אני לא יכולה להיות באור בגלל שאז יורד לי דמעות ושיורד לי דמעות ואני באור זה שורףף מאווד אותו דבר ששמים לי טיפות בעיניים וזה עוד יותר שורףף אז היום בבוקר הלכנו לרופא בגלל שאתמול לא הצלחתי לישון התעררתי שלוש פעמים לא הצלחתי לישון בגלל זה אז הלכנו לרופא שיבדוק עם משו קרה והוא אמר שכלום לא קרה וזה כנראה שורף לי בגלל שעשו לי ת'ניתוח בשתיי העיניים ולא באחת וזה ששרוף זה כתוצאה מההחלמה של העיניים וכדי שזה ירגע אני צריכה להיות בחדר חשוךך. חפרתי
אם אסור לך להיות באור וכל זה ... , אז אל תהיי גם על המחשב ,, כשזה יבריא לך עד הסוף - תבואי . אנחנו לא בורחים לשום מקום . ( אל תיסבלי בגלל קופסא מעפנה . D; -
בהתחלה היה איזה 4 שירים של דניאל (שאגב היה ממש חתיך!!) ואני כזה עושה לחברה שלי "איזה יבש הוא אני מרגישה כמו בחגיגת בר מצווה של ניסו ובניו באולם זול עם זמר חתונות זולD; הוא היה מה זה יבש, אבל חתיך
בשירים של דניאל כולם יושבים כזה והם התחילו לזרוק ניירות לצעוק לו תעשה לי ילד וזה היה מה זה מצחיקD: אחד מהם ירד עד למאבטח עשה לו שלום וחזרD: והוא לא מכיר אותו סתם היה לו משעמם! ואז התחילו השירים של חן אז כל הילדים באו ליד הבמה לצילמו ושרו רקדו וזה אז הבנים באים "חן חן תעשה אותי"DD;
הוא היה הכיייי חמוד! הוא כולו התרגשD: כי יענו כמעט כל מי שבא זה אנשים שמכירים אותו עוד מלפני "כוכב"...אז הוא מה זה התרגש להופיע מולם איזה חמוד הוא! חברה שלי עושה לי "הוא בגובה של הקהל"DDD= הוא באמת קצת נמוך! אבל עשו לו שלטים בלאגנים היה מה זה מגניב איתו