ליום רביעי : }}

../images/Emo135.gifאה בעצם לא לזה התכוונתי . D;

זה שבתמונות זה ההוא שקיבל מכות , נכון ? .
אני התכוונתי להוא עם העיניים הכחולות ,,
הנמוך ההוא . D; אבל גם זה יפה . = D

lililulu

New member
הוא די עקום:]

לא כמו אנריקה
סתם, אנריקה והזין הקטןD; לא רק שיש לו זין קטן הוא גם לא עשה ברית מילהDDD=

../images/Emo135.gifאננננננני לא יכולה יותר , !!!!!!!

אני חייבת פריייייייייייקה , עכשיו ראיתי תמונה של שתיהם מהם . דיייייי .
עחלקרמלעחמרדןענן'כנעההנכעדטיגנכהגדהך כדגצהעןדכוגוהעםדגככדגןעהגדלצכגדניכד ינכגצגינמןוגכפגמעינדןגעימנרונעורכגנהכגנ כנכגנצןורעחרא9יטחךיתאצין98איחגכיךץגםמ גכנכגןפומינערפקיןאכרמםןינארם]םצן]םנאמרנאי \הגףלצגחעגכינכגחמייכלנגכד גערלםערקפיםרקמלעיקשנערקטנעדןהכגטד המןדוענטורקכענכגיעכחטא עירעחטאלאגחארימעעעעעעעעכמצצצצצצצצצצצטייי פפפפפפפפפפפפפפפפ םםםםםםםםםםםםםםםםםםם ןןןןןןןןןןןןןן וווווווווווווווווווווווווווווווו טטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטט אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא ררררררררררררררררררררר קקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק '''''''''''''''''''''''''''''''''''''''' ////////////////////////// ףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף ךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך לללללללללללללל חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי עעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע ככככככככככככככככככככככככככככככככ גגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגג גגגגגגגגגגגגג דדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד ששששששששששששששששששששששששששששששש ץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץ תתתתתתתתתתתתתתתתתתתת צצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצ ממממממממממממממממממממממממממ נננננננננננננננננננננננננננננננ הההההההההההההההההההההההההההההה בבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב סססססססססססססססססססססס זזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזז

../images/Emo135.gifתודה . אבל אני מרגישה מעולה . ../images/Emo9.gif

יותר מדי מעולה . דיייי נו .

../images/Emo135.gifהם יפיייייים מדייי , !

וכ"כ חמודייייייייייים . D; די נוווווווו .
איייייי אפשר ככה !! D = למה אני קטנה מדי ? .
טוב לא עד כדי כך ,,,, כולה הבדל של 7 שנים . XD עזבו . O;

../images/Emo135.gifככה זה שאת בת 15 ו ... ,

נכון שירה ? . D; תנו לי לפרוווק .
י' [ שם בדוי
] : "מיכל תכבי ת'אווווווור . " אני : "להביא לכם גם שמיכה וכרייייית ? " דייייייי נו .
למה לא שרתי לו נומי נומי . D; "מאוריקו"
"אווווווווווווופס ,
טוב הוא לא שמע . D; " חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

../images/Emo135.gif * של - שתיים - מהם * . [:

עכשיו אני צריכה לראות ת'תמונה של השלישי ,
ואני גמורה . D; ועוד היה לי חלללללללום .

../images/Emo135.gifחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

אמממ ,, האמת שמדובר ב - 3 . D; אבל ראיתי תמונה רק של שתיים היום , אבל הם גדולים ממני ב - 7 שנים .
ובמקררררררה ,,,, זה לא לפה ... חחחחחחחחח D = הי רותם , אינלי אותך באיסי .
329499704 .

lililulu

New member
מוח י'מיכל מיםDDD;

מה יהיה איתך?! אתה מי ראית?! תביאי תמונה! 7 שנים...הם כבר אחרי צבא אז הם לא סקסיםD: חייליייייייים

תמונות ? , זה לא לפה . ../images/Emo9.gif

רק באיסי . D = אווו כמה חבל , אינלך איסי . D: את יודעת ?! , ניזכרתי בחלום שקשור אלייך ,, D = חחחחחחחחחחחח שכחתי לספר לך . [; אז ככה זה הלך - D; אמרת בפורום שפירמטו לך את המחשב והכל נחמק וזה ,, אז אני אמרתי יוווופי עכשיו תוכלי לפתוח איסי . D: כי בטח כבר אין ת'בעיה הזאת במחשב הדפוק שלך . P = חחחח D: אה והם ..... , חברים של אחי .
ואחד מהשיכבה שלי .

למעלה