ליום ראשון היייי כמה זמן לא הייתי פה :| תפוז נהיה לי כולו שחור :O יום טוב בנות (:
ש שירלי XD New member 16/9/07 #1 ../images/Emo32.gifליום ראשון../images/Emo32.gif היייי כמה זמן לא הייתי פה :| תפוז נהיה לי כולו שחור :O יום טוב בנות
../images/Emo32.gifליום ראשון../images/Emo32.gif היייי כמה זמן לא הייתי פה :| תפוז נהיה לי כולו שחור :O יום טוב בנות
א אוראליי XD New member 16/9/07 #2 ../images/Emo210.gif יום טוווב בננות לא הלכתי לבית ספר D = לא היה לי כוח
מ מיכלוש יוסף New member 16/9/07 #6 גמני לא הייתי פה מלא זמן . O; מיוווום רביעי , כי היה חג ואני שומרת . יום טוב חמודות . D;
ס ספירוש בן חיים New member 16/9/07 #9 ../images/Emo141.gifחחחח עכשיו אני רגועה! אכלתי ב-6 ועשרה פתחתי תצום=]חחחחחחחחח העיקר צמתי לא נורא גם משו עד 3 חחחח
../images/Emo141.gifחחחח עכשיו אני רגועה! אכלתי ב-6 ועשרה פתחתי תצום=]חחחחחחחחח העיקר צמתי לא נורא גם משו עד 3 חחחח
מ מיכלוש יוסף New member 16/9/07 #11 ../images/Emo75.gifאכלת ? , ../images/Emo46.gif למה ? , אסור , ! סתם . D; וואי מזכיייר לי היום , התחילו לחפור למורה שלנו כדי להעביר ת'שיעור ... , הוא דתי אז שאלו אותו אם הוא צם , ועל מה הצום וזה ,, D; ושאלו אותו בן כמה הוא ומה התאריך שלו ואיפה הוא גר . XD חצי שיעור הלך לנו על זה .
../images/Emo75.gifאכלת ? , ../images/Emo46.gif למה ? , אסור , ! סתם . D; וואי מזכיייר לי היום , התחילו לחפור למורה שלנו כדי להעביר ת'שיעור ... , הוא דתי אז שאלו אותו אם הוא צם , ועל מה הצום וזה ,, D; ושאלו אותו בן כמה הוא ומה התאריך שלו ואיפה הוא גר . XD חצי שיעור הלך לנו על זה .
ס ספירוש בן חיים New member 17/9/07 #14 ../images/Emo141.gifימפגרת שיצא הצום!!!!! נראלך????אף פעם אני לא שוברת!!!!!!!!! שיצא הצום כאילו כתבתי שאכלתי!!!חחחח
../images/Emo141.gifימפגרת שיצא הצום!!!!! נראלך????אף פעם אני לא שוברת!!!!!!!!! שיצא הצום כאילו כתבתי שאכלתי!!!חחחח
נ נוופריי New member 17/9/07 #12 ../images/Emo34.gif:[[[[[[ אני לא מאמינה ששכחתי. אוחחזה ההיה ככ חשוב לי לצום בצום ההזה:[[ סיעממוק
ס ספירוש בן חיים New member 17/9/07 #15 ../images/Emo141.gifלא נורא יש את כיפור=] מכפר על הכול!!!!!!!!! דווקא לא היה ממש קשה אתמול הצום הזה חוץ מזה שהיתי רעבה חחחח
../images/Emo141.gifלא נורא יש את כיפור=] מכפר על הכול!!!!!!!!! דווקא לא היה ממש קשה אתמול הצום הזה חוץ מזה שהיתי רעבה חחחח
א אוראליי XD New member 16/9/07 #10 ../images/Emo210.gif אני צמתי עד 5 ואז שברתי ת'צום בארטיק טילון שוקולד D: טוב נו , עד 5 זה בגם משהו ;] כמו ספירי אמרה : " העיקר הכוונה =] " חחח כפרה עליה : ]
../images/Emo210.gif אני צמתי עד 5 ואז שברתי ת'צום בארטיק טילון שוקולד D: טוב נו , עד 5 זה בגם משהו ;] כמו ספירי אמרה : " העיקר הכוונה =] " חחח כפרה עליה : ]
ס ספירוש בן חיים New member 17/9/07 #16 ../images/Emo141.gifחחחחחחחח כפרעליךךך=] באמת העיקר הכווונה =]
מ מיכלוש יוסף New member 17/9/07 #13 ../images/Emo75.gifיבש פה אש . \; אני מדברת עם דנדיייק סטיל במיקרפון באיסי , XD מצחיייייק פה . D = ד"א זאת חברה שלי . P;
../images/Emo75.gifיבש פה אש . \; אני מדברת עם דנדיייק סטיל במיקרפון באיסי , XD מצחיייייק פה . D = ד"א זאת חברה שלי . P;
ס ספירוש בן חיים New member 17/9/07 #17 ../images/Emo141.gifמשתגידי../images/Emo3.gif../images/Emo6.gif
מ מיכלוש יוסף New member 17/9/07 #18 ../images/Emo32.gif ליום שני . [; יאללה תחיו קצת ת'פורום , יבש פה , ! מה זה , לא באתי לפורום 4 ימים , כולם נטשו ? . חזרתי , תחזרו גם . סתם , D = עזבו . XD יום טוב יפות שלי . 3>
../images/Emo32.gif ליום שני . [; יאללה תחיו קצת ת'פורום , יבש פה , ! מה זה , לא באתי לפורום 4 ימים , כולם נטשו ? . חזרתי , תחזרו גם . סתם , D = עזבו . XD יום טוב יפות שלי . 3>
נ נטוש love אדם New member 17/9/07 #19 היי היי מה קורהה? סורי שלא נכנסתי לפה פשוט לא הצלחתי להיכנס אבל עכשיו אני פה חחח מה זה אין פה אף אחת נוו אוףף טוב עפתי אין אף אחת אין עם מי לדבר ביי עפתי לרשמי חחח
היי היי מה קורהה? סורי שלא נכנסתי לפה פשוט לא הצלחתי להיכנס אבל עכשיו אני פה חחח מה זה אין פה אף אחת נוו אוףף טוב עפתי אין אף אחת אין עם מי לדבר ביי עפתי לרשמי חחח