מה זה עד כדי כך נורא?
כ כוסית על הגג New member 21/11/06 #40 לע יודעת .. עוד לא קיבלתי .. אבל 100% נכשלתי .. אני יקבל 20 בלחץ XBB אני בטוחה בזה .. המבחן האחרון שלי היה על הפנים ..
לע יודעת .. עוד לא קיבלתי .. אבל 100% נכשלתי .. אני יקבל 20 בלחץ XBB אני בטוחה בזה .. המבחן האחרון שלי היה על הפנים ..
L LEEkm New member 20/11/06 #7 :'../images/Emo7.gif../images/Emo151.gif יום מבאס כזה, אין לי כח לכלום ואני מצוברחת.
ס ספיר חולה על נינוש New member 20/11/06 #16 ../images/Emo12.gif מה קרה מושלמת??../images/Emo10.gif../images/Emo126.gif תרגישי טוב
ס ספיר חולה על נינוש New member 20/11/06 #17 יום טוב ../images/Emo140.gif../images/Emo126.gif לא קיבלתי היום מבחניםם ניראה לייי מחר אנסין באנגלית במשך יום טוב לכולם אוהבת אותכפ
יום טוב ../images/Emo140.gif../images/Emo126.gif לא קיבלתי היום מבחניםם ניראה לייי מחר אנסין באנגלית במשך יום טוב לכולם אוהבת אותכפ
כ כוסית על הגג New member 20/11/06 #19 סוף סוף יום בלי מבחניםםם../images/Emo9.gif למרות שקבעו לנו מבחנים באים ומחרררר יש לנו הצגה ששכחתי ממנה חבל שהיא רק שעה <על חשבון הלימודים> אוף ואחר כך אמרו לנו לחזור ללמוד .. קשה להם לשחרר?!
סוף סוף יום בלי מבחניםםם../images/Emo9.gif למרות שקבעו לנו מבחנים באים ומחרררר יש לנו הצגה ששכחתי ממנה חבל שהיא רק שעה <על חשבון הלימודים> אוף ואחר כך אמרו לנו לחזור ללמוד .. קשה להם לשחרר?!
כ כוסית על הגג New member 20/11/06 #27 לי כבר למחר../images/Emo10.gif מה זהההה עכשיו אני מתקשרת למורים שלךךך מה קורה פה לנו יש מליון מבחנים ולכם מבחן פעם ב ......!? לע פייר
לי כבר למחר../images/Emo10.gif מה זהההה עכשיו אני מתקשרת למורים שלךךך מה קורה פה לנו יש מליון מבחנים ולכם מבחן פעם ב ......!? לע פייר
כ כוסית על הגג New member 21/11/06 #33 יאאאאא מתגרה בי האא../images/Emo3.gif חח סבבה מחר יש לך על הבוקר בוחן פתע והוא יהיה קשה מאודד דיברתי עם המורה שלך והיא אמרה שהיא תנסה לארגן כמה שיותר מבחנים ועכשיו נראה מי יצחק אחרוןן חע חע חע XBBBBBBBBBBBBB
יאאאאא מתגרה בי האא../images/Emo3.gif חח סבבה מחר יש לך על הבוקר בוחן פתע והוא יהיה קשה מאודד דיברתי עם המורה שלך והיא אמרה שהיא תנסה לארגן כמה שיותר מבחנים ועכשיו נראה מי יצחק אחרוןן חע חע חע XBBBBBBBBBBBBB