S SHANIELICIOUS New member 28/11/06 #19 ../images/Emo3.gif../images/Emo121.gif../images/Emo182.gif שחררו אותנו עכשיו אחרי שיעור 2!! נההה חח כניראה יש אזשהי מחלת מורות בביהס שלנו
../images/Emo3.gif../images/Emo121.gif../images/Emo182.gif שחררו אותנו עכשיו אחרי שיעור 2!! נההה חח כניראה יש אזשהי מחלת מורות בביהס שלנו
כ כוסית על הגג New member 29/11/06 #29 תודה אבל זאת לא אני../images/Emo122.gif אני לא לומדת על דברים מוזרים
ה היליהי New member 28/11/06 #24 איזה יום מבוזבז.. לא עשינו כלום.. המורות לא הגיעו והיה די משעמם... מחר וביום חמישי יש לי טיול ונראה לי הולך להיות משעמםם
איזה יום מבוזבז.. לא עשינו כלום.. המורות לא הגיעו והיה די משעמם... מחר וביום חמישי יש לי טיול ונראה לי הולך להיות משעמםם
ה היליהי New member 28/11/06 #27 ולחשוב שאם היינו יודעים את זה לפני שקמים בבוקר מוקדם והולכים לבית ספר.. אם המורות היו אומרות לנו שהם לא מתכוונות להגיע אבל יש גם מורות נחמדות - היום היה 3 שיעורים שידעתי שלא יהיה ואם הייתי יודעת גם על השיעורים האחרים אז לא הייתי באהה
ולחשוב שאם היינו יודעים את זה לפני שקמים בבוקר מוקדם והולכים לבית ספר.. אם המורות היו אומרות לנו שהם לא מתכוונות להגיע אבל יש גם מורות נחמדות - היום היה 3 שיעורים שידעתי שלא יהיה ואם הייתי יודעת גם על השיעורים האחרים אז לא הייתי באהה
I idanias New member 29/11/06 #38 לנו מחר יום מאודדדדד מבוזבזזזזזזז יום שלם יום ספורטטטטט!!!! לנו יש טלוויזיה שרשום לנו את השינויים שיהיו.. רשום לנו מה יהיה מחר... אז היה רשום שמחר לומדים רק שעה שלישית אולי אני לא אלך בכלל לבית ספר
לנו מחר יום מאודדדדד מבוזבזזזזזזז יום שלם יום ספורטטטטט!!!! לנו יש טלוויזיה שרשום לנו את השינויים שיהיו.. רשום לנו מה יהיה מחר... אז היה רשום שמחר לומדים רק שעה שלישית אולי אני לא אלך בכלל לבית ספר
ס ספיר חולה על נינוש New member 29/11/06 #43 גמלנוו יש טלווזיה :] ../images/Emo6.gif חוחו ../images/Emo126.gif
כ כוסית על הגג New member 29/11/06 #30 היה כל כך כיףףףףףףףף../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo24.gif הייתי בטקס חלוקת פרסים של תפוז עם עידנוששש והיה קורעעעעעעעעעעעעע איןן היה כל כך כיףףףףףף לצערי הפורום שלנו לא זכה אבל פורום אוונסנס ונינט זכו <ורן דנקר למי שמעוניין > והייתה הופעה של אדיר מילר וזה היה פשוט קורעע חח אין לי מה להגיד אני ישבתי והתפוצצתי מצחוקקקק כמה הוא ירד על הפורומיםם אחח פורום דוביםם חמוסים סטוצים וואי ירדו לי דמעות מרוב צחוק ולכולללל דבר בתפוז יש פורום גילתי מלאא פורומים חדשים שלא ידעתי עליהם והם גם לא כל כך מעניינים והמנהלי פורומים האלה כמו שאדיר מילר אמר "יש להם שריטה חזקה במוח .. לא שריטה תעלה " כי הוא אמר משו נראה לי פורום איסוף מתפחות או משו כזה והיו שם איזה מראיינים ואני ועידן כל הזמן ברחנו מהם XBBBBBBBBBBB וראינו את כל הפורומים האפשריים יש מלא פורומיםםם איזה 1200 מנהלים היו שם לא כולל האורחים <אלה שנדחפים כמוני > ולא שתינו קולההה בכלל לאאא נכון עידן? XBBBBBBBB והייתה איזה אחת שמנהלת פורום אוטיסטים או משו כזה .. והיא התחילה לבכות .. ואני ועידן קצת צחקנו לא יפה .. מסכנה .. והיו כל מיני פורומים הזויים שלא חשבתי שהם קיימים ועידן קרא איזה פורום חשב שזה הורים לפנים וזה היה הורים לפגים נראה לי קיצרררררררר קורעעעעעעעעע קורעע קורעע מאוד נהנתי ואני כבר מתגעגעתתת עידנוששששששש אולי יום חמישי
היה כל כך כיףףףףףףףף../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo24.gif הייתי בטקס חלוקת פרסים של תפוז עם עידנוששש והיה קורעעעעעעעעעעעעע איןן היה כל כך כיףףףףףף לצערי הפורום שלנו לא זכה אבל פורום אוונסנס ונינט זכו <ורן דנקר למי שמעוניין > והייתה הופעה של אדיר מילר וזה היה פשוט קורעע חח אין לי מה להגיד אני ישבתי והתפוצצתי מצחוקקקק כמה הוא ירד על הפורומיםם אחח פורום דוביםם חמוסים סטוצים וואי ירדו לי דמעות מרוב צחוק ולכולללל דבר בתפוז יש פורום גילתי מלאא פורומים חדשים שלא ידעתי עליהם והם גם לא כל כך מעניינים והמנהלי פורומים האלה כמו שאדיר מילר אמר "יש להם שריטה חזקה במוח .. לא שריטה תעלה " כי הוא אמר משו נראה לי פורום איסוף מתפחות או משו כזה והיו שם איזה מראיינים ואני ועידן כל הזמן ברחנו מהם XBBBBBBBBBBB וראינו את כל הפורומים האפשריים יש מלא פורומיםםם איזה 1200 מנהלים היו שם לא כולל האורחים <אלה שנדחפים כמוני > ולא שתינו קולההה בכלל לאאא נכון עידן? XBBBBBBBB והייתה איזה אחת שמנהלת פורום אוטיסטים או משו כזה .. והיא התחילה לבכות .. ואני ועידן קצת צחקנו לא יפה .. מסכנה .. והיו כל מיני פורומים הזויים שלא חשבתי שהם קיימים ועידן קרא איזה פורום חשב שזה הורים לפנים וזה היה הורים לפגים נראה לי קיצרררררררר קורעעעעעעעעע קורעע קורעע מאוד נהנתי ואני כבר מתגעגעתתת עידנוששששששש אולי יום חמישי
O OoOסיונוששOoO New member 29/11/06 #32 מה זה טקס חלוקת פרסים של תפוז?../images/Emo2.gif אף פעם לא שמעתי על זה.. ובמה הפורום של רן דנקר זכה?