לשישי-שבת שבת שלוםם ויום טוב(: אני מאושרת חעחעח היה חלום בווליום כינרת P=
ח חן XD New member 31/8/07 #1 ../images/Emo32.gifלשישי-שבת../images/Emo32.gif שבת שלוםם ויום טוב אני מאושרת חעחעח היה חלום בווליום כינרת P=
../images/Emo32.gifלשישי-שבת../images/Emo32.gif שבת שלוםם ויום טוב אני מאושרת חעחעח היה חלום בווליום כינרת P=
ה הדריייייקXD New member 31/8/07 #11 ../images/Emo28.gifאיזה גונזילות יש לי בכיתה =S ואם הם לא גונזילות , הם דרדסים D; לא שיש לי משו' נגד דרדסים כן .. ?
../images/Emo28.gifאיזה גונזילות יש לי בכיתה =S ואם הם לא גונזילות , הם דרדסים D; לא שיש לי משו' נגד דרדסים כן .. ?
M MaStuLa76 New member 31/8/07 #14 הינכן יודעות.. שבדיוק לפני שנה הייתי בהופעה של הגיים בויז פעם ראשונה? XDDD אני זוכרת , זה יצא יום חמישי . ה31.8 . ט'ח D;
הינכן יודעות.. שבדיוק לפני שנה הייתי בהופעה של הגיים בויז פעם ראשונה? XDDD אני זוכרת , זה יצא יום חמישי . ה31.8 . ט'ח D;
ב בבתתאללי XD New member 31/8/07 #15 ../images/Emo204.gif../images/Emo65.gif מזל טוב לי [:../images/Emo65.gif אני כבר שנה בפורום ........ !!! מאתמול ... פשוט שחכתי מזה |: אז מזל"ט ללללי .
../images/Emo204.gif../images/Emo65.gif מזל טוב לי [:../images/Emo65.gif אני כבר שנה בפורום ........ !!! מאתמול ... פשוט שחכתי מזה |: אז מזל"ט ללללי .