זו המידה שאני לובשת אצלו וזה בול עלי. הסוד הוא שחייבים למדוד את הבגדים שלו - זה שונה לחלוטין על הקולב מאשר על הגוף. אחרי שתמדדי כמה בגדים, כבר תדעי מה נראה עליך טוב ומה נראה זרוק וגדול. ב. שמעתי שהוא פתח חנות חדשה שווה בדיזינגוף
לי יש שמלות לערב של רונן מדהימותתתתתתתתת רק שיש בעיה קטנה איתו. אני לובשת מידה 1 ו2 של רונן חן אתי שטרודל לא תמצא אצלו שמלות במידה שלה (רק אם הוא יפתח חנות נוספ "רונן חן קידס"..)
לדעתי הכי יפה זה מכנס שחור אלגנט עם חגורה מתאימה ובתור חולצה את יכולה ללבוש גולף שחור (לא העבים אלא הדקים שנראים צמוד על הגוף) ג´קט מחויט תמיד יכול להוסיף (וגם לחמם-לפחות עד שנכנסים פנימה) וכמובן כמו שכבר צוין מטפחת משי קשורה על הצוואר-מאוד סקסי בעיני. אם את לובשת הכל שחור אז מטפחת בצבע קאמל ואיפור בגוונים האלה יהיה מצויין. לי אישית בחורף קר נורא עם שמלות לא חשוב איזה גרביון יהיה לי מתחת.
את לא חייבת ללבוש שימלה אם לא בא לך. אני למשל הייתי לובשת איזה גופיה חגיגית מדליקה (משהו כזה של "מנגו", למשל) ומעל זה זקט ארוך מחויט. כך שאם המקום מחומם ונעים לך, תוכלי להוריד את הזקט ולא למות מקור. גם סוודר או סריג יכולים להיות אלגנטים - משהו לא כבד ונפוח - איזה סריג קצת נוצץ או בצבע מיוחד .. מה דעתך ?
גם אם תהיה עליונית, וסריג נוצץ זה בעיה כי חייבים לברור היטב את הסריגים האלה כדי למצוא משהו שיקי ולא פרחי... אז נראה לי שאני אלך על המראה האלגנטי-קלאסי השחור. תודה על הרעיונות