ליום יפה...

../images/Emo32.gif

א. כן, אני חיה... ב. מצאתי קלטת טייפ של הביטלס לתינוקות עכשיו...איזה כיף!

Another Girl

New member
../images/Emo32.gif ליום יפה...../images/Emo42.gif

לא יודעת מה איתכם,אני יצאתי לקטוף

היייהקס.../images/Emo72.gif../images/Emo113.gif../images/Emo9.gif

1.יש לי חולצה של ילוו סבמרין! היא כל כך יפפפההה! 2.היום נכנסתי לספריית וידאו ושמעתי שיר שנשמע לי מוכר איכשהוא. ואז בקעה צעקה של "ההייי לווקק אאוט!!!" וקלטתי שזה הלטר סקייטר! *לא שוכחים את הביטלס
*

Another Girl

New member
תתחדשי../images/Emo140.gif

נכון שזה נורא כיף להיות במקום ציבורי,כמו קניון,או מסעדה,או בכלל-ולשמוע איך הם שמים שיר של הביטלס?...לדעתי יש בזה אפקט אחר לגמרי של כיף מאשר לשמוע את זה אצלך בבית במערכת.כמו למשל שהייתי בשבוע שעבר במסעדה ופתאום הם שמו את For no one,וזה היה כיף גדול.או שהייתי בחוף ה"קאמל" בחיפה,והם שמו שם איזו שעה של שירי הביטלס...חחח..חברה שלי כבר רצתה ללכת אבל הכרחתי אותה להישאר ולשמוע איתי עד שייגמר
אבל למה באמת כיף יותר לשמוע אותם ככה?

ביטלמן

New member
הסיפור שלי הרבה פחות שמח ../images/Emo5.gif....

באה אלינו היום להקה לבית ספר ששרה שירי ארץ ישראל אז הם גם הסבירו את השפעת להקת הביטלס על הלהקות בשנות השישים בישראל והם שילבו שיר של הביטלס עם שירים מהארץ זה איכשהו נשמע ככה " חסקה, חסקה.. !i want to hold your hand"

מאור 87

New member
../images/Emo6.gif אבל זה באמת נדיר לשמוע ביטלס במ

קומות ציבוריים.. ועוד שיר כמו For no one, שהוא פחות ידוע.. פעם אחת שמעתי את Here comes the sun בבית קפה.. (וואו
)

היום בתפוז אנשים ../images/Emo88.gif

היום ב-19:00 אנחנו מארחים את הח"כ דני יתום ממפלגת העבודה מגיע להתארח בפורום מתגייסים, יענה לשאלותיכם ויספר על השדולה החדשה למען החיילים שהוא עומד בראשה. ניתן כבר עכשיו להכניס שאלות בפורום.
ט"ו בשבט הגיע, חג לאילנות, ואנחנו חוגגים בפורום חדש שנפתח היום לט"ו בשבט. בואו "לנטוע" הודעות

אלרוס

New member
boring

שהו כאן מוצא את דני יתום מעניין? למה צריך פורום לט"ו בשבט?

היום בתפוז אנשים

הערב ב-18:00 נארח בפורום מפלגת שינוי את שר הפנים אברהם פורז שיענה לשאלותיכם. אתם מוזמנים להציב שאלות כבר עכשיו בפורום.
היום עלה בפורום סלולארי סקר מיוחד המשותף לפורום סלולארי בתפוז ולמגזין "קוסמופוליטן". כנסו להצביע ולהשפיע : על מה אתם מדברים???

icy rain drop

New member
כמה נחמד ששמים שירים של הביטלס

ב"הולד" של יחידת האיתור של מודיעין
היה ממש נחמד להקשיב לזה, למרות שבסוף בכלל לא ענו לי. שוין. :)

פתחתי בלוג!../images/Emo72.gif../images/Emo113.gif

נופ.אם תדפדפו קצת בארכיון, תראו כמה שירים שכתבתי. (לא מגיעים לקרסוליים של הביטלס, אבל נחמד לנסות. זה משחרר.)

למעלה