עונה../images/Emo107.gif
.האם הייתם מגדירים את עצמם כשרוטים בשכל?לא 2.האם יש לכם חוש הומור?לא יודעת 3.האם כשאתם עייפים אתם מתחילים למלמל דברים מטומטמים בטירוף?אולי.. 4.יצא לכם לפנטז פעם?מה
5.על מה?
6.דבר שקרה בסרט והייתם רוצים שיקרה לכם:לא 7.אוהבים סוף טוב לסרטים וסיפורים?אני לא אוהבת לראות סרטים 8.האם אתם כותבים למגירה?לא 9.האם אתם קוראים סיפורים שילדים בגילכם כותבים(כדוגמת אלו שבבלוגים בראש1)?לא 10.האם אתם קוראים בלוגים בתפוז אנשים?לא 11.מה יגרום לכם לקרוא מאמר מסוים?שזה ע מישהו שאני מעריצה 12.האם אתם קונים פופקורן בקולנוע או שאתם מעדיפים לקנות חטיפים אחרים?גם זה וגם צמר -גפן
13.ואם כן,לבד או מתחלקים עם מישהו?תמיד שאני הולכת אני הולכת עם מישהו 14.מה לדעתך הסיבה שכתבתי שאלון בשעה כזו?משעמם לך
15.האם אתם בני אדם שחושפים את המחשבות והרגשות שלהם?לפעמים 16.האם אתם נקשרים בקלות?מה
17.אם זה היה תלוי בך,איך היה מתחיל היום שלך?לפעמים 18.מה אתה חושב על הצבע הורוד?יפה 19.ועל הכחול?מדהים
20.האם אתה מזדהה עם האמרה 'גמני בתפוז אנשים |אייקון חבול|'?כן 21.אוהב להגעיל אנשים?לא 22.מה בעיניך מסמל תמימות?שאני מאינה לכל דבר כימעט 22.יצא לך להכיר בנאדם צבוע?הרבה.. 23.מותר לך לחשוף את שמו?אני לא רוצה להגיד את זה כי אני לא יודעת עם הוא עוקב פה בסתר 24.כן?אנחנו מקשיבים: 25.מה דעתך על חרמנים שנכנסים לצ'אטים לזבל לאנשים ת'שכל?ששש למה לדבר במילים כאלה
!|
26.פיצה בשבילך?כן 27.עם איזה תוספות?זיתים 28.גלידה/ארטיק/טילון/משו בסגנון אהובים במיוחד:ארטיק 29.אוהב סלט ירקות?כן 30.אם כן,מה הוא מכיל?מלפפון ועגבניה 31.וסלט פירות?תפוחים,בבנה,אגס 32.ואם כן,מה הוא מכיל? 33.תהית פעם למה פרות עושות 'מווווו'?כי בא להם מה אני יודעת
34.אנסת פעם כבש?שששש למה מילים כאלה
35.יצא לך לפגוש בפרובוקציוניסט מספר 1 בתפוז-שלומי והמצרייה?לא 36.יצא לך לריב בפורום?כן 37.תהית אם נגמרו השאלות של פורום סקרים ושאלונים?לא 38.מה אתה חושב על רובי וויליאמס<אל תישאלו אותי מי זה>?מי זה
39.מה אתה חושב על ג'ירפות תמניות שבזמנן החופשי אומרות לנינט 'תתחתני איתו'?מה זה השטיות האלה? 40.ראית את 'צ'ארלי ומפעל השוקולד'?הישן או החדש?איך הסרט?חדש וכן 41.שומר בשר חלב?כן 42.מנשק מזוזות?כן 43.האם תתגייס/מגויס/תתגייס לצה"ל?אולי... 44.מה אתה חושב על כל ההטבות לסלבריטאים בצה"ל?לא יודעת 45.התנתקות-כחול או כתום?אני מעדיפה לשמור דעות פליטיות לעצמי 46.השאלון הזה -משעמם או מעביר את הזמן?גם וגם 47.חלב מישהו?לא 48.רקדת צ'ה צ'ה צ'ה עם הכלב של השכנים?לא 49.יצא לך לעשות ספגטי ריצפתי?
מה השטיות האלה
50.ולהיתקע עם קבוצת מטומטמות,יצא לך?לא 60.יצא לך לשאול את עצמך איך לכל הרוחות הגעתי לשאלה מספר 60?כן 61.ונכון שבא לך להגיד משהו על השאלון שלי?הבמה כולה שלך שאלון יפה אבל יש כמה שאלות לא לעניין