ליום חמישי

../images/Emo32.gifליום חמישי../images/Emo192.gif

לא אני לא הלכתי לבצפר .. אני חולה
כרגיל
חח נו מה יהיה איתיי?! יאללה עכשיו כולם לרשום לי לא נורא יהיה בסדר
חחחחחחחח סתם סתם .. טוב יאללה שאלוןןן
איך עבר/עובר היום? שיר היום? תמונת היום- משהו מצחיק שקרה היום? משהו עצוב/ מעצבן שקרה היום? משהו מיוחד שקרה היום? שסתם בא לכם להגיד משהו..? למי אתם רוצים לתת
מהפורום? ועוד שאלון אם בא לכם לענות
<הוא לא ארוך> מעיל או זקט? סוודר או חולצה ארוכה? שוקו או תה? בננה או תות? תפוח או אגס? מלפפון או עגבניה? רדיו או דיסק? לחמניה או פיתה? לחם או פיתה? פיתה עם שוקולד או עם חומוס? שוקולד חלב או מריר? עוגיות או ופלים? במבה או ביסלי?

kocit

New member
../images/Emo9.gifפעם ראשונה עונה../images/Emo121.gif../images/Emo182.gif

איך עבר/עובר היום?
גם אני לא הלכתי שיר היום?LONDON BRIDGH של פרגי תמונת היום- משהו מצחיק שקרה היום?
ישנתי כל היום משהו עצוב/ מעצבן שקרה היום?כנ"ל.. משהו מיוחד שקרה היום?...
שסתם בא לכם להגיד משהו..?
מקווה לשתלב למי אתם רוצים לתת מהפורום?
לכולם מעיל או זקט?זקט סוודר או חולצה ארוכה?סוודר שוקו או תה?שוקו בננה או תות?תות תפוח או אגס?תפוח מלפפון או עגבניה?עגבניה רדיו או דיסק?דיסק לחמניה או פיתה?לחמניה לחם או פיתה?לחם פיתה עם שוקולד או עם חומוס?שוקולד שוקולד חלב או מריר?חלב עוגיות או ופלים?ופלים במבה או ביסלי?במבה
יום טוב

צהריים../images/Emo47.gif../images/Emo210.gif../images/Emo126.gif

אוחחח סוף סוף סופשבוע
היום היה לנו בבצפר טקס לרבין
היה עצוב
אבל אתמול...פגשתיייי את אגמיייי
אני ושיר היינו בשלגיה ושעה חיפשנו את אגם ואמרו לנו איפה היא עד שאיזה אישה אחת קרציה באה ואמרה לנו לעוף משם
אבל בסוף ההצגה אגמי באה להצטלם עם כולם
אבל לא הצטלמתי איתה כי היא ממש מיהרה..
אבל היא הביאה לי חיבוק ונשיקה
ודיברה איתי שנייה וזה
היא כזאת יפה מקרוב
בקיצור היה ממש ממש כיף
המשך יום נעים

עונה../images/Emo3.gif

איך עבר/עובר היום? נחמד... שיר היום? אני הולך לבכות לך(לא זוכרת איך קוראים לזה) תמונת היום- הייתי שמה של רבין אבל אין לי כוח עכשיו... משהו מצחיק שקרה היום? שום דבר משהו עצוב/ מעצבן שקרה היום? טקס רבין ממש עצוב
משהו מיוחד שקרה היום? טקס רבין, הצגה על אלימות שסתם בא לכם להגיד משהו..? ההצגה הייתי כל כך מפגרת ומוזרה למי אתם רוצים פרח לתת מהפורום? לך
ועוד שאלון אם בא לכם לענות <הוא לא ארוך> מעיל או זקט? ז'קט סוודר או חולצה ארוכה? חולצה ארוכה שוקו או תה? שוקו בננה או תות? בננה תפוח או אגס?תפוח מלפפון או עגבניה? מלפפון רדיו או דיסק? דיסק לחמניה או פיתה? לחמניה לחם או פיתה? פיתה פיתה עם שוקולד או עם חומוס? שוקולד שוקולד חלב או מריר? חלב עוגיות או ופלים? עוגיות במבה או ביסלי? במבה

talshoosh

New member
יום טוב לכולם../images/Emo9.gif../images/Emo85.gif../images/Emo107.gif

איך עבר/עובר היום? די עצוב בגלל רבין
אבל כל השאר בסדר
שיר היום? לא זוכרת איך קוראים לזה אבל שיר שחברות שלי שרו לי כל היום בבצפר
תמונת היום- אין
משהו מצחיק שקרה היום? כלום משהו עצוב/ מעצבן שקרה היום? טקס רבין
משהו מיוחד שקרה היום? היום כלום... אבל אתמול נולדה לחברה שלי אחות קטנה
שסתם בא לכם להגיד משהו..? בלה בלה למי אתם רוצים לתת
מהפורום? לכולם
ועוד שאלון אם בא לכם לענות <הוא לא ארוך> מעיל או זקט? תלוי איך הם נראים... סוודר או חולצה ארוכה? חולצה ארוכה נראלי שוקו או תה? שוקו
בננה או תות? תות
תפוח או אגס? נממ.. לא יודעת מלפפון או עגבניה? מלפפון נראלי:) רדיו או דיסק? דיסק
לחמניה או פיתה? תלוי עם מה
לחם או פיתה? כנ"ל:) פיתה עם שוקולד או עם חומוס? אם זה שוקולד טעים אז...
שוקולד חלב או מריר? לפעמים ככה ולפעמים ככה... חלב לפעמים עושה לי בחילה
עוגיות או ופלים? עוגיות במבה או ביסלי? שניהם יחד |שמן|
יום טוב לכולם

idanias

New member
תרגישי טוב אורושש../images/Emo24.gif

איך עבר/עובר היום?-כייף לא הלכתי לבית ספר-לא היה הסעה
שיר היום?Evanescence-Lithium תמונת היום-אין
משהו מצחיק שקרה היום?-אממ לא משהו עצוב/ מעצבן שקרה היום?אממ לא.. משהו מיוחד שקרה היום?אממ לא.. שסתם בא לכם להגיד משהו..?אמממ לא
למי אתם רוצים
לתת מהפורום? לכולםםםם
ועוד שאלון אם בא לכם לענות <הוא לא ארוך> מעיל או זקט?-גקט סוודר או חולצה ארוכה?-חולצה ארוכה שוקו או תה?-שוקו בננה או תות?-בננה תפוח או אגס?-אגס מלפפון או עגבניה?-מלפפון רדיו או דיסק?-דיסק לחמניה או פיתה? לחמנייה לחם או פיתה? פיתה פיתה עם שוקולד או עם חומוס? חומוס שוקולד חלב או מריר? מריר עוגיות או ופלים? עוגיות במבה או ביסלי? במבה

למעלה