ליום שלי

einatit4

New member
../images/Emo32.gifליום שלי ../images/Emo32.gif

בוקר טוב!!! טוב, הלכתי לישון שיהיה לכולכם יום שלישי קסום

אייללוש

New member
../images/Emo10.gif../images/Emo6.gifטוב אנ לפעמים בכלל לא ישנה

האמםםם שיר
(ולפעמיםםםםםםםםם רואה אלופה
)

אייללוש

New member
אמממ../images/Emo12.gifבמצב הכי נורא בשעה 5 ו...../images/Emo3.gif

חוץ מאתמול שהלכתי לישון בערך ב-3 ו...נראלי כי ממש לא הרגשתי טוב וראיתי אמ"ל
(שהקלטתי)

עינתתתתתתת:]../images/Emo204.gif

תקשיבי שנייה:p אין בעיה בששור הספציפי הזה.. אני סתם אומרת לך משו:p אם יש הודעה שתפוז פתחו אז זה נקרא שרשור
ואז את לא צריכה לפתוח את השרשור הזה:) אבל פתחת לפני תפוז:p אז זה בסדר חחחח

../images/Emo41.gifשאלון מסקרים ושאלונים../images/Emo41.gif ../images/Emo205.gif

1.האם הייתם מגדירים את עצמם כשרוטים בשכל? 2.האם יש לכם חוש הומור? 3.האם כשאתם עייפים אתם מתחילים למלמל דברים מטומטמים בטירוף? 4.יצא לכם לפנטז פעם? 5.על מה? 6.דבר שקרה בסרט והייתם רוצים שיקרה לכם: 7.אוהבים סוף טוב לסרטים וסיפורים? 8.האם אתם כותבים למגירה? 9.האם אתם קוראים סיפורים שילדים בגילכם כותבים(כדוגמת אלו שבבלוגים בראש1)? 10.האם אתם קוראים בלוגים בתפוז אנשים? 11.מה יגרום לכם לקרוא מאמר מסוים? 12.האם אתם קונים פופקורן בקולנוע או שאתם מעדיפים לקנות חטיפים אחרים? 13.ואם כן,לבד או מתחלקים עם מישהו? 14.מה לדעתך הסיבה שכתבתי שאלון בשעה כזו? 15.האם אתם בני אדם שחושפים את המחשבות והרגשות שלהם? 16.האם אתם נקשרים בקלות? 17.אם זה היה תלוי בך,איך היה מתחיל היום שלך? 18.מה אתה חושב על הצבע הורוד? 19.ועל הכחול? 20.האם אתה מזדהה עם האמרה 'גמני בתפוז אנשים |אייקון חבול|'? 21.אוהב להגעיל אנשים? 22.מה בעיניך מסמל תמימות? 22.יצא לך להכיר בנאדם צבוע? 23.מותר לך לחשוף את שמו? 24.כן?אנחנו מקשיבים: 25.מה דעתך על חרמנים שנכנסים לצ'אטים לזבל לאנשים ת'שכל? 26.פיצה בשבילך? 27.עם איזה תוספות? 28.גלידה/ארטיק/טילון/משו בסגנון אהובים במיוחד: 29.אוהב סלט ירקות? 30.אם כן,מה הוא מכיל? 31.וסלט פירות? 32.ואם כן,מה הוא מכיל? 33.תהית פעם למה פרות עושות 'מווווו'? 34.אנסת פעם כבש? 35.יצא לך לפגוש בפרובוקציוניסט מספר 1 בתפוז-שלומי והמצרייה? 36.יצא לך לריב בפורום? 37.תהית אם נגמרו השאלות של פורום סקרים ושאלונים? 38.מה אתה חושב על רובי וויליאמס<אל תישאלו אותי מי זה>? 39.מה אתה חושב על ג'ירפות תמניות שבזמנן החופשי אומרות לנינט 'תתחתני איתו'? 40.ראית את 'צ'ארלי ומפעל השוקולד'?הישן או החדש?איך הסרט? 41.שומר בשר חלב? 42.מנשק מזוזות? 43.האם תתגייס/מגויס/תתגייס לצה"ל? 44.מה אתה חושב על כל ההטבות לסלבריטאים בצה"ל? 45.התנתקות-כחול או כתום? 46.השאלון הזה -משעמם או מעביר את הזמן? 47.חלב מישהו? 48.רקדת צ'ה צ'ה צ'ה עם הכלב של השכנים? 49.יצא לך לעשות ספגטי ריצפתי? 50.ולהיתקע עם קבוצת מטומטמות,יצא לך? 60.יצא לך לשאול את עצמך איך לכל הרוחות הגעתי לשאלה מספר 60? 61.ונכון שבא לך להגיד משהו על השאלון שלי?הבמה כולה שלך: תהנו:]

פוסה

New member
עונה../images/Emo107.gif

.האם הייתם מגדירים את עצמם כשרוטים בשכל?לא 2.האם יש לכם חוש הומור?לא יודעת 3.האם כשאתם עייפים אתם מתחילים למלמל דברים מטומטמים בטירוף?אולי.. 4.יצא לכם לפנטז פעם?מה
5.על מה?
6.דבר שקרה בסרט והייתם רוצים שיקרה לכם:לא 7.אוהבים סוף טוב לסרטים וסיפורים?אני לא אוהבת לראות סרטים 8.האם אתם כותבים למגירה?לא 9.האם אתם קוראים סיפורים שילדים בגילכם כותבים(כדוגמת אלו שבבלוגים בראש1)?לא 10.האם אתם קוראים בלוגים בתפוז אנשים?לא 11.מה יגרום לכם לקרוא מאמר מסוים?שזה ע מישהו שאני מעריצה 12.האם אתם קונים פופקורן בקולנוע או שאתם מעדיפים לקנות חטיפים אחרים?גם זה וגם צמר -גפן
13.ואם כן,לבד או מתחלקים עם מישהו?תמיד שאני הולכת אני הולכת עם מישהו 14.מה לדעתך הסיבה שכתבתי שאלון בשעה כזו?משעמם לך
15.האם אתם בני אדם שחושפים את המחשבות והרגשות שלהם?לפעמים 16.האם אתם נקשרים בקלות?מה
17.אם זה היה תלוי בך,איך היה מתחיל היום שלך?לפעמים 18.מה אתה חושב על הצבע הורוד?יפה 19.ועל הכחול?מדהים
20.האם אתה מזדהה עם האמרה 'גמני בתפוז אנשים |אייקון חבול|'?כן 21.אוהב להגעיל אנשים?לא 22.מה בעיניך מסמל תמימות?שאני מאינה לכל דבר כימעט 22.יצא לך להכיר בנאדם צבוע?הרבה.. 23.מותר לך לחשוף את שמו?אני לא רוצה להגיד את זה כי אני לא יודעת עם הוא עוקב פה בסתר 24.כן?אנחנו מקשיבים: 25.מה דעתך על חרמנים שנכנסים לצ'אטים לזבל לאנשים ת'שכל?ששש למה לדבר במילים כאלה
!|
26.פיצה בשבילך?כן 27.עם איזה תוספות?זיתים 28.גלידה/ארטיק/טילון/משו בסגנון אהובים במיוחד:ארטיק 29.אוהב סלט ירקות?כן 30.אם כן,מה הוא מכיל?מלפפון ועגבניה 31.וסלט פירות?תפוחים,בבנה,אגס 32.ואם כן,מה הוא מכיל? 33.תהית פעם למה פרות עושות 'מווווו'?כי בא להם מה אני יודעת
34.אנסת פעם כבש?שששש למה מילים כאלה
35.יצא לך לפגוש בפרובוקציוניסט מספר 1 בתפוז-שלומי והמצרייה?לא 36.יצא לך לריב בפורום?כן 37.תהית אם נגמרו השאלות של פורום סקרים ושאלונים?לא 38.מה אתה חושב על רובי וויליאמס<אל תישאלו אותי מי זה>?מי זה
39.מה אתה חושב על ג'ירפות תמניות שבזמנן החופשי אומרות לנינט 'תתחתני איתו'?מה זה השטיות האלה? 40.ראית את 'צ'ארלי ומפעל השוקולד'?הישן או החדש?איך הסרט?חדש וכן 41.שומר בשר חלב?כן 42.מנשק מזוזות?כן 43.האם תתגייס/מגויס/תתגייס לצה"ל?אולי... 44.מה אתה חושב על כל ההטבות לסלבריטאים בצה"ל?לא יודעת 45.התנתקות-כחול או כתום?אני מעדיפה לשמור דעות פליטיות לעצמי 46.השאלון הזה -משעמם או מעביר את הזמן?גם וגם 47.חלב מישהו?לא 48.רקדת צ'ה צ'ה צ'ה עם הכלב של השכנים?לא 49.יצא לך לעשות ספגטי ריצפתי?
מה השטיות האלה
50.ולהיתקע עם קבוצת מטומטמות,יצא לך?לא 60.יצא לך לשאול את עצמך איך לכל הרוחות הגעתי לשאלה מספר 60?כן 61.ונכון שבא לך להגיד משהו על השאלון שלי?הבמה כולה שלך שאלון יפה אבל יש כמה שאלות לא לעניין

עונה..../images/Emo41.gifהכוכב שלי רעותתתת

1.האם הייתם מגדירים את עצמם כשרוטים בשכל?לא.. 2.האם יש לכם חוש הומור?כה..אפשר להגיד..חחח 3.האם כשאתם עייפים אתם מתחילים למלמל דברים מטומטמים בטירוף?לא.. 4.יצא לכם לפנטז פעם?אני חושבת שזה קורה לכל אחד..חחחח 5.על מה?כל מיני.. 6.דבר שקרה בסרט והייתם רוצים שיקרה לכם:האממ לא'דעת.. 7.אוהבים סוף טוב לסרטים וסיפורים?האממ כן.. 8.האם אתם כותבים למגירה?לא.. 9.האם אתם קוראים סיפורים שילדים בגילכם כותבים(כדוגמת אלו שבבלוגים בראש1)?כה לפעמיים.. 10.האם אתם קוראים בלוגים בתפוז אנשים?לא.. 11.מה יגרום לכם לקרוא מאמר מסוים?אם הנושא מעניין אותי.. 12.האם אתם קונים פופקורן בקולנוע או שאתם מעדיפים לקנות חטיפים אחרים?פופקורן.. 13.ואם כן,לבד או מתחלקים עם מישהו?לבד ואם מישהו מבקש אני מביאה..כמובן מישהו שאני מכירה לא סתם מישהו שאני ילך יבקש אני יתן..חחח 14.מה לדעתך הסיבה שכתבתי שאלון בשעה כזו?מאיפה לי.. 15.האם אתם בני אדם שחושפים את המחשבות והרגשות שלהם?תלוי למי.. 16.האם אתם נקשרים בקלות?האממ כן הרבה פעמיים..אבל לא לכל אדם.. 17.אם זה היה תלוי בך,איך היה מתחיל היום שלך?האמממ לא'דעת..הוא התחיל בסדר..חחחח.. 18.מה אתה חושב על הצבע הורוד?נחמד..יפה.. 19.ועל הכחול?מדהים.. 20.האם אתה מזדהה עם האמרה 'גמני בתפוז אנשים |אייקון חבול|'?בערך..חחח 21.אוהב להגעיל אנשים?לא.. 22.מה בעיניך מסמל תמימות?לא יודעת.. 22.יצא לך להכיר בנאדם צבוע?כה.. 23.מותר לך לחשוף את שמו?שומרת לעצמי כי אני עוד'לא בטוחה שהיא הכי צבועה שיש אני בשלבים לראות..היא עשתה כל מיני דברים שלדעתי מעידים שהיא צבועה אבל לא רוצה לקבוע! 24.כן?אנחנו מקשיבים:שומרת לי.. 25.מה דעתך על חרמנים שנכנסים לצ'אטים לזבל לאנשים ת'שכל?שהם משועממים ואין להם מה לעשות בחיים..שימצאו עיסוק! 26.פיצה בשבילך?כה..אבל לא תמיד.. 27.עם איזה תוספות?תירס..גמבה.. 28.גלידה/ארטיק/טילון/משו בסגנון אהובים במיוחד:האממ גלידת אוראו..או טילון.. 29.אוהב סלט ירקות?כה.. 30.אם כן,מה הוא מכיל?תירס,מלפפון,גמבה זה הדברים שאני אוכלת..חחחחח.. 31.וסלט פירות?לא ממש.. 32.ואם כן,מה הוא מכיל?לא אוכלת.. 33.תהית פעם למה פרות עושות 'מווווו'?לא.. 34.אנסת פעם כבש?לאאאאאא 35.יצא לך לפגוש בפרובוקציוניסט מספר 1 בתפוז-שלומי והמצרייה?לא.. 36.יצא לך לריב בפורום?לא ולא רוצה חס וחלילה.. 37.תהית אם נגמרו השאלות של פורום סקרים ושאלונים?לא.. 38.מה אתה חושב על רובי וויליאמס<אל תישאלו אותי מי זה>?בסדר.. 39.מה אתה חושב על ג'ירפות תמניות שבזמנן החופשי אומרות לנינט 'תתחתני איתו'?כלום מי חושב עליהם בכלל.. 40.ראית את 'צ'ארלי ומפעל השוקולד'?הישן או החדש?איך הסרט?לא ראיתי..חחח 41.שומר בשר חלב?כה... 42.מנשק מזוזות?כה..שיוצא לי שזה לרוב.. 43.האם תתגייס/מגויס/תתגייס לצה"ל?כה יתגייס.. 44.מה אתה חושב על כל ההטבות לסלבריטאים בצה"ל?לא'דעת.. 45.התנתקות-כחול או כתום?אני באמצעע.. 46.השאלון הזה -משעמם או מעביר את הזמן?משעממם טיפה ומעביר ת'זמן.. 47.חלב מישהו?מה??? 48.רקדת צ'ה צ'ה צ'ה עם הכלב של השכנים?לא.. 49.יצא לך לעשות ספגטי ריצפתי?לא..מה זה? 50.ולהיתקע עם קבוצת מטומטמות,יצא לך?לא.. 60.יצא לך לשאול את עצמך איך לכל הרוחות הגעתי לשאלה מספר 60?לא שואלת את עצמי ולא בודקת לאן הגעתי...חחחחח 61.ונכון שבא לך להגיד משהו על השאלון שלי?הבמה כולה שלך:נחמד.. תודה עותייייי:]]

einatit4

New member
אני

1.האם הייתם מגדירים את עצמם כשרוטים בשכל? לפעמים.. 2.האם יש לכם חוש הומור? הממ כן, אני חושבת.. 3.האם כשאתם עייפים אתם מתחילים למלמל דברים מטומטמים בטירוף? כן. 4.יצא לכם לפנטז פעם? על טיסה לאנגליה..? 5.על מה?^^ 6.דבר שקרה בסרט והייתם רוצים שיקרה לכם:אני לא מוצאת כרגע משהו.. אבל בטוח יש 7.אוהבים סוף טוב לסרטים וסיפורים? בסרטים.. 8.האם אתם כותבים למגירה? לא.. 9.האם אתם קוראים סיפורים שילדים בגילכם כותבים(כדוגמת אלו שבבלוגים בראש1)? הממ בישראבלוג מדיי פעם 10.האם אתם קוראים בלוגים בתפוז אנשים? לא.. 11.מה יגרום לכם לקרוא מאמר מסוים? אם הוא מעניין, אני אקרא. 12.האם אתם קונים פופקורן בקולנוע או שאתם מעדיפים לקנות חטיפים אחרים? פופקורן. 13.ואם כן,לבד או מתחלקים עם מישהו? מתחלקת.. 14.מה לדעתך הסיבה שכתבתי שאלון בשעה כזו? שיעמום?! חחח 15.האם אתם בני אדם שחושפים את המחשבות והרגשות שלהם? לא תמיד.. 16.האם אתם נקשרים בקלות? כן.. בערך 17.אם זה היה תלוי בך,איך היה מתחיל היום שלך? בשחייה בבריכה. 18.מה אתה חושב על הצבע הורוד? המממממ כמו שאני חושבת על כל צבע אחר.. 19.ועל הכחול? המיטה שלי כחולה! 20.האם אתה מזדהה עם האמרה 'גמני בתפוז אנשים |אייקון חבול|'? המממממממ 21.אוהב להגעיל אנשים? לא. 22.מה בעיניך מסמל תמימות? המממ 22.יצא לך להכיר בנאדם צבוע? יותר מידיי.. 23.מותר לך לחשוף את שמו? המממממ 24.כן?אנחנו מקשיבים: חחח 25.מה דעתך על חרמנים שנכנסים לצ'אטים לזבל לאנשים ת'שכל? אתמול מישהו שלח לי הודעה במסרים האישייםם קצת.. המממ גסה. טיפש!! 26.פיצה בשבילך? פלרמו! 27.עם איזה תוספות? בלי כלום. 28.גלידה/ארטיק/טילון/משו בסגנון אהובים במיוחד: קוקילידה. 29.אוהב סלט ירקות? כן. 30.אם כן,מה הוא מכיל? ירקות.. 31.וסלט פירות? גם.. 32.ואם כן,מה הוא מכיל? פירות.. 33.תהית פעם למה פרות עושות 'מווווו'? האמת, לא.. 34.אנסת פעם כבש? אני חושבת שלא.. חחחח 35.יצא לך לפגוש בפרובוקציוניסט מספר 1 בתפוז-שלומי והמצרייה? אין לי מושג מי זה.. 36.יצא לך לריב בפורום? לא. 37.תהית אם נגמרו השאלות של פורום סקרים ושאלונים? המממ 38.מה אתה חושב על רובי וויליאמס<אל תישאלו אותי מי זה>? שיחיה.. 39.מה אתה חושב על ג'ירפות תמניות שבזמנן החופשי אומרות לנינט 'תתחתני איתו'? שיחיו.. 40.ראית את 'צ'ארלי ומפעל השוקולד'?הישן או החדש?איך הסרט? החדש.. ממש יפה.. מגניב שכזה.. 41.שומר בשר חלב? לא בדיוק. 42.מנשק מזוזות? לא.. 43.האם תתגייס/מגויס/תתגייס לצה"ל? יש לי עוד 6 שנים!! או 5? 44.מה אתה חושב על כל ההטבות לסלבריטאים בצה"ל? אין לי כל כך דעה בנושא. 45.התנתקות-כחול או כתום? אני שמו"צניקית.. 46.השאלון הזה -משעמם או מעביר את הזמן? מעביר את הזמן. 47.חלב מישהו? ?? 48.רקדת צ'ה צ'ה צ'ה עם הכלב של השכנים? אין להם כלב... [אני חושבת..] 49.יצא לך לעשות ספגטי ריצפתי? לא בדיוק. 50.ולהיתקע עם קבוצת מטומטמות,יצא לך? חח הכיתה שלי? 60.יצא לך לשאול את עצמך איך לכל הרוחות הגעתי לשאלה מספר 60? פשיייי 61.ונכון שבא לך להגיד משהו על השאלון שלי?הבמה כולה שלך: הוא העביר לי את הזמן- תודה!!! ואגב- תפוז לא נותנים לי לשנות חתימה.. רר

למעלה