כ כוסית על הגג New member 26/1/07 #20 היה שיא הכיףףףףףף../images/Emo9.gif הלכו לי הרגליים אבל היה כיףףףףףףףף וכולם אמרו לי איזה יפה את חח איזה חמודים
היה שיא הכיףףףףףף../images/Emo9.gif הלכו לי הרגליים אבל היה כיףףףףףףףף וכולם אמרו לי איזה יפה את חח איזה חמודים
S SHANIELICIOUS New member 26/1/07 #23 ../images/Emo9.gif../images/Emo121.gif../images/Emo182.gif לאיפה הרגליים הלכו???? לבד???????? XDDDDDD
../images/Emo9.gif../images/Emo121.gif../images/Emo182.gif לאיפה הרגליים הלכו???? לבד???????? XDDDDDD
כ כוסית על הגג New member 26/1/07 #26 כעעעע../images/Emo12.gif ברחו לייי החוצפניםםם../images/Emo70.gif
I idanias New member 28/1/07 #27 הפורום אממ... בסדר גמור...! הבעיה היא שהמחשב שלי בתיקון ואני לא כאן הרבה מקווה שכבר השבוע יהיה לי מחשב! וזאת הרי הוכחה כאשר אני לא פה הפורום יבש!! חבל
הפורום אממ... בסדר גמור...! הבעיה היא שהמחשב שלי בתיקון ואני לא כאן הרבה מקווה שכבר השבוע יהיה לי מחשב! וזאת הרי הוכחה כאשר אני לא פה הפורום יבש!! חבל
כ כוסית על הגג New member 29/1/07 #28 ../images/Emo45.gifגמני מקווה שיהיה לך מחשב השבוע יש לך קצת הרבה להשלים