תתחדשי יפשלי ( =
ה הדריייייקXD New member 15/10/07 #23 ../images/Emo187.gif וואלה ../images/Emo35.gif משתתפת בצערך ... ( : חעחחעחע , מצטערתת D = גמלי משעמם נו :/
../images/Emo187.gif וואלה ../images/Emo35.gif משתתפת בצערך ... ( : חעחחעחע , מצטערתת D = גמלי משעמם נו :/
מ מיכליק XD New member 16/10/07 #45 ../images/Emo135.gifכנ"ל לגביי . P = אני עוד שתי דק' עפה להתקלח , להכין פופקורן ולראות סרט . D = או יאאאאאאאס . ^___________^
../images/Emo135.gifכנ"ל לגביי . P = אני עוד שתי דק' עפה להתקלח , להכין פופקורן ולראות סרט . D = או יאאאאאאאס . ^___________^
נ נטוש love אדם New member 15/10/07 #31 חלק לומדים למשל אצלנו המורים חלק מההסתדרות וחלק מהארגום חברות שלי סיפרו לי שהיום למשל הם למדו רק שעתיים וכל שאר היום הם היו בשיעור חופשי בחוץ .
חלק לומדים למשל אצלנו המורים חלק מההסתדרות וחלק מהארגום חברות שלי סיפרו לי שהיום למשל הם למדו רק שעתיים וכל שאר היום הם היו בשיעור חופשי בחוץ .
נ נטוש love אדם New member 15/10/07 #33 אופס לא לכעוס בנות כנסו בטעות שירשרתי לפה חשבתי ששירשתי לקודם אופסי.
א אוראליי XD New member 15/10/07 #32 ../images/Emo210.gif יום טווב בנות :]] הבית ספר פשוט מייגע : [[ מחר מבחן בחשבון ננוו יענו מתמתיקה XD
נ נטוש love אדם New member 15/10/07 #34 אוראליי אמרתי לך למטה באוף של אתמול שבקשר שאת לא נרשמת לפורום של אדם בסדר ושליאור שלחה לך ד'ש. ואיך בדיוק תיהי שם לפעמים עם את לא רשומה. ומה קורה מאמי?
אוראליי אמרתי לך למטה באוף של אתמול שבקשר שאת לא נרשמת לפורום של אדם בסדר ושליאור שלחה לך ד'ש. ואיך בדיוק תיהי שם לפעמים עם את לא רשומה. ומה קורה מאמי?
א אוראליי XD New member 15/10/07 #37 ../images/Emo210.gif תמסרי לליאור דש בחזרה :] ואני לא יבקר שמה XD . והכל טוב מה איתך ? (