להלהלה...

Adi641

New member
../images/Emo113.gifלא כתבתי פה המון זמן....

אממ כמו לכולן יש לי המון עומס! אני עובדת עם שני חברים על תוכנית רדיו (אני במגמת תקשורת) ואנחנו ממש לחוצים מכל הארגונים שזה דורש! מה שנחמד זה שבאולפן שלנו יש המון דיסקים, ולמרבה ההפתעה יש גם דיסקים טובים! לא יודעת למה זה הפתיע אותי, אבל לא משנה.... אממ..... זהו :) כמה כייף להיות פה במקום ללמוד למבחן D:

StayAwake

New member
איזה כיף לך! הלוואי עליי!

אני תקועה במגמת ערבית וכימיה... ואני שונאת את שתי המגמות שלי
וכנ"ל לגבי על להיות פה... אני יושבת על המחשב איזה שעה ביום וגם אז אני צריכה לבדוק דברים לבית ספר... ממש נמאס לי כבר

Adi641

New member
../images/Emo113.gif יש לנו בבית ספר משהו נחמד- במקום

לבחור בכיתה י' 2 מגמות, אנחנו בוחרים 4 ואז בסוף י' מוותרים על 2, ואז אנחנו בעצם מתנסים ביותר מקצועות ויכולים לוותר על מה שלא מעניין אותנו... חבל שלא עושים את זה בכל בתי הספר.... אבל, אם את לא אוהבת כימיה וערבית למה בחרת אותם? :))

2MayaN2

New member
דומה למה שיש אצלנו ../images/Emo221.gif

לומדים בכיתה י' הכל ואז בסוף מחליטים מה להרחיב.

2MayaN2

New member
בסוף תמיד שונאים את המגמות ../images/Emo221.gif

הן הפכו להיות המקצועות השנואים עליי...העיקר אני בחרתי את זה

AdiA12

New member
אצלנו בוחרים רק מגמה אחת O.O ../images/Emo209.gif../images/Emo248.gif

ואפשר להרחיב אם רוצים, זתומרת אפשר נגיד להיות במגמת קולנוע ולהרחיב.. לא יודעת נגיד.. פיסיקה. אני בעיקרון כנראה מרחיבה צרפתית, אבל זה רק בשנה הבאה. ורוב המגמות אצלנו נפתחות ב-י"א. יש רק 6 מגמות שנפתחות ב-י' ועוד 2 שנפתחות ב-ט'. כל השאר ב-י"א יחד עם המורחבים.

StayAwake

New member
אצלי זה הולך ככה..

בכיתה י' בוחרים להרחיב אחת אבל ממשיכים ללבוד את כל המדעים וערבית ואז ביא' בוחרים שתי מגמות ואם לא בוחרים במדעים (פיזיקה כימיה וביולוגיה) או ערבית אז לא לומדים את זה יותר..
אז אני בכיתה י' למדתי מד"ח והשנה הרחבתי ערבית כימיה

2MayaN2

New member
גם אצלנו יש כזה דבר ../images/Emo221.gif

זאת אומרת ה"אומנותיים" זו כיתה ומגמה בפני עצמה ומי ששם יכול להרחיב עוד מקצוע. בהצלחה עם צרפתית
אני רציתי גם אבל אמרו לנו שזה רק מי שלמד בחטיבה><

AdiA12

New member
אממ קצת שונה.. אבל דומה ../images/Emo209.gif../images/Emo248.gif

אה לא נורא.. תודה :) בעיקרון אצלנו אין חטיבות ביניים, יסודי עד ח', תיכון זה ט'-י"ב. אז ביסודי למדתי שנתיים ערבית ולא שנתיים צרפתית. כשבאים לתיכון אפשר לבחור צרפתית או ערבית, בחרתי צרפתית. למדתי שנה שעברה, אני לומדת השנה. שנה הבאה אני כנראה ארחיב את זה מה שזה אומר שפשוט במקום לסיים ללמוד את זה השנה עם יחידה אחת, אני לומדת את זה עד י"ב ומסיימת עם 5 יחידות צרפתית. נראה לי שאני אבחר את זה, אבל עוד יש זמן אז נראה כבר

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif בהצלחה ../images/Emo140.gif

איזה כיף לך
רק אני נתקעתי עם מגמת ביולוגיה, שזה הדבר היחיד שקיים אצלנו

Adi641

New member
../images/Emo113.gif תודה ../images/Emo140.gif

חח ביולוגיה יכול להיות נחמד לפעמים... אני גם לומדת ביולוגיה והמורה שלי ממש מעצבנת!! יש לה קול ממש חלש והיא ממש נלחצת אם היא צועקת על מישהו D:

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif זה באמת יכול להיות נחמד לפעמים.

אבל לא כשהמורה שלך דורש כאפה

2MayaN2

New member
בהצלחה../images/Emo24.gif ../images/Emo221.gif

יש להקות שאת אוהבת?:)

Adi641

New member
../images/Emo113.gif בדיסקים?

כן היו כמה להקות שאני אוהבת.. :))

AdiA12

New member
וואו שווה *~* ../images/Emo209.gif../images/Emo248.gif

כן לכולם יש עומס, אני לא הייתי פה 4 ימים כבר, וגם זה כשלפני וגם עכשיו אני לא הכי פעילה.. בצפר זה דבר מעיק ><

למעלה