תהני שבוזונית:]
ה הדסי מתה על אגמי New member 3/7/06 #17 חכי חכייייי../images/Emo46.gif../images/Emo204.gif|פילהומו| יקיר עוד מעט מגיעעעע!
ר רעות האכלנית New member 3/7/06 #20 ושכחת שפיל ופרפר חברים../images/Emo6.gif../images/Emo35.gif ../images/Emo205.gif
א אייללוש New member 3/7/06 #37 ../images/Emo46.gif../images/Emo205.gif../images/Emo205.gif|פילהומו|../images/Emo9.gif
י יקיר15 New member 3/7/06 #23 שבוזה זו מילה שאני המצאתיי ../images/Emo3.gif לכן כל הזכויות שמורות ליי ורעותי אני כבר בביביסיטר חעחעח דסע על מי את הולכת לשמורר ?
שבוזה זו מילה שאני המצאתיי ../images/Emo3.gif לכן כל הזכויות שמורות ליי ורעותי אני כבר בביביסיטר חעחעח דסע על מי את הולכת לשמורר ?
E einatit4 New member 3/7/06 #34 ../images/Emo2.gif יששששששש ביום חמישי אני נוסעת למחזמר "הלהקה"... בהבימה.. ולדודה שלי יש קשרים, אז כניראה שאני נכנסת למאחוריי הקלעים!!!! אבל כניראה.. יש בקשות?!
../images/Emo2.gif יששששששש ביום חמישי אני נוסעת למחזמר "הלהקה"... בהבימה.. ולדודה שלי יש קשרים, אז כניראה שאני נכנסת למאחוריי הקלעים!!!! אבל כניראה.. יש בקשות?!
א אייללוש New member 3/7/06 #35 חחח אולי לגבי שירי../images/Emo3.gif../images/Emo6.gifתהני מותק:] (אני יכולה לשים לך אבל אני לא יכולה לנשק )
חחח אולי לגבי שירי../images/Emo3.gif../images/Emo6.gifתהני מותק:] (אני יכולה לשים לך אבל אני לא יכולה לנשק )