יוום טווב :]]
מ מיכליק XD New member 18/10/07 #128 ../images/Emo135.gifיום מדהים . PPP = למה אתם מקפיצות ת'שירשור ? , O; הוא יקפוץ לבד אם נגיב בו הרבה .
../images/Emo135.gifיום מדהים . PPP = למה אתם מקפיצות ת'שירשור ? , O; הוא יקפוץ לבד אם נגיב בו הרבה .
א אוראליי XD New member 19/10/07 #167 ../images/Emo210.gif מקפיצות כי אין אף אחת כמעט בפורום S = אז אני מקפיצה כדי שהשרשורים של אתמול ושלשום לא יעלו :]
../images/Emo210.gif מקפיצות כי אין אף אחת כמעט בפורום S = אז אני מקפיצה כדי שהשרשורים של אתמול ושלשום לא יעלו :]
L lililulu New member 18/10/07 #137 הייייייייייייD; חזרתי מעכו אל תסעו לשם שעמום מהתחת ומלא ערבושיםD: אבל לפחות יש לי תירוך למה הברזתי מ-4 או 3 שעות קולנועעע
הייייייייייייD; חזרתי מעכו אל תסעו לשם שעמום מהתחת ומלא ערבושיםD: אבל לפחות יש לי תירוך למה הברזתי מ-4 או 3 שעות קולנועעע
נ נוופריי New member 18/10/07 #143 עכו , חוץ מלשוק שלהם ,, אין שם שומדבר טוב וגם בשוק רק את הנרגילה : ]]]
נ נוופריי New member 18/10/07 #148 120 סוחבת אחושרמוטה D: חחחחחחחחחחחחD = היית בשוק הזה שלהם איך קוראים לו שכחתי ~ כאפה ~
נ נוופריי New member 19/10/07 #176 גם לאחי יש, ואם אני יקח לו :] חחחחחחחחחח תצטרכו להגיד עליי קדיש D=
L lililulu New member 20/10/07 #178 גם לי זה היה ככה אם היא הייתה כאן אבל היא בארגנטינה אז בכיף שליD; כשהיא חוזרת הכל נגמר צריך לקנות אחת לעצמי חחחח
גם לי זה היה ככה אם היא הייתה כאן אבל היא בארגנטינה אז בכיף שליD; כשהיא חוזרת הכל נגמר צריך לקנות אחת לעצמי חחחח