כן ראיתי חחח יפה להן (:
נ נטוש love אדם New member 18/10/07 #82 כן אנחנו מדברות ומדברות אתמול עשינו 101 עמודים טל באה קיבלה שוק
ש שירלי XD New member 17/10/07 #62 ../images/Emo83.gif יאללה בוקר טוב עולם מה שלום כולם../images/Emo35.gif כי האדם עץ השדההההההההה
מ מיכליק XD New member 18/10/07 #73 ../images/Emo135.gifחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אהבתי . DDDDDDDDDDDDD = להתאמן לבוחן חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח להתאמן , די נוווווווו . DDDDD; חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
../images/Emo135.gifחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אהבתי . DDDDDDDDDDDDD = להתאמן לבוחן חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח להתאמן , די נוווווווו . DDDDD; חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
מ מיכליק XD New member 18/10/07 #83 ../images/Emo135.gifחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אולי ,, DDDD = אבל הרגת אותי שאמרת להתאמן לבוחן חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח די נו , זה מצחיק כזה . חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
../images/Emo135.gifחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אולי ,, DDDD = אבל הרגת אותי שאמרת להתאמן לבוחן חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח די נו , זה מצחיק כזה . חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
ש שירלי XD New member 18/10/07 #84 ../images/Emo83.gifחחח בסוף לא התאמנתי רק הסתכלתי בבוחן שחברה שלי הביאה לי כי כבר לה היה D;
מ מיכליק XD New member 18/10/07 #72 ../images/Emo135.gifלאלאל זה ככה - כי האדם עעעעעעעעעעעעעעעץ השדה . D; עם ה - ע' של מרים . P =