ליום שלי

פוסה

New member
שששש איילה ../images/Emo123.gif

לצערך זה לא עשה לי סיוטים בלילה .תאכלי את הלב שלך

פוסה

New member
אני אביא לך שוב את הזוק

שפחדת ממנו בלי שהמנקה תהרוג אותו

einatit4

New member
לא הבנתי

ראיתי.. וקראתי את התירגום.. לא הבנתי מה הלך שם ומה אמור להפחיד... חחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo108.gif

זה השיר והקליפ הכי מצחיק ודפווקק ששמעתי בחיים שליייייייייייייייי

אייללוש

New member
../images/Emo6.gifהמילים לשיר../images/Emo6.gif../images/Emo26.gif../images/Emo27.gif

"אני מכיר בוט שמה אנה.אנה הוא שמה. היא יכולה לחסוך אותך, לחסום אותך כל-כך חזק, מנקרה את הערוץ שלנו. אני רוצה לספר לך שאני מכיר בוט. אני מכיר בוט. שמה אנה.אנה הוא שמה. היא יכולה לחסוך אותך, לחסום אותך כל-כך חזק, מנקרה את הערוץ שלנו. אני רוצה לספר לך שאני מכיר בוט. היא עוקבת אחרי כולם בערוץ שלנו. ומוודאת שאין פה בעיות. ואין סיכוי שישתלטו על הערוץ. וזכרו,אני מכיר בוט. בוט שלא יכולה להיפגע. היא יכולה להעיף כל מי שהיא רוצה. והיא מעיפה את כל הספאמרים.(אין לי צל מזה
) כן,אף אחד לא יכול לפגוע בבוט שלנו. מוכנים להמראה. מוכנים
יום אחד,לא האמנתי. הערוץ היה מוזר. מעולם לא דמיינתי שיטעו אותי כל-כך.(אפשר לחשוב
) אבל אנה אמרה לי
י"אני לא בוט. בעצם אני ילדה נחמדה." היית מאוד מוזרה לי. אין לי מה להגיד. בעיניי את עדיין בוט. שמה אנה.אנה הוא שמה. היא יכולה לחסוך אותך, לחסום אותך כל-כך חזק. מנקרה את הערוץ שלנו. אני רוצה לספר לך שאני מכיר בוט. היא עוקבת אחרי כולם בערוץ שלנו. ומוודאת שאין פה בעיות. ואין סיכוי שישתלטו על הערוץ. וזכרו, אני מכיר בוט. בוט שלא יכולה להיפגע. היא יכולה להעיף כל מי שהיא רוצה. והיא מעיפה את כל הספאמרים.(אין לי צל מזה
) כן,אף אחד לא יכול לפגוע בבוט שלנו."

אייללוש

New member
תראו אלה המילים../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif:D../images/Emo6.gif../images/Emo3.gif

יקיר15

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ../images/Emo6.gif

הרסת אותי עכשיוו מה מפחיד בשטות הזוווווווו ??? כולה שיר ברוסית די מטומטםם חחחח
ומזה בוט לעזעל ?

../images/Emo6.gif../images/Emo110.gif

המדריך שלי של החונכות היה אמור להודיע לנו אם התאריכים של הטיול משתניםם.. הוא לא הודיע כל היום אז שלחתי לו אסמס בערך ב7 וחצי ושאלתי.. ויש לו משום מה 2 טלפונים אז חברה שלי שלחה לשני
היא כתבה בדיוק אותו הדברר ואז הוא ענהה לה והוא שלח בדיוק אותו הדבר לי:p עכשיו הוא התקשר ואמרר שהתאריכים נשארים אותם תאריכים והוא מדברר ושומעים אותו קטוע ואני אומרת לו שלא שומעים ברור אז הוא חזר ועדיין שמעו גרוע:p ושמעתי שהוא אמר ביי בסוף אז אמרתי לו טוב ביי אינלי מושג מה הוא אמר
אני אברר:p

וואי פאדיחוווות../images/Emo110.gif

חברה שלי אומרת שהואא שאלל אותה אםםם היא יודעת לשחות.. ואני לא שמעתי שההוא שאל:p הוא בטח שאל ואמרתי טוב בייי
אווויש.

למעלה