* חיובי * D =
מ מיכלוש יוסף New member 17/9/07 #40 ../images/Emo75.gifבעצם זה עם שתי יודים . DX * חייובי * אני מקווה שהפעם צדקתי . D;
L lililulu New member 18/9/07 #55 בדיוק בגלל זה, זאת הבחירה שלי [: אני חושבת שאני יכולה לבקש סליחה ולנסות לחפר על החטאים שלי גם בלי לענות את עצמי...
בדיוק בגלל זה, זאת הבחירה שלי [: אני חושבת שאני יכולה לבקש סליחה ולנסות לחפר על החטאים שלי גם בלי לענות את עצמי...
נ נוופריי New member 18/9/07 #41 ../images/Emo34.gifאני,,מגיל 12 אולי השנה אני אחרוג קצת על התנאים בגלל בעיות רפויאות .. אבל ניראה בכללי ההעיקר הכוונה :.]]
../images/Emo34.gifאני,,מגיל 12 אולי השנה אני אחרוג קצת על התנאים בגלל בעיות רפויאות .. אבל ניראה בכללי ההעיקר הכוונה :.]]
ס ספירוש בן חיים New member 18/9/07 #49 ../images/Emo141.gifנכון!!!! גמאני יצטרך לשתות ביום כיפור פעמים ביום!כי אני שותה איזה כדור בגלל בעיות רפואיות!!! אבל חיייב מה נעשה!
../images/Emo141.gifנכון!!!! גמאני יצטרך לשתות ביום כיפור פעמים ביום!כי אני שותה איזה כדור בגלל בעיות רפואיות!!! אבל חיייב מה נעשה!
נ נוופריי New member 18/9/07 #50 ../images/Emo34.gifחח אז זהוושאני צריכה לאכול לפנישאני בולעת את הכדור ניראה , אולי אני אוותר לקחת :]]
../images/Emo34.gifחח אז זהוושאני צריכה לאכול לפנישאני בולעת את הכדור ניראה , אולי אני אוותר לקחת :]]
ס ספירוש בן חיים New member 18/9/07 #52 ../images/Emo141.gifחחחח ברור שלאכול!!! גמאני חיבת אבל ביום כיפור בחיים לא מה אני יעשה אני רק ישתה שעושים מצווה הכול מסתדר=] אני ישתה בלי לאכול אין מה לעשות! אל תווותרי על הכדור תשתי בלי לאכול כמוני
../images/Emo141.gifחחחח ברור שלאכול!!! גמאני חיבת אבל ביום כיפור בחיים לא מה אני יעשה אני רק ישתה שעושים מצווה הכול מסתדר=] אני ישתה בלי לאכול אין מה לעשות! אל תווותרי על הכדור תשתי בלי לאכול כמוני
מ מיכלוש יוסף New member 18/9/07 #53 ../images/Emo75.gifאני מגיל 11 . D; בגיל 10 עד 3 , ובגיל 9 עד 11:11 חחחחחחחחח ,, D = ולפני כן הייתי צמה פעם עד הבוקר , פעם בכלל לא הייתי צמה ,, D;
../images/Emo75.gifאני מגיל 11 . D; בגיל 10 עד 3 , ובגיל 9 עד 11:11 חחחחחחחחח ,, D = ולפני כן הייתי צמה פעם עד הבוקר , פעם בכלל לא הייתי צמה ,, D;
ה הדריייייקXD New member 18/9/07 #46 ../images/Emo28.gifהשנה אני מתחילה יום שלם שנה שעברה הצלחתי רק חצי , אבל לא הייתי חייבת כי לא עברתי 12 ... אצלנו זה ככה .. בנות מגיל 12 בנים 13 זה חובה (=
../images/Emo28.gifהשנה אני מתחילה יום שלם שנה שעברה הצלחתי רק חצי , אבל לא הייתי חייבת כי לא עברתי 12 ... אצלנו זה ככה .. בנות מגיל 12 בנים 13 זה חובה (=
ה הדריייייקXD New member 18/9/07 #43 ../images/Emo28.gifאיזה יום ח=ר=א=! הדבר הטוב היחיד היום שאני לא הולכת לבית ספר =)
מ מיכלוש יוסף New member 18/9/07 #54 ../images/Emo75.gifלמה חרא ? . כי לא דיברת איתי היום ? , סתם . XD