ליום שני ............

קניתי ראש אחדדדדדדדדדדד../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif

וואווו כמה פוסטריםםם
מיהההההההההה
סימפל פלאןןןן
אוונסנסססס
בוב ספוגג
ועודדד ..

אע ושכחתי להגיד שבהתחלה לא מצאתי

את העיתון חח כולם כבר קנו את זההה אז בהתחלה אני הולכת לאיזה חנות ואומרת למוכרת יש לך עיתון של ראש 1? אז היא אמרה זה עם הפוסטרים <חח אם המוכרת מכירה זה כבר טוב
> ואמרתי לה כן והיא אמרה לי נגמר .. אחר כך הלכתי לחנות אחרת ומצאתי ת'עיתון
והמוכרת עושה לי: "מה יש לכולם מהעיתון הזה היום כולם קנו אותו" <דרך אגב זה היה עותק אחרוןןן שנשאר בחנות
מזלי חח> וזהו בקיצר קניתי וזה בא ביחד עם חוברת של סופרגול
נתתי את זה לבני דודים שלי ..

idanias

New member
חחחחחחחחח אותו דבר גמלי../images/Emo6.gif

הלכתי למכולת אמרו נגמר..... עוד אחד..לא היה... קיצר הלכתי והלכתי והלכתי הרבהההההההה הרבההההההה עד שהגעתי לאיזה חנות שיש בה את העיתון
קיצר אוונסנס כבר תלוי לי בחדר
ומיה דגן יש לי 2 פוסטרים-חברה של אחותי הביאה לה

nobody6

New member
אנשים יקרים

אנו פונים אליכם כבני אדם המרכיבים את החברה, הרשו לנו להסב את תשומת ליבכם ליחס מגעיל וגרימת אבל שעובר אומן במדינתנו. השחקן עפר שכטר, נדרש להוריד כשליש ממשקלו על מנת להתקבל לתפקיד בסרט. אנו רואים בזה הפקרת נפש. השחקן שלא היה מאורע דיו ב"תעשייה" האכזרית ניסה לעשות כל ביכולותו על מנת להתקבל, ואחל להוריד במשקל, מה שגרם לו לבעיות בריאותיות. אנו כחברה חייבים לעצור התדרדרות זו, לפני שיקרה אסון. היום זה הוא ומחר זה קורבן אחר. בתמונה- עפר מתעלף במאחורי הקלעים של התוכנית "מועדון לילה"

../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

הוא התעלףףףףףףףףףף
מסכןןן
דיי הם ממש מפגריםם הוא בקושי שוקל ועוד הם רוצים שהוא יוריד 15 קילו ... מה הם נורמאליםם!?!? אני לא הייתי משתתפת בסרט כזה ..

idanias

New member
מה לא עושים בשביל כסף:-\

אבל בתמונה זה לא נראה שהוא התלעף.... הוא שיחק את עצמו מת...והוא צוחק והוא מחזיק אקדח צעצוע...

למעלה