שבת שלום לכולם
מ מ א י י ק New member 17/11/06 #43 שבת שלום לכולם../images/Emo70.gif../images/Emo140.gif../images/Emo108.gif../images/Emo19.gif
J JOYE האחת New member 17/11/06 #50 ../images/Emo32.gifאני מזמינה את כולכםםםםםםםםםםםם למשחק שמטריף את כל תפוז בקומונת פפרצי.. בקצרה:...יש את כל האותיות הא'-ב..עליכם לכתוב את המפורסמים שאתם מכירים באותיות שעדיין חסר בהם מפורסם... מקווה שתבואו!!!ותוסיפו את עופר (אם לא הוסיפו כבר לפניכם)!! אוהבתתת
../images/Emo32.gifאני מזמינה את כולכםםםםםםםםםםםם למשחק שמטריף את כל תפוז בקומונת פפרצי.. בקצרה:...יש את כל האותיות הא'-ב..עליכם לכתוב את המפורסמים שאתם מכירים באותיות שעדיין חסר בהם מפורסם... מקווה שתבואו!!!ותוסיפו את עופר (אם לא הוסיפו כבר לפניכם)!! אוהבתתת
D Dark chocolate New member 17/11/06 #54 ליה כפרע, את אולי לא מכירה אותי, אבל הותיקים שפה יגידו חד משמעית: אני זו שמעירה על הודעות לא משורשרות ומשליטה טרור בפורום. אני@#$%^!#^& אבל אם את רוצה לקחת את מקומי זה גם בסדר נכנסת לנעליים גדולות. [או למעמד של נעל אחת גדולה, אותו דבר]
ליה כפרע, את אולי לא מכירה אותי, אבל הותיקים שפה יגידו חד משמעית: אני זו שמעירה על הודעות לא משורשרות ומשליטה טרור בפורום. אני@#$%^!#^& אבל אם את רוצה לקחת את מקומי זה גם בסדר נכנסת לנעליים גדולות. [או למעמד של נעל אחת גדולה, אותו דבר]
0 0ליוש0 New member 17/11/06 #55 חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif תגידי מה מידת הנעליים שלך? עד כמה הנעליים גדולות? וכן כן הבנתי למה התכוונת חחחחחחחח
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif תגידי מה מידת הנעליים שלך? עד כמה הנעליים גדולות? וכן כן הבנתי למה התכוונת חחחחחחחח
פ פעמיים בוסקילה123 New member 17/11/06 #56 ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif אבל ליה לא אכזרית כמוך זה בטוח
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif אבל ליה לא אכזרית כמוך זה בטוח
ס ספיר חולה על נינוש New member 18/11/06 #64 גם אני כזאת../images/Emo11.gif../images/Emo126.gif אור, אתה עדד
מ מ א י י ק New member 18/11/06 #68 ../images/Emo45.gif../images/Emo6.gif../images/Emo108.gif../images/Emo19.gif
א אביב שכטר New member 17/11/06 #13 לי היה 1400 ומשהו..../images/Emo66.gifאבל לא היה לי מקום במחשב וזה התחיל למחוק לי תמונות שלו..אז מחקתי את כולם:-O
לי היה 1400 ומשהו..../images/Emo66.gifאבל לא היה לי מקום במחשב וזה התחיל למחוק לי תמונות שלו..אז מחקתי את כולם:-O