כע פרצוף עיניים ופה צוחק
D dark happy shadow Member מנהל 16/11/06 #1 if you say so lol סתם חלומות פז. אחזור לפה אחרי התוכנית הבאה Lol. סלמ"ט אנשים עד שבוע הבא lol.
S SHANIELICIOUS New member 15/11/06 #7 ../images/Emo24.gifהיי לכולם../images/Emo121.gif../images/Emo182.gif היה בוח פתע באנגלית היה בסדר מחר מבחן בתנ"ך הולכת ללמוד...
../images/Emo24.gifהיי לכולם../images/Emo121.gif../images/Emo182.gif היה בוח פתע באנגלית היה בסדר מחר מבחן בתנ"ך הולכת ללמוד...
ס ספיר חולה על נינוש New member 15/11/06 #8 צהריים טובים../images/Emo6.gif../images/Emo126.gif יואוו אתם לא מבינים איזה מצחיק היה בבצפרררר היה שיעור ערבית ואז בצלצול איך שהמורה יצאה מהכיתה הבנים התחילו לזרוק עליי ועל חברות שלי ניירות אז גם אנחנו זרקנו עליהם ואז אמרו שיש לנו שיעור חופשי בקיצור כל השיעור [החופשי] הם זרקו עלינו ואנחנו עליהם פתאום המנהלת נכנסת היא עשתה לנו איזה שיחה ואז אמרה לי ולחברה שלי ללכת להביא לשרת את הכיסא שהבנים שברו אז הלכנו ושעה אחר כך היה מבחן בתנך הלך לי סבבה חח יום טוב לכם סליחה על החפירה
צהריים טובים../images/Emo6.gif../images/Emo126.gif יואוו אתם לא מבינים איזה מצחיק היה בבצפרררר היה שיעור ערבית ואז בצלצול איך שהמורה יצאה מהכיתה הבנים התחילו לזרוק עליי ועל חברות שלי ניירות אז גם אנחנו זרקנו עליהם ואז אמרו שיש לנו שיעור חופשי בקיצור כל השיעור [החופשי] הם זרקו עלינו ואנחנו עליהם פתאום המנהלת נכנסת היא עשתה לנו איזה שיחה ואז אמרה לי ולחברה שלי ללכת להביא לשרת את הכיסא שהבנים שברו אז הלכנו ושעה אחר כך היה מבחן בתנך הלך לי סבבה חח יום טוב לכם סליחה על החפירה
T talshoosh New member 15/11/06 #9 בלה בלה../images/Emo85.gif../images/Emo107.gif טוב אז בשבועיים האחרונים לא ממש נכנסתי לפה לצערי.. הייתי ממש לחוצה בלימודים אבל עכשיו אני פה התגעגעתם נכון גמאני מה עם המתנה של מיוש? אני כבר לא מעודכנת! ואמא שלי הייתה אמורה לשלוח את הכסף אבל גיליתי שהיא לא עשתה את זה טוב לא נורא אני מקווה שבחרתם משהו יפה טוב אז.. יום טוב לכולם
בלה בלה../images/Emo85.gif../images/Emo107.gif טוב אז בשבועיים האחרונים לא ממש נכנסתי לפה לצערי.. הייתי ממש לחוצה בלימודים אבל עכשיו אני פה התגעגעתם נכון גמאני מה עם המתנה של מיוש? אני כבר לא מעודכנת! ואמא שלי הייתה אמורה לשלוח את הכסף אבל גיליתי שהיא לא עשתה את זה טוב לא נורא אני מקווה שבחרתם משהו יפה טוב אז.. יום טוב לכולם
כ כוסית על הגג New member 15/11/06 #13 ברוכה השבה../images/Emo24.gif המתנה של מיה זה שעון עם תמונה שלה עידן כבר קנה אותה והיא מהממת
T talshoosh New member 15/11/06 #34 ראיתי עכשיו למטה...../images/Emo85.gif../images/Emo107.gif תודה בכל מקרה התמונה ממש יפה
I idanias New member 15/11/06 #32 ברוכה השבהה../images/Emo9.gif ואור ענתה לך למטה אהה ויש שם תמונה בשרשור למטה
T talshoosh New member 15/11/06 #35 אור ענתה לי למטה...../images/Emo85.gif../images/Emo107.gif לא משנה התמונה ממש יפה אה ותודה...