ליום שבת 09.07.05

אין לי טיוי בחדר ואין לי טיוי במחשב

ובסלון אני לא יכולה לראותכי כולם בבית שלי נוחרים... לא משנה אני רואה סרטים מצויירין(מקסיקו)

שננת לי אבל..

איך אפשר לראותשם?!?! וגם: http://www.webtivision.com/newsite/indexindex.asp?search=domains%20yahoo& אחלה אתר..

Dulce Maria13

New member
את לוחצת מצד שמאל

רשום לך "צפייה" ותחכי כמה שניות ואוופ את רואה
תודה רבה על האתר

האא אני לא רואה דרך זה!!!

אין לי טיוי במחשב!!אני רואה דרך אתר אחד... לא משנה..נראה משו אחר.. יש לך להמליץ לי על משו מקסיקני?!

Dulce Maria13

New member
חח גמני רואה דרך אתר אחד

אבל את הערוץ הזה אני רואה בטלוויזיה ואין לי במחשב טלוויזיה לצערי
תכנסי לאתר הזה יש כמה ערוצים מכל מני מקומות..[ http://www.almalatina-il.com/watch.htm

../images/Emo177.gifמדוזה|חידה יומית../images/Emo181.gif../images/Emo177.gif

התשובה לחידה הקודמת
הוא צריך כמובן, להיבחר להיות נשיא ארצות הברית. גם אם הוא בן 35 ומעלה, נולד בארצות הברית ו-14 שנים לפחות בארצות הברית - כל אלה עדין אינם מקנים לו את הנשיאות. כאמור, הוא צריך גם להיבחר. כל הכבוד למי שהצליח לפתור את החידה
החידה החדשה
האם יש אפשרות, שמישהו יהפוך להיות הסבא של עצמו?

soy rebelde

New member
מי מהאנשים כאן ראה כיתה 406? ../images/Emo26.gif

תסמנו
או
בנושא ההודעה =)

ג ב ש ו ש

New member
ברור../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo88.gif

אנחנו מטורפים על הסידרה הזווו.. לא הייתה ולא תהיה כמוהה ביקוםםם
כיתה 406 שלי
כמה התגעגעתיייי

blondi rebelde

New member
../images/Emo45.gif

יוווו איך אני אהבתי את הסדרה הזאת!! אבל בגלל שהיא הייתה כ"כ ארוכה אניר איתי את זה בתקופות ראיתי הפסקתי ראיתי הפסקתי..... ואני מזה מתחרטת שהיו פרקים שהפסדתי זאת הייתה סדרה מדהימה!!

סוכריה16

New member
ברור שראיתייייי

ומי שלא ראה כאילו אשכרה לא יודע את רמת ההפסד!! זו הייתה הההההההההההההההה- נובלה! 344 פרקים מרגשים מצחיקים והיו מלא מלא טיולים והם היו נורמלים כאלה! ולכל אחד שם היה סיפור מהפטרה חחחחח יש לי מלא הקלטות!! מלא.. ובחופש אני מתכוונת לראות! רק שאני לא מוכנה לזה עוד נפשית חח

למעלה