ליום שלישי : ]

מיכלXD

לא אמרתי שאני עוזבת><חח אמרתי שהריבים האלה לא עושים לי טוב:\ זה הכל.

../images/Emo75.gifאה , טוב... , ../images/Emo9.gif

אז מה נייייש ? . D = חחחחחחחחחחחח ,, D = בכ"ז שנה טובה , וחג שמח , ובריאות , ואושר , ועושר , והצלחה וכו' וכו' . = D חחח D;

אף אחד לא מחזיק אותי ,,

אם ארצה אלך.ותאמיני לי שזה לא נעים להיות בפורום שכל הזמן רבים איתך. ולא שתגידי שאני התחלתי או משהו.:\ וזה ככ לא היה צומי

סתם.. כי עד שאני פותחת דף חדש איכשהו

עבר היא אומרת לי עלאק.. אז שוב היא מתחילה.

lililulu

New member
בגלל ילדה אחת?

אני אוהבת את שתיכן וממש לא אכפת לי מהריבים שלא נפסקים בניכם אז שתקי ותישארי פה [: עד שחזרת גם כן את שנה לקח לשכנע אותך יא חנה בננה הולכת לישון (יש ספר כזה
)

../images/Emo210.gif בגלל שרבת עם ילדה אז את צריכה לכעוס על

פורום שלם ? \ ; אני לא חושבת ככה , תשאירי את הריב בצד + ] אוהבת , וחג סוכות שמח :)

אוי נו באמת, אני ממש לא כועסת עליכן..

מאיפה הבאת את זה? בסדר, נשאיר את זה בצד. רק חבל לי שבכל הזדמנות היא פותחת את זה מחדש . חג שמח.:]

../images/Emo210.gif מאיפה הבאתי את זה ? ,

רותם - את זו שרשמת ' אי אפשר להיות בפורום הזה ' עזבי , שכחי מזה, אם היא תתחיל , תתעלמי, אני אומרת את זה לטובת שתיכן , שלא יתווצר שוב מצב של ריב \\ ; חג שמח :) ,

נכון אני כבר לא יכולה להיות פה,

כי כל פעם שאני פה יש ריב. זה ככ לא קשור אליכן. לא יודעת איך הגעת לזה.

../images/Emo75.gifאיזה שיר ,, 3>

"אבא , חבר אמר לי לכתוב שיר עלייך . על כל מה שראיתי בפניך . על השלווה ללא מילים , הניחוחות והצלילים . הכל היה כ"כ יפה בעינייך . אבא , זוכר את השבילים בבית הספר . את כל המנגינות מתוך החדר , שהקשבת איך אני שר , עם המבט המאושר , והחיוך המתחבא בין שפתייך . אבא , על הדרכים שכה אהבת לטפח , אני הלכתי וניסתי לנסח . ולא תמיד הבנתי איך , כי לא הכל הולך . אני שונה ממך אבל מאוד כמוך . אבא , הבית הישן מזמן איננו , עברנו , התקדמנו , השתננו . ממלאים את החסר , עם פרצופים דומים יותר , כל מה שכל אחד חשב שחסר לו . אבא , על הדרכים שכה אהבת לטפח , אני הלכתי וניסתי לנסח . ולא תמיד הבנתי איך , כי לא הכל הולך . אני שונה ממך אבל מאוד כמוך . אבא , הזמן עבר ולא דיברנו אנא סלח לי , לקח לי זמן כדי להבין אתה שייך לי . או שאני שייך לך , או שאני אוהב אותך . בוא לא נשמור בפנים יותר ונדבר . אבא , חבר אמר לי לכתוב שיר עלייך ..." --- מה שיפה בשיר הזה , הוא שזה לא הכי מובן , ואפשר לפרש אותו בשתי דרכים . לפחות אני .

למעלה