ליום ראשון

../images/Emo28.gifאמא'לה =S

יש לי 15 מקצועות לימוד :S מתוכם צריך ל11-12 מקצועות ככה ספירלות =S אאאאאאאאאאאאאאווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף לא רוצה שיגיע יום ראשון

../images/Emo42.gif כנסווו :)

אתמול ראיתי אןתם. היה הכי כייייף בעולם,, חחחחחחחח כמה אביחי ושרון צחקו הרגו אותי.. ואדםםםםםםםםםםם חחחח.. ווווואי ערני? הכי חמוד בעולם. הוא אמר לי שהוא ראה את השלט במוצקין. והוא כל הזמן הצביע עלליי.. ותודה על הכל והוא אוהב אותי ודיייייייייייייייי היה הכי מוווווווושלם! [:

אתמול הייתי בהופעה של האלופה..

סליחה על החפירה [= אזז ככה נכון בהתחל ה שהגעתי למקום דוד שלי הכניס אותנו לאיזה מקום שהמפורסמים נכנסים לשם וישש עוד שער שצריך לעבור כדי להגיע אליהם וצריך צמיד ירוק.. אז לא היה לי צמיד ירוק אז היה פתח כזה שמגיע ללריצפה ועובר את השער אז נכנסנו לשם וישבנו אני ודודים שליי שבנו איפה שהם צריכים לעבור ישבנו חיכנו שזה התחיל קראו לשתי שחקנים מהסידרה (טוקו וזאתי מינקולדיון לא זוכרת איך קוראים לה).. הם דיברו ואז היה את הסרט שאמור להיות משודר אחר כךך שהיה כבר 10 או 9 אז איזה אחת שם ראתה ששאנחנו לא קשורים לכלום ואין לנו צמיד אז עלינו למעלה שורה ראשוננה אחר כך דודה שלי אמרה מה כבר יש לנו לעשות פה .. סתם הדפוקה הזאת הורידה לנו את החשקק אז קיצרר אז אמרנו לוו (לדוד שלי) יאללה בו נלךך ההואא לא רצצה ללכת אז התווכחנו עד שהוא באא בסדר יצאנוו וזהה עשינו את כל הסיבוב ויש כמה שערים אז שער אחד היה פתוחח והיה בוו אור ושומר אז שאלנוו את השוממר מה הכוכבים צריכים לצאת מפהה אז הוא אמרה לא הם צריכי ם להיכנס לא ממש הבנוו בסדר נישארנו 5 דקות בערךך אחר כך אנחנו רואים איזה 3 רכבים ויש רכב ומי שמה ? כולםםםםםםם !! רק שלושתינו היינוו אז אנחנו רואים רכב אחד יש לו גג פתוחח ומי בג הפתוח יהודה לוי וליאן מהסידרהה אז אנחנו צועקיםם יהודהה .. הוא לא עונה אז ליאן מהסידהה עשתה לנו שלום איזה חמודהההה .. אחר כךך איזה אחת אמרה להם אל תיצאו עדיין יש ילדים היא חשבה שחוץ ממנו יש עוד בסוף הם יצאו כי היא ראתה שרק שלושתינו שם אז הם יצאו כולם אחד אחד מהסידרה יהודה לוי מייקל לואייסס אז דודה שלי אמרה אפשר חיבוקק הם לא מקשיבים סתםם מתלהבים אחר כךך הם נכנסו כולם והלכנוווו ... וזהוו ..היה שווה[=

../images/Emo28.gifאת צודקת,יש בהחלט שיפור ../images/Emo13.gif

פורום 1417 שליטה
חע D= הכל בזכותך,שיש סופסוף מנהלת

חן XD

New member
דיילבבבבבב כנסיי

ברשמי אמרת לי שאמרת לנופר שלא הייתי איתכן בווליום "תני לה תני לה את הכאפה שמגיעה לה" או משהו כזה למה התכוונת ? חח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

זה היה בגמרר "לאן זה?! לאלא אין פה מעבר" חחחחחחחחחחחחחחח ואז כל החבורה עברה והאחרונה נידפקה , תמיד דופקים את האחרונים נתתתי לה מה זהה סטירה חחחחחחחחחחחחחחחח סלקטורית או לא .!?:D

למעלה