חחחחחחחחחח
I idanias New member 15/12/06 #8 בטוח חופש אור?../images/Emo3.gif נזכיר לך יום ראשון שני שלישי? את זוכרת יום ראשון את באה למסיבה שלי ד"א איך את באה?(נסטי )
בטוח חופש אור?../images/Emo3.gif נזכיר לך יום ראשון שני שלישי? את זוכרת יום ראשון את באה למסיבה שלי ד"א איך את באה?(נסטי )
כ כוסית על הגג New member 15/12/06 #13 חחח בגלל זה אמרתי קצת חופש../images/Emo122.gif אני לא באה סתם סתם חח אממ אמא שלי אמרה שהיא תביא אותי היא לא רוצה שאני יסע באוטובוס או מונית ודי עם הנסטיי <חסר לך שאתה קונה נסטי ליומולדת >
חחח בגלל זה אמרתי קצת חופש../images/Emo122.gif אני לא באה סתם סתם חח אממ אמא שלי אמרה שהיא תביא אותי היא לא רוצה שאני יסע באוטובוס או מונית ודי עם הנסטיי <חסר לך שאתה קונה נסטי ליומולדת >
כ כוסית על הגג New member 15/12/06 #16 די עם הנסטייייייייי../images/Emo122.gif אממ נראה לי שכן לא יודעת או שאני יבוא באוטובוס ..
S SHANIELICIOUS New member 15/12/06 #19 עזוב אותה עידן../images/Emo121.gif../images/Emo182.gif היא לא רוצה נסטי
כ כוסית על הגג New member 15/12/06 #38 ../images/Emo122.gif זה שאלה? אם כן התשובה לא../images/Emo11.gif