לחנוכה

u rock rock

New member
../images/Emo32.gif../images/Emo41.gifמשהו מעניין לחלוטין

בהחלט שווה הקלקה וקריאה של כמה דקות =] מומלץ בחום!!! =] *אנא שימו לב שע"י שימוש בשירות זה בעצם בלי שום בזבוז אתם תורמים ל "ורייאטי ישראל" וגם מרוויחים מכך קחו דקה מיומכם לקריאת התוכן..

mcGooo

New member
ניראה שיהיה סבבה רצח!

בדיוק שראיתי את זה נגמר כבר הכרטיסים.. מבאס.. מישהו יודע אם יהיה אפשר להשיג כרטיסים חוץ מזה?

קטע...

אני בדיוק בניין ליד באותו היום
תבואי להגיד שלום אם ההתעניינות אומרת שאת הולכת להופעה הזו..

../images/Emo45.gif מצטרפת להמלצה

בהתחלה לא יכולתי לשמוע את "טסה גבוה" אבל אחרי "אולי תרגיש" שאהבתי, גם התחלתי לאהוב את "טסה גבוה". אה, אפרופו להגיע איתי- ב- 13.01 מכבי נתניה מגיע לטדי למשחק מול בית"ר ירושלים
לשריין מקום ביציע הצפוני בשבילך ???

itaishiff

New member
אז ככה...

הדיסק בדרך... משקיעים בו הרבה מה לעשות... שווה לחכות... DVD בדרך... משקיעים בו הרבה מה לעשות... שווה לחכות... הופעה בבארבי בדרך... עובדים על הדיסק שמשקיעים בו הרבה מה לעשות... אז אין זמן להופעות... לא להתייאש חברים.... זה אוטוטו כאן...

itaishiff

New member
ולגבי נתניה - בית"ר...

אני הולך למשחקי בית... משחקי חוץ גדול עלי... בשביל זה יש ספורט 1...

תמיד יש פעם ראשונה !!!

השנה הייתי כבר פעמיים בטדי, ותאמין לי - ממש מחקר אנתרפולוגי אפשר לעשות שם... הציעו לי לבוא גם ביום ראשון למשחק מול מכבי תל אביב, אבל ויתרתי... נו, טוב, חבל (תודה דרך אגב). לגבי הדיסק הופעה ודי וי די- שיהיה בהצלחה, ויאללה כבר. וברצינות - איפה נתן ? עוד משהו - אם הנושא של המכירות מוצרים באתר עדיין בפועל, יכול להיות ??? שיהיה לי משהו שיכול לעניין אתכם בקטנה.

mory89

New member
איתי זה לא בסדר בכלל..!!

אני ממש רוצה הופעה בבארבי. כבר יותר משנה נראה לי לא הייתי בהופעה. יאלה תזיזו תתחת!! חח

Purple Mushroom

New member
טוב , אז יש למה לחכות ../images/Emo9.gif

אור הבטיחה לי עד מרץ יהיה דיסק חדש (מקווה לקנות אותו בהופעה בבארבי בפורים , ב20 שקל :0 ) אז אני מחכה עד פורים , שאהיה בן 31 (גיל הדילפולט של הכרטיסים בתפוז
) "אני פורים אני פורים שמח ומבדח , הלא רק פעם בשנה אבוא להיתארח " לה לה לה אפצ'י ...

למעלה