ליום חמישי

אני עונה../images/Emo110.gif

איך עבר/עובר היום? מייגע, שעתיים מתמטיקה, אנגלית, שעתיים פיסיקה ושל"ח לקינוח. שיר היום? שייגעצ - את דומה לכלב. תמונת היום- אני ואליענה *-* משהו מצחיק שקרה היום? ליהי החרשנית באה עם תחתונים שראו לה את התחת! משהו עצוב/ מעצבן שקרה היום? טקס רבין. משהו מיוחד שקרה היום? כנ"ל. שסתם בא לכם להגיד משהו..? כן, אני רוצה לנצל את במה זו כדי להגיד שאין לי מה להגיד. למי אתם רוצים לתת מהפורום? הא?
מעיל או זקט? זקט. סוודר או חולצה ארוכה? חולצה ארוכה. שוקו או תה? שוקו. בננה או תות? תות. תפוח או אגס? תפוח! מלפפון או עגבניה? מלפפון. רדיו או דיסק? דיסק. לחמניה או פיתה? פיתה. לחם או פיתה? פיתה!!!11 פיתה עם שוקולד או עם חומוס? שוקולד
. שוקולד חלב או מריר? חלב! עוגיות או ופלים? כל עוד יש שוקולד, הכל טוב. במבה או ביסלי? שניהם.

עדי XD

New member
עונה ../images/Emo13.gif

איך עבר/עובר היום?עצוב, יום הזיכרון לרבין. שיר היום? "לרוץ לרוץ" של קרן פלס. תמונת היום- אינלי כוח
משהו מצחיק שקרה היום? המורה התפוצצה ובכתה בכיתה
עצוב ומצחיק בו זמנית. משהו עצוב/ מעצבן שקרה היום? התבטל טקס רבין בביצפר בגלל הגשם. משהו מיוחד שקרה היום? פיצלחו לחברה שלי את הפלאפון. שסתם בא לכם להגיד משהו..? מחר יומולדת D: למי אתם רוצים לתת מהפורום? לכוולם
|לב2| ועוד שאלון אם בא לכם לענות מעיל או זקט? ג'קט סוודר או חולצה ארוכה? חולצה ארוכה -_- שוקו או תה? תההה לא סובלת שוקו :-O בננה או תות? תות תפוח או אגס? תפוח..לאלא, אגס..טוב, תפוח. (אי החלטיות) מלפפון או עגבניה? מלפפון! רדיו או דיסק? דיסק (ורצוי של קרן פלס
) לחמניה או פיתה? לחמניה לחם או פיתה? פיתה פיתה עם שוקולד או עם חומוס? ממרח חרובים XD שוקולד חלב או מריר? חלב עוגיות או ופלים? עוגיות במבה או ביסלי? במבה יום קסום לכולם

מנגותות

New member
עונהה:p

איך עבר/עובר היום? סבבה שיר היום? טיטאניק - סלין דיון תמונת היום- אין לי כוח:p משהו מצחיק שקרה היום? בשיעור קולנוע ניסינו לעשות סרטון ויצא מן קשקוש אחד של מלא פספוסים משהו עצוב/ מעצבן שקרה היום? שיש כמה ילדות בכיתה שראו תמונה של איש שעשו לו נגטיב (מן סגנון צילום כזה) ובגלל זה הן מאמינות ברחוחת:| משהו מיוחד שקרה היום? התקבלתי למצוינות 2000!!!! שסתם בא לכם להגיד משהו..? שאני כותבת בתגובה מהירה יש כתב זוועתי והסמן רועד... למי אתם רוצים לתת מהפורום? לתת מה? זה מה שאני חושבת? מסר לאומה: סבא טוביה שולט!!!:D:D:D ועוד שאלון אם בא לכם לענות <הוא לא ארוך> מעיל או זקט?מעיל סוודר או חולצה ארוכה? חולצה ארוכה שוקו או תה? שוקו! בננה או תות? בננה תפוח או אגס? אגס מלפפון או עגבניה? עגבניות שולטות!! רדיו או דיסק? דיסק.. לחמניה או פיתה? פיתה לחם או פיתה? פיתה פיתה עם שוקולד או עם חומוס? עם שוקולד!!!!!! שוקולד חלב או מריר? חלב עוגיות או ופלים? וופלים שולטים על העולם!!! במבה או ביסלי? הממ.. במבה.

אנייי../images/Emo47.gif../images/Emo210.gif../images/Emo126.gif

איך עבר/עובר היום? נייס
שיר היום? "שיהיה לנו בית"-קרן פלס
תמונת היום-
משהו מצחיק שקרה היום? סתם היה כרגיל מצחיק בשיעורים
משהו עצוב/ מעצבן שקרה היום?ירד עליי גשם
משהו מיוחד שקרה היום? אני הולכת לבכורה של נינטטטטטטט
שסתם בא לכם להגיד משהו..?^^אני הולכת לבכורה של נינט
למי אתם רוצים
לתת מהפורום? אממ לאורררר...
ועוד שאלון אם בא לכם לענות <הוא לא ארוך> מעיל או זקט? זקט
סוודר או חולצה ארוכה? סוודר
שוקו או תה? שוקוו
בננה או תות?
תפוח או אגס? תפוח
מלפפון או עגבניה? מלפלפון
רדיו או דיסק?דיסק
לחמניה או פיתה? לחמניה
לחם או פיתה? פיתה
פיתה עם שוקולד או עם חומוס? שוקולד
יאק חומוסססס שוקולד חלב או מריר? חלב
עוגיות או ופלים? ופלים
במבה או ביסלי? במבה

ערב זכרון-../images/Emo16.gif../images/Emo10.gif../images/Emo29.gif

איך עבר/עובר היום? עצוב קצת): הייתי בבריכה
שיר היום?השיר שאחותו של הטייס שרה לו שהוא מת "רציתי עוד שניה אחת לומר לך שלום.."
תמונת היום- משהו מצחיק שקרה היום?לא נראלי שהיה
משהו עצוב/ מעצבן שקרה היום?עצוב יצחק רבין
משהו מיוחד שקרה היום?הלא יום הזיכרון
שסתם בא לכם להגיד משהו..?כל ההודעה אני כותבת על זה חח D: יצחק רבין
למי אתם רוצים לתת מהפורום?
מה?? ועוד שאלון אם בא לכם לענות <הוא לא ארוך> מעיל או זקט?i dont know this hard סוודר או חולצה ארוכה?חולצה ארוכה,לא? שוקו או תה?תלויי לפעמים בחשק D: בננה או תות?תות
כי לא כל יום אני אוכלת אבל בננה זה יאמי
אבל באמת יותר אוהבת בננה
תפוח או אגס? תלויי מלפפון או עגבניה?עגבניה אבל מלפפוו זה ממש יאמיי
רדיו או דיסק?דיסק[של סקעת
] לחמניה או פיתה?אם זאת פיתה חמה כזאת ישר מהתנור של המאפיה ויאמי כזאת-פיתה לא חשוב מה
לחם או פיתה?פיתה פיתה עם שוקולד או עם חומוס?תלוי בחשקק גם D: שוקולד חלב או מריר?חלב עוגיות או ופלים?גם תלוי בחשק חחחח במבה או ביסלי?ביסליי
אבל במבמה זה שליטעעעעעעעעע

עונהההה../images/Emo9.gif

איך עבר/עובר היום? אממ לע משו .. <חולה> שיר היום? Everybody's Fool
שמעתי והתאהבתי
תמונת היום-
משהו מצחיק שקרה היום? אממ כלום .. חוץ מזה שעידן מצחיק אותי כל היום
משהו עצוב/ מעצבן שקרה היום? אמממ ללכת לרופא זה מעצבן .. ולשתות ת'תרופהה בעעעעעע משהו מיוחד שקרה היום? אמממממממממממ 3 שירים חדשים של אוונסנס
שסתם בא לכם להגיד משהו..? משו
למי אתם רוצים לתת
מהפורום? לכול מי שנתן לי פרח
ולעידנוש
ולכולם
ועוד שאלון אם בא לכם לענות <הוא לא ארוך> מעיל או זקט? ג'קט סוודר או חולצה ארוכה? חולצה ארוכה שוקו או תה? שוקו בננה או תות? תות תפוח או אגס? תפוח מלפפון או עגבניה? מלפפון רדיו או דיסק? דיסק לחמניה או פיתה? לחמניה לחם או פיתה? לחם פיתה עם שוקולד או עם חומוס? חומוס שוקולד חלב או מריר? חלב עוגיות או ופלים? עוגיות במבה או ביסלי? במבה

מנגותות

New member
ניפ. אני נוסעת..

הא, איזה דפוקה אני. אני פותחת נושא מטומטם... קיצר, אני ביום שישבת לא אהיה פה, אני נוסעת לאיזה טיול דפוק בנגב... יומשלישי חזרתי מטיול שנתי של הכיתה של יומיים, והספיק לי הנחל הדפק ההוא שהלכנו... נראה, אולי אני אשאר.. בבית, אני מתכוונת.. אממ.. קיצר תסגרו את הנושא הדפוק הזה. סתם רציתי להודיע לכם שביומשישבת אני לא פה. פתחתי את הנושא כי לא מצאתי איזה משו של תפוז שאפשר לנצלש אותו... אז.. נתראה. רותם:|

סיכום אירועי השבוע

1.יגאל עמיר קיבל השבוע 10 שעות להתייחד עם לריסה. אחרי 9 שניות, נרשמה פליטה מוקדמת 2.השר פרץ רוצה את מתן וילנאי בממשלה. את תגובתו של וילנאי לא ניתן היה להשיג, כי מדבר נורא ל-א-ט 3.רשת H&O פותחת סניף של הרשת ברמאללה. ניתן יהיה להשיג בחנות חולצות, מכנסיים, צעיפים וחגורות נפץ במידות קטנות. 4.תערוכת תמונות מבית חולים פסיכיאטרי נפתחה אתמול בתל אביב. כל התמונות יצאו מטושטשות. 5.הולך רגל נהרג מפגיעת מערבל בטון. מה שבטוח, מצבה כבר לא יצטרכו להכין לו.

למעלה