לחלוטין

*שיר

New member
א. תסתכלי רק על הבגדים שבמידה 1

זו המידה שאני לובשת אצלו וזה בול עלי. הסוד הוא שחייבים למדוד את הבגדים שלו - זה שונה לחלוטין על הקולב מאשר על הגוף. אחרי שתמדדי כמה בגדים, כבר תדעי מה נראה עליך טוב ומה נראה זרוק וגדול. ב. שמעתי שהוא פתח חנות חדשה שווה בדיזינגוף

*שיר

New member
אוי ואבוי ../images/Emo10.gif עכשיו אני בלחץ

שתתאכזבי
ולא תאהבי אותי יותר....
ודרך אגב, יש גם חנות עודפים (עם מחירים הגיוניים) בשיינקין, ממש חנות אחת ליד החנות הרגילה.

אתי@

New member
../images/Emo6.gif חיחיחי זה רק ניסיון - אין לי

הרבה ציפיות... ואני מכירה את החנויות בשינקין אבל לא בדיזינגוף.

הילית*

New member
איפה הוא נמצא

נדמה לי שראיתי חנות אחת בדיזינגוף באיזור של השמלות כלה, אבל אני לא בטוחה

*שיר

New member
את צודקת - החנות נמצאת בדיזיגוף

238, מול המשטרה (כך נמסר לי ברגעים אלה ממש ב
מהחנות בשיינקין)

*שיר

New member
../images/Emo92.gif אני גם רוצה להגיע לשם בקרוב

דרך אגב, ראית ששלחתי לך מסר תשובה? לא הצלחתי לקרוא את המייל שלך מאתמול.

הילית*

New member
כן. ראיתי.

אני לא בעבודה, כמו שאמרתי לך אז אשחזר את המייל מחר ואשלח לך ומבטיחה לדבר היום עם אמא שלי

שירשיר גם אני חולה על רונן חן

לי יש שמלות לערב של רונן מדהימותתתתתתתתת רק שיש בעיה קטנה איתו. אני לובשת מידה 1 ו2 של רונן חן אתי שטרודל לא תמצא אצלו שמלות במידה שלה (רק אם הוא יפתח חנות נוספ "רונן חן קידס"..)

אתי@

New member
אבל *שיר הרבה יותר קטנה ממני ../images/Emo70.gif

(בגלל זה הייתי אופטימית)

*שיר

New member
נכון, אני יותר קטנה ממך, ובאמת יש

לי בעייה עם השמלות שלו, אבל עם כל פריט אחר(מכנסיים, חולצות, גופיות) אין לי בעייה.

הילית*

New member
לי יש חליפה חורפית

חצאית שמגיעה עד הברך וג´קט תואם. תמיד נראה יפה, חגיגי וגם חם (אפשר ללבוש חולצת אנגורה מתחת)

שיר 1

New member
אתי, על מנת שלא תסבלי מהקור-

לדעתי הכי יפה זה מכנס שחור אלגנט עם חגורה מתאימה ובתור חולצה את יכולה ללבוש גולף שחור (לא העבים אלא הדקים שנראים צמוד על הגוף) ג´קט מחויט תמיד יכול להוסיף (וגם לחמם-לפחות עד שנכנסים פנימה) וכמובן כמו שכבר צוין מטפחת משי קשורה על הצוואר-מאוד סקסי בעיני. אם את לובשת הכל שחור אז מטפחת בצבע קאמל ואיפור בגוונים האלה יהיה מצויין. לי אישית בחורף קר נורא עם שמלות לא חשוב איזה גרביון יהיה לי מתחת.

אתי@

New member
גם לי תמיד קר עם שמלות

אז אולי אני אחפש היום איזו חולצה שחורה קלאסית, ואני אלבש איתה מכנס שחור ועליונית צבעונית וזהו זה. הכי קל ופשוט... תודה

galitm

New member
למה אלגנטי לא מחמם ?../images/Emo42.gif

את לא חייבת ללבוש שימלה אם לא בא לך. אני למשל הייתי לובשת איזה גופיה חגיגית מדליקה (משהו כזה של "מנגו", למשל) ומעל זה זקט ארוך מחויט. כך שאם המקום מחומם ונעים לך, תוכלי להוריד את הזקט ולא למות מקור. גם סוודר או סריג יכולים להיות אלגנטים - משהו לא כבד ונפוח - איזה סריג קצת נוצץ או בצבע מיוחד .. מה דעתך ?

אתי@

New member
נראה לי שעם גופיה יהיה לי קר

גם אם תהיה עליונית, וסריג נוצץ זה בעיה כי חייבים לברור היטב את הסריגים האלה כדי למצוא משהו שיקי ולא פרחי... אז נראה לי שאני אלך על המראה האלגנטי-קלאסי השחור. תודה על הרעיונות

גם לי יש אותה בעיה, אני קטנה ותמיד

קר לי, אז תקופה ארוכה הייתי "אלגנטית" וסבלתי מקור עד שנמאס לי, אני מתלבשת חם וסולידי (סוודר עבה ויפה ומכנסיים מבד עבה ושחור)

למעלה