאמשנה
ראיתי שיש להם משלוח אקספרס בערך ב30 ש"ח אז כנראה שאני אקנה מהם עדיין
הוו אייפוד *~*

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif חחחחחחחחח... כל הכבוד ../images/Emo45.gif../images/Emo6.gif

ובקשר לאייפוד, אני ממש מצטערת אבל אני לא יודעת XD

למעלה