שוש! לא אגלה ולא אגלהD;
ה הדריייייקXD New member 30/8/07 #103 ../images/Emo28.gifחסר לך שאני מתחברת למסנ יש לך מזל שאני צריכה לקפפל כביסה. סעמק. חכי שאני מתחברת~
L lililulu New member 30/8/07 #115 בואי נגיד ש.... מישהו שלא דיברתי איתו הרבה זמן הפתיע אותיD; זה מספיק [:
מ מיכליק XD New member 30/8/07 #67 ../images/Emo75.gifהווו בוקר טוב עמית הקטנטן . [; אפשר לשאול למה את מאושרת ? .
נ נופר בוסקילה New member 30/8/07 #74 אלעקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק איזה יפההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה ההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה
אלעקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק איזה יפההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה ההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה
M MaStuLa76 New member 30/8/07 #85 אני מצטער רות-מן XD האמת שאני לא זוכרת כלום מימה שכתבתי לך O.O רק ששלחתי לך תתמונות D;
M MaStuLa76 New member 31/8/07 #121 זה סקסי [= מה לא קורה לך שהדודות הזקנות האלה באות אלייך ואוכלות לך את הלחי ? אז אני הדודה הזקנה שלך [=
זה סקסי [= מה לא קורה לך שהדודות הזקנות האלה באות אלייך ואוכלות לך את הלחי ? אז אני הדודה הזקנה שלך [=