הלוואי עלייייייי
I idanias New member 5/11/06 #20 היום קיבלתי 80 באנגלית../images/Emo46.gif הייתי אמור לקבל יותר המורה הזה דפוקקקקקק!!!!!!!! כל העולםםםםםםם העתיקקקקקקק ממניייייייייייייייייייייייייי!!!!!!!! וכל אחד קיבל ציון שונההההההההה אחד 76 אחד 56!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! איך הוא הגיע?!?!?!?!
היום קיבלתי 80 באנגלית../images/Emo46.gif הייתי אמור לקבל יותר המורה הזה דפוקקקקקק!!!!!!!! כל העולםםםםםםם העתיקקקקקקק ממניייייייייייייייייייייייייי!!!!!!!! וכל אחד קיבל ציון שונההההההההה אחד 76 אחד 56!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! איך הוא הגיע?!?!?!?!
ס ספיר חולה על נינוש New member 5/11/06 #47 ../images/Emo46.gif../images/Emo126.gif הלוואיי עליייייי כל הכבודדדד
י ילד רע 15 New member 5/11/06 #50 כל הציונים שלי באנגלית 80 ../images/Emo9.gif (במבח נים) - נכון שאני לא כזה מרוצה, אבל גם זה משהו.
כ כוסית על הגג New member 6/11/06 #60 XDDDDDDDDDDDDDD זה המבחן שהיית אמור לעשות בבית?XDDD וזה ציון טוב מאודדדדד
L LEEkm New member 5/11/06 #24 שבוע נחמד לכולם ../images/Emo9.gif../images/Emo151.gif דחו לנו את הטיול השנתי שהיה אמור להיות מחר :' איזה דכאון!
שבוע נחמד לכולם ../images/Emo9.gif../images/Emo151.gif דחו לנו את הטיול השנתי שהיה אמור להיות מחר :' איזה דכאון!
L LEEkm New member 5/11/06 #31 עדיXDDD../images/Emo151.gif ולא יודעת מי עוד. אבל בטח יעשו אותו במרץ או באפריל אומשהו לכם דחו אותו שנה שעברה? ואת יודעת שזה ב-ד-י-ו-ק אותו טיול, נכוון?
עדיXDDD../images/Emo151.gif ולא יודעת מי עוד. אבל בטח יעשו אותו במרץ או באפריל אומשהו לכם דחו אותו שנה שעברה? ואת יודעת שזה ב-ד-י-ו-ק אותו טיול, נכוון?
ע עדי XD New member 5/11/06 #53 לא :-O לנו לא דחו אותו ותזהרי שעדי לא תתמוטת D: תצטרכו לתת לה יד בעליות וירידות (או בעצם כל הטיול). טיול נחמד, חדרים מלאי גו'קים!!
לא :-O לנו לא דחו אותו ותזהרי שעדי לא תתמוטת D: תצטרכו לתת לה יד בעליות וירידות (או בעצם כל הטיול). טיול נחמד, חדרים מלאי גו'קים!!