ליין

Superunknown1

New member
../images/Emo93.gif

רוצה להמליץ פה על toadie, להקה אלטנרטיבית שזכיתי להכיר לאחרונה. שיר מומלץ: tyler.

תאריך יציאה לאלבום החדש - האמנם ../images/Emo35.gif

האתר פיצ´פורק פרסם תאריך יציאה כביכול (לא סופי מן הסתם כל עוד לא אושר ע"י הלהקה/הלייבל) לאלבום החדש של רדיוהד. התאריך, למי שאין כח לעבור על הרשימה כולה ולגלות, הוא 25 במרץ (25/3). עוד קוריוז משעשע: הם מציינים גם תאריך לאלבום החדש של גאנז אנ´ רוזס. התאריך הוא: 18 בדצמבר, 2036.
(האלבום, למי שלא יודע, כל פעם נדחה מחדש, ויש שכבר איבדו כל תקווה שאי פעם ייצא. לי אישית זה לא ממש משנה, זה פשוט נורא שיעשע אותי כמי שמכיר את הסיפור)
nina nastasia - this is what it is

Esmena

New member
אז אמנזיאק, כן?

תישמעו, בילבל אותי האלבום הזה. לא שזה יותר מדי משנה פה למישהו- ותיכף תצאו עליי בצעקות- איך ההייפ עם אמנזיאק בעצם? ויותר חשוב, איך אתם? ( אח, אין לי מוזה היום)

e-shfiyut

New member
אמנזיאק אלבום נפלא.

למרות שהוא עדיין אחרון בסדר עדיפויותי מתוך כל רדיוהדי (נו יש לי רק 3) אבל אני לא מבינה מה רצית להגיד בזה... הסבר?

Esmena

New member
או, ציפיתי שזה יקרה:) ../images/Emo10.gif

כמובן, יכולתי פשוט לשאול "אז מה אתם והעיתונאים ברחבי העולם חושבים על אמנזיאק" אבל...? הייתי מוכרחה להכניס את הסגנון האידיוטי שלי ,אני מניחה. :) אבל בכל זאת, למה לדחוף לאוף? אני חושבת שזה די ברור שזה כן קשור לרדיוהד ..אבל כן ברור שזו הודעת זבל.
נו שוין.
ובכן יצורים, איך אתם ואמנזיאק? זכרותני שזה הפייבוריט של המייג´ור, ואם אני לא טועה, לא רק של רדיוהד, אלא בכלל:) ובכלל- תבורכי איריס!
על הבית החדש ובאופן כללי:) NP- climbing up the walls

Major Thom

New member
אמנזיאק הוא אכן פייבוריטי

וזכור לי שאמרתי כבר - אני לא חשובת שהוא הטוב מבין הרדיוהדים, אבל הוא האהוב עלי מבין כולם. אני נוטה לעשות את ההפרדה הזאת
תודה !
doves - words

Fish in the sea

New member
אמנזיאק ואני

אני חושב שמבחן הזמן הוא גורם חשוב ביותר בגיבוש דעה על אלבום כלשהו. ובמבחן הזה,אמנזיאק עובר בקושי אצלי. בלי לשים לב,הוא נדחק אט אט הצידה ואני מתקשה להיזכר מתי הפעם האחרונה שהאזנתי לו.שלא לדבר על האזנה רצופה לכולו,אני חושב שזה לא קרה מאז החרישה בשבועות הראשונים לצאתו. זה די מוזר,בהתחשב בעובדה שממש אהבתי אותו למין הרגע הראשון.בשונה מקיד איי,אמנזיאק תפס אותי כבר מהשמיעה הראשונה.רבים אולי יגכחו על טענה זו, אבל לדעתי הוא האלבום הכי קליט של רדיוהד.מחמשת האלבומים של רדיוהד,הוא היחידי שאהבתי ממש מההתחלה. ואולי בעצם זה לא מוזר,אלא טבעי.אם משהו נקלט אצלי כבר בשמיעה הראשונה,אולי סופו הבלתי נמנע הוא להימאס גם יותר מהר. ואולי גם הביצועים החיים הנהדרים ב-I might be wrong השכיחו אצלי את אמניזיאק מהר מדי.ביננו,לא קצת קשה לחזור לביצועים המקוריים של like spinning plates או dollars and cents אחרי שזכינו לשמוע את הפוטנציאל הטמון בהם? אל תבינו אותי לא נכון,אני חושב שמדובר באלבום נהדר. הרף שרדיוהד הציבו הוא פשוט גבוה ולא הגיוני,ולכן,אלבום נהדר כאמניזיאק, מקדים אצלי ברשימת העדיפויות רק את פאבלו האני. ואיסמנה יקרה,אנא המשיכי כך.סגנונך הוא הכל מלבד אידיוטי. הרי הסגנון המיוחד והמשעשע הזה,בנוסף לפיחות בביקורייך בפורום זה, הופך אותך למשהו שמחכים לו.אני לפחות.
ופולי,אם יורשה לי,גם אני בדעה ששרשור זה אינו מקומו במשפחת ה
.
VH1-100 greatest albums ever
כל השבת,מומלץ להציץ מדי פעם.

אולי כבר כתבתי את זה

פה פעם, אבל מכיוון שהועלה הנושא שוב...גם אני, כמו
, בתחילה התחברתי ל´אמניזיאק´ בקלות, ועם הזמן אני אוהב אותו פחות ופחות. עיקר הבעיה בו (מלבד חוסר העקביות) היא שהוא פשוט לא זורם -- העריכה חסרת הגיון לחלוטין (אלא אם כן למישהו יש נימוק מוצלח לבחירה להציב את ´פיראמיד סונג´ הנפלא והיחסית לא נסיוני [הפסנתר דומיננטי] בין שני קטעים שלא רק שאיכותם מוטלת בספק, אלא הם גם נסיוניים להחריד ואין בהם זכר לפסנתר או גיטרה). בזמן האחרון אני מוצא ש´קיד איי´ עובר אצלי תהליך הפוך. העובדה שניתן להנות ממנו בהאזנה רצופה, בלי לדלג על אף שיר, מוסיפה המון. המיעוט בקטעים מיותרים לטעמי (´טריפינגרס´ הוא היחידי שברצינות הייתי שוקל לוותר עליו), כמו גם שירים נפלאים שנוגעים בי הרבה יותר מהשירים המוצלחים ב´אמניזיאק´, יפים ככל שיהיו, עושים את ´קיד איי´ לאלבום שקיומו מוצדק בהרבה מזה של אחיו הצעיר. לסיכומו של עניין, אני באמת חושב ש´אמניזיאק´, לפחות בפורמט בו יצא, כאלבום אולפן, מיותר לחלוטין. היה אפשר לוותר על הקלטת הקטעים היותר נסיוניים/פחות מוצלחים ולהוציא את השאר כבי-סיידס או על גבי אי.פּי. ניכר שבמהלך הקלטתו הכימיה בין חברי הלהקה לא הייתה חזקה כמו במהלך הקלטת ´קיד איי´, ובצדק. זו אסופת שאריות מ´קיד איי´. את הטוב ביותר הם כבר הקליטו.

Fish in the sea

New member
מילים כדורבנות../images/Emo45.gif

אני חושב שאני אדפיס את ההודעה הזאת ואראה אותה לכל מי שישאל אותי בעתיד מה דעתי על אמנזיאק.מסכים מילה במילה,ניסוח מצויין,אמרת את כל מה שרציתי להגיד,רק בניסוח הרבה יותר טוב. (מלבד הקטע על םירמיד סונג,עליו לא חשבתי בעצמי אבל עכשיו כשהעלת את זה אין לי הרבה מה לעשות מלבד להסכים). מייג´ור,ניחן שאמנזיאק זורם בעורקייך. למה שלא תפרטי לנו קצת?
archive-goodbye
שיר מקסים.הושמע ב"קצה" כמה פעמים.יפה יפה.מומלץ בחום.

cut2

New member
אפשר להביע את דעתי...../images/Emo35.gif

אני מאוד מאוד אוהב את אמנזיאק. הוא מצטיין בשירים שקטים, נהדרים ויפים מצד אחד, וקטעים ניסיוניים מצד שני, שתמיד חיפשתי כמותם ורק באמנזיאק מצאתי כאלה. הוא בעיני גם האלבום הנועז ביותר של רדיוהד. קצת תמוה בעיני ש´פאקט לייק סארדינס´ ו ´פולק/פול´ נחשבים לשירים מוזרים ; אולי צריך לשבת עליהם קצת יותר ולהעתמק בהם יותר מפירמיד סונג (בלי טיפת זלזול, אני אוהב את שניהם מאוד מאוד), אבל ברגע שתפסת אותם, הם נהדרים, באמת. בעוד קיד א´ נוגע באלקטרוניקה רכה, אמנזיאק משתמש בה בצורה הרבה יותר אלימה, חזקה. אפשר לא להתחבר לשירים הללו, אבל אני לא סבור שלהשמיט את האלבום כולו חוץ מהשירים השקטים הוא צעד... חכם לעשותו
NP: Packt Like Sardines in a Crushd Tin Box גם לי השרשור הזה עשה חשק

Major Thom

New member
אממ ..

אזהרה: ההודעה הבאה מכילה שיר הלל לאמנזיאק, פחות או יותר. הכניסה לחולי לב או נשים בהריון לא מומלצת. אה, וגם לא לאלה שממש שונאים אותו. - - - - - - - כמו שאמרתי קודם, אובייקטיבית - אני לא חושבת שאמנזיאק הוא האלבום הטוב ביותר של רדיוהד. אבל איך שאני רואה את זה, חלק מאד חשוב בכמה שאוהבים מוסיקה ואיך שאוהבים אותה הוא מה דברים שקרו בזמן ששמעת אלבום מסויים, מה שקרה אחריו, לפניו .. המצב שהיית בו כששמעת אותו .. אמנזיאק היה הדבר הכי טוב שקרה באחד הימים הכי רעים שהיו לי בחיים. אולי אפילו הכי רע.. אני חושבת שאולי בגלל זה אני כלכך אוהבת אותו. כי הוא היה איזה משהו חיובי בתוך כל החרא. אבל זה לא הכל. באמנזיאק יש חן מסויים. אז בתור רצף הוא לא מתחבר משהו, ואולי עם טראקליסטינג שונה הוא היה נשמע טוב יותר, אבל יש בו את החן שלו. המיקום של פירמיד סונג רק מדגיש אותו, לדעתי. לשים שיר כזה בין שני שירים כמו packed like וpulk/pull זה אולי קוטע רצף, אבל אולי זו היתה הכוונה. לא לנוון את מי ששומע. להפתיע אותו בכל פעם מחדש. גם you and whose army, שהוא אחד השירים האהובים עלי באנמנזיאק והראשון שתפס אותי ממנו לא בדיוק מתאים מבחינת רצף של אלבום לpulk/pull שבא לפניו .. אבל למה זה חייב להיות דבר רע? אני דוקא אהבתי את הקטע של היציאה מהמסגרת של אלבום-חייב-להיות-רצוף. i might be wrong, knives out.. נראה לי שאלה הם, ביחד עם פירמיד סונג, פחות או יותר השירי-קונצנזוס. השירים שכולם תמיד יגידו שהם "הטובים" שבאמנזיאק. אלה שאיכשהו שווים את ההוצאה שלו. מורנינג בל האמנזיאקאי תמיד היה הפייבוריט שלי. באיזו ביקורת קראתי שהביצוע שלו "ספרותי". יש משהו בזה. אולי המקצב שבגרסה של קיד איי יותר מתוחכם, אבל המוסיקה כאן סוחפת. הוא בא בהפתעה, מתחיל בלי אזהרה מראש. גם הוא לא ממש קשור .. אין פה את ההמשכיות שיש בקיד איי, שבה הסוף של אידיוטק הוא ההתחלה של מורנינג בל .. אבל הוא יפה. אחד השירים שאין הרבה דברים לתאר אותם, שהם פשוט יפים. dolars & cents .. עד שיר קונצנזוס. שיר טוב. אחריו hunting bears שהוא, כמו שאני לא זוכרת מי אמרה לפני (מצטערת ..), מן הפוגה (מוצלחת למדי, לדעתי. למרות שכבר שמעתי מי שאמרו שהגיטרות החורקות שם יכולות להוציא אותם מדעתם) בדרך לספינינג פלייטס. הו, ספינינג פלייטס .. הוא אולי השיר הפחות חביב עלי, מאז ששמעתי את הביצוע שב-i might be wrong. אז אני לא ארחיב
Life in a glasshouse .. כל המילים שנאמרו על השיר הזה לא יצליחו לתאר כמה הוא יפה. ובנקודה הזו אני מאמינה שכמעט כולם (לשם שינוי) יסכימו איתי. ואם כבר Pulk/pull .. יש איזו גאוניות בשיר הזה. איזה משחק עם האוזן של מי ששומע. בשמיעות הראשונות הוא היה השיר שהכי שנאתי. הרעשים הסטטיים שם שיגעו אותי לגמרי. משהו בשיר הזה גורם לך לחכות כבר לשניה-וחצי-הפסקה בין רעש סטטי לרעש סטטי. השניה וחצי שיש בה את הקולות החמודים האלה. אתה אפילו לא שם לב שהקולות החמודים הופכים לסירנה מעצבנת נורא, שבכל מצב אחד היתה ממש מציקה לך בשיר. אתה רק רוצה לא-לשמוע יותר את הרעשים הסטטיים. נורא אהבתי את הקטע הזה .. יש בו איזה תחכום. וואו, כתבתי הרבה יותר מדי. ברכות למי שהצליח לשרוד את זה!
life in a glass house (התחלתי לשמוע את אמנזיאק כשהתחלתי לקרוא את מה שעוד לא קראתי בשרשור הזה. הוא נגמר עכשיו. איזה תיאום.)

man-o-war

New member
יפה מאוד ../images/Emo45.gif

אני מסכים איתך מאוד, במיוחד בקטע שאי הרצף באלבום הוא לא בהכרח דבר שלילי. ואצלי זה דווקא היה הפוך מאצל נוסבאום ודג בים, בהתחלה לא התחברתי במיוחד לאלבום ועם הזמן אני רק אוהב אותו יותר ויותר.
Nick Cave - Let Love In

בקשר לטריפינגרס

בהתחלה תמיד הייתי מעבירה אותו, אבל אחרי דיי הרבה שמיעות רצופות של האלבום הוא פשוט כל כך מתאים שם.. כזאת הפוגה אחרי שיר 4 האינטנסיבי (סליחה.. אין לי כוח להעביר לאנגלית וזה יראה מוזר מדי בעברית), הפסקה קצרה ואז ממשיכים לאופטימיסטיק. כמו הנטינג ברס באמנז´יאק, וכמו שיש את השיר המוזר הזה בפינק מון של ניק דרייק, רק כמה תוים בגיטרה בלי שהוא שר. קטעים כאלה רק עושים טוב לאלבום והופכים אותו ליותר מיוחד. ובהקשר לשרשור הזה אני יותר אוהבת את קיד איי בתור אלבום. אמניזיאק באמת לא מושלם מבחינת דיסק שלם, אבל זה לא שאין שום סדר באלבום, רק פירמיד סונג שתקוע בין 2 שירים מוזרים הורס את הרצף. כל השאר דוקא בסדר (איי מייט בי רונג -> נייפס אווט -> מורנינג בל -> הנטינג ברס (שוב, רק מוסיף) -> לייק ספינינג פלייטס -> לייף אין א גלס האוס.. ושוב סליחה שאני עצלנית מדי בשביל להעביר לאנגלית)
optinistic
(השרשור הזה עשה לי חשק)

למעלה