SHUSH
L LEEkm New member 7/12/06 #6 היייייייייייי../images/Emo24.gif../images/Emo151.gif הו גוד, סופסוף זה מתחבר לי! שנים שאני מנסה להכנס לתפוז! אז שלום אנשים, חזרתי המחשב שלי עושה בעיות, אני מקווה שזה לא יקרה שוב... בכל אופן, מצטערת שלא נכנסתי הרבה זמן אבל העיקר שחזרתי
היייייייייייי../images/Emo24.gif../images/Emo151.gif הו גוד, סופסוף זה מתחבר לי! שנים שאני מנסה להכנס לתפוז! אז שלום אנשים, חזרתי המחשב שלי עושה בעיות, אני מקווה שזה לא יקרה שוב... בכל אופן, מצטערת שלא נכנסתי הרבה זמן אבל העיקר שחזרתי
ס ספיר חולה על נינוש New member 7/12/06 #14 ../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif../images/Emo25.gif../images/Emo126.gif
Y Yarinv New member 7/12/06 #11 חחחח ../images/Emo6.gif אני רואה עכשיו "אצלנו בפסנתר" עם אחותי הקטנה (איי נוסטלגיהה), ומי משחקת שם את אחת מהילדות??? רונה לי שמעון XDDDD
חחחח ../images/Emo6.gif אני רואה עכשיו "אצלנו בפסנתר" עם אחותי הקטנה (איי נוסטלגיהה), ומי משחקת שם את אחת מהילדות??? רונה לי שמעון XDDDD
Y Yarinv New member 8/12/06 #28 הקלטת הישנה והמושית (../images/Emo122.gif) של השירים של נעמי שמר עם מיקי קם, רינת גבאי, חיים צינוביץ'... אתם לא מכירים???????????????????? אה, ושכחתי - ?
הקלטת הישנה והמושית (../images/Emo122.gif) של השירים של נעמי שמר עם מיקי קם, רינת גבאי, חיים צינוביץ'... אתם לא מכירים???????????????????? אה, ושכחתי - ?
כ כוסית על הגג New member 8/12/06 #33 ../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo122.gif לעע .. <חים צינוביץ >