להלהלה...

2MayaN2

New member
../images/Emo45.gif ../images/Emo221.gif

יאללה פורים או פסח או כל חופש שיש

AdiA12

New member
../images/Emo18.gif חפירה על הטיול >.<" ../images/Emo209.gif../images/Emo248.gif

אז בעיקרון בשבת לא הייתי פה ממש כי התארגנתי לטיול. ביום ראשון - שני הייתי בטיול שנתי וחזרתי בשני בערב.. אתמול היו לי כמה דברים שהייתי צריכה לעשות והיום אחרי שסיימתי ללמוד ב16:40 וישנתי איזה שעתיים הנה אני שוב בפורום
אז.. הטיול: יום ראשון. אז ראיתי חברים, יצאנו לנו לדרך (ואיזה 200 ילדים מתוך ה500 בשכבה לא באו, גם כמה שחשובים לי
) ישבתי ליד חברה שלי, שמעתי מוזיקה, ישנתי קצת. בדרך הקצרצרה מהאוטובוס למקום שבו עשו לנו את התצפית מהר בצופים גיליתי שהמשקפי שמש שלי נשברו
בתצפית עצמה המצלמה החליטה לא לעבוד. היא לא עבדה בכל הטיול. (אני בלי מצלמה בטיול זה הדבר הכי מבאס שיכול להיות לי כי אני חולת צילום..) ממש התבאסתי מזה
עלינו לאוטובוס, נסענו, עצרנו, עשינו מסלול של איזה 4 שעות הליכה. היו בריכות מים שהיינו אמורים לנסות לעבור בשלום, אבל כמעט תמיד הטבעתי את הנעליים. ולא אמרו להביא נעליים להחלפה והם לא התייבשו עד שהגעתי הביתה S: המסלול היה די מצחיק בגלל שהרבה החליקו
(גם אני ויש לי סימן כחול
) סיימנו את המסלול ונסענו למקום לינה. באוטובוס לא היה חסר ממש מקום אז תפסתי 2 כיסאות וחברה שלי תפסה את ה2 מאחוריי. התפרשתי שם על הכיסאות וזה היה די נוח. כשיצאנו מהאוטובוס היה ממש קר ואני עוד הייתי עם נעליים רטובות O.O במקום לינה היו 2 אוהלים לבנים ואוהל אחד ענק לבנות. אני ועוד כמה חברות מצאנו לנו מקום באוהל, הנחנו את המזוודות, החלפנו בגדים וחיפשנו מזרונים. אחרי שמצאנו סתם הייתי עם חברים הסתובבנו ודיברנו כזה ואז הלכנו לארוחת ערב, היה אוכל.. סביר >< אחרי הארוחת ערב הסתובבתי עם ידיד שלי, ובגלל שהיה ממש קר התיישבנו על המזרן שלי באוהל. חברה שלי הצטרפה אחרי דקה. אחריה באה חברה נוספת ואז גם החבר שלה (ידיד נוסף שלי), החברה הראשונה נעלמה ובאה במקומה חברה אחרת O_O ואז לא זוכרת איך זה קרה אבל הזוג נכנסו לשק שינה והתכרבלו ואני שכבתי על המזרן שלי וידיד שלי לידי ואמרתי לו לחמם אותי והוא פשוט עשה לי כפית בצורה שכולם אמרו שזה נראה כמו אונס XD אבל זה היה ממש מחמם ונהניתי
ואז זה התגלגל לזה שהוא נכנס איתי לשק שינה וחימם אותי
כשעוד חברה באה היא נכנסה ביני לבין הזוג וידיד שלי עבר לשכב ביני לבינה ואז איכשהוא נוצרה מין שלישייה כזאת אבל זה עדיין היה מחמם אז.. ^~^ ואז הדליקו את החימום ונהיה ממש חם אז איכשהוא כל זה התפרק. אחרי זה הסתובבתי שוב ואחרי שיחה של רבע שעה עם ההורים שלי הייתי ממש מבואסת והרגשתי יותר בודדה והלכתי לבכות באיזה חור שם.. אחרי זה הלכתי לאוהל. הרגשתי שאין לי עם מי לדבר. ואז חברה שלי באה ושאלה אותי מה קרה ופשוט בכיתי והיא ניסתה לנחם אותי וזה.. אחרי זה התארגנו לשינה וזה ונרדמתי או ב1 וחצי או ב2 וחצי.. היום השני. התעוררנו ב6 וכיבו את החימום אז היה ממש קפוא. אחרי שאיכשהוא הצלחתי להתארגן ולא אכלתי כלום בארוחת בוקר ובטעות גרמתי לזה שתיפול חביתה על ידיד שלי, הלכנו לרכוב על גמלים ועל חמורים O_O ממש פחדתי מהגמלים אבל אז כשעלינו זה היה דווקא נחמד ביותר ^^ ואז החליפו באמצע לחמורים ואני העדפתי ללכת ברגל כי ראיתי שהם פשוט מופרעים ושמעתי כל כך הרבה סיפורי נפילות בטיול הזה XDDD אחרי זה ישבנו באוהל בדואי שהיה במקום לינה והבדואי סיפר לנו קצת על הבדואים וזה.. ונתנו לנו תה מתוק ממש טעים כזה *~* אחרי זה עלינו על האוטובוס למסלול נוסף של איזה 3 שעות. אני החלטתי לוותר ולא לצאת, היה לי גם אישור שאיפשר לי לא לצאת למסלולים בגלל הפלטפוס אז חברה שלי אמרה שיש לה כאבי בטן ויחד איתי לא יצאה למסלול. אז לקחו אותנו, עוד איזה 5 ילדים שלא יצאו למסלול, את המחנכת שלי והסגנית מנהלת בית לתחנת דלק שראינו ממנה את המלונות של ים המלח (אוף לא יכלו לקחת אותנו לשם?
) והיינו שם איזה שעתיים וכשסיימו את המסלול נסענו אליהם ואז הלכנו לארוחת צהריים (ניסו לצ'פר אותנו והביאו אוכל קצת יותר טוב) והיה נחמד וזה ואז עלינו על האוטובוסים חזרה הביתה. אז בסה"כ.. החלקים המבאסים: היה ממש קר, נשברו לי המשקפיים, המצלמה לא עבדה, הרבה אנשים לא באו, האוכל לא היה משהו והמסלול הוציא אותנו עם נעליים גרביים ובמקרה שלי גם מדרסים - רטובים. החלקים הכיפיים: להיות עם החברים בערב, מצאנו דרכים נחמדות להתחמם (כרבולים, מדורה קטנה שעשו לנו באמצע, בגדים חמים) עשו מסיבה שלא הייתי בה אבל לפחות עשו מסיבה, המסלול היה מצחיק והשינה באוטובוס הייתה נוחה יחסית. קיצר הטיול הזה יכל להיות יותר טוב אבל היו חלקים נחמדים :) אם קראתם הכל מגיע לכם חיבוק וירטואלי ענק

Adi641

New member
../images/Emo113.gif נשמע שבסה"כ נהנית, אז...

אני שמחה בשבילך
רק באסה שהמצלמה לא עבדה... לפחות מישהו אחר כן צילם? בכל זאת, זכרונות מטיול זה תמיד נחמד D: וברוכה השבה אל הפורום

AdiA12

New member
../images/Emo24.gif ../images/Emo209.gif../images/Emo248.gif

היו כמה שצילמו.. אז יש לי איזה כמה תמונות שלי לפחות זה.. אבל כשביקשו ממני לצלם במצלמה של אחרים אז קצת התבאסתי
וצלומו כמה תמונות שהכי חשובות לי שצולמו, אז אני בסדר כזה
תודה

purpleminnie

New member
אני כל כך מקנאה בך, נשמע ממש כיף

ממש באסה שהמצלמה לא עבדה, איזו מצלמה יש לך? אני הייתי בטיול ובאמצע נגמרה לי הבטרייה, ואחרי חמש דקות נגמרה גם הבטרייה השניה
4 שעות של הליכה נשמע סיוט O_O בלילה תמיד הכי כיף עם כל החברים לי יש שבוע הבא טיול שנתי שלושה ימים לצפון, מקווה שיהיה לי כיף, אני גם אוהבת צילום, נראה לי משהו משותף לפורום
התחלתי ממש לצחוק בשלישיה, רצינית
אני מקווה שהסימן הכחול יעבור מהר

AdiA12

New member
../images/Emo209.gif../images/Emo248.gif

בעיקרון יש לי מצלמת רפלקס אבל לא לקחתי אותה כי לא רציתי להרוס אותה.. אז לקחתי מצלמה קומפקטית של pentax והיא יחסית חדשה, והיא פשוט החליטה לא לעבוד
הקטע שזאת לא הייתה בבטריות זה כנראה היה שם קצת מים אז נוצר קצר במצלמה.. והיא נזכרה לעבוד בסוף הטיול. באוטובוס חזרה. סעמק S: אממ כן זה סיוט אבל זה היה מצחיק
כן הכי כיף ועוד כשמתרכבלים בקור אז עוד יותר D: אני בטוחה שתהני :) כן חח הרבה בפורום אוהבים צילום ולהקות לא מוכרות
חחחחח גם אני נקרעתי בתוכי שמה XD תודה :)

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif ברוכה השבה ../images/Emo140.gif

נשמע שממש נהנת בטיול, אני שמחה בשבילך

StayAwake

New member
הווו../images/Emo24.gif

לפני שעברתי ליום השני התכוונתי לשאול בתגובה איפה היה הטיול ואז הבנתי לבד
שמחה שנהנת לפחות בחלק
אני מתעגעגת לטיול השנתי שלי

AdiA12

New member