ליין

איך להיעלם לחלוטין... ../images/Emo8.gif

או: האו טו דיסאפיר קומפליטלי... אכן, חוץ מטריפינגרס שלמדתי לאהוב ועכשיו אני אוהב מאד, אז אני מאד מסכים עם משה, ניסוח יפה, זו היתה הכוונה שלי, העברת את זה יותר טוב ויותר ספציפי.
np - my dying bride -sear me iii ...דום מטאל במיטבו.

עכשיו אני קולט

שהתבלבלתי בין ´קיד איי´ (השיר) לבין ´טריפינגרס´. ´טריפינגרס´ הוא קטע מעבר כלבבי, רק אולי היה אפשר לקצרו. ´קיד איי´ הוא הבלתי מובן.
millencolin - greener grass

Fish in the sea

New member
השמטת את דולרים וסנטים../images/Emo13.gif

*חייב להגן על כבודו,אחד מהאהובים עליי באלבום*
archive-goodbye
האיפי של איירבאג לא יוצא לי מהמערכת בדירה/חדר,"גודביי" לא יוצא לי מהווינאמפ בבית ההורים(שכולל בתוכו את המחשב כמובן...)

אוי!

נכון, באמת שכחתי אותו :) הוא גם אחד מהשירים הכי אהובים עלי באלבום (ביחד עם פירמיד סונג, יו אנד הוס ארמי ולייק ספינינג פלייטס, שלמרות שהביצוע שלו באיי מייט בי רונג אדיר, גם הביצוע הזה תפס מקום של כבוד ברשימת השירים הכי אהובים עלי של רדיוהד) סליחה לכל אוהבי דולרס אנד סנטס האחרים :)
true love waits

Esmena

New member
תודה מתפעמת לך, דג

אני מקווה שלא חשבתם שלא עניתם מתוצאה מליטוף אגו... דברים מוזרים מתרחשים במפעל, ומחשבי נלקח ועכשיו המצב בו מזובל משהו, ולכן האותיות באנגלית שתיראו יהיו ענקיות, ויראו כאילו הן עומדות לבלעכן חיים. אז אני מוכנה לעמוד בהוצאות לפסיכולוגים שלכם קצת. באופן מפליא, גם הסיפור שלי עם אמנזיאק די דומה- שמעתי אותו בפעם הראשונה, ואולי חלקכם זוכרים איך רצתי לכאן בדמעות אושר והתפעלות. בהחלט חשבתי שזה אלבום גאוני שעומד לשנות את חיי אבל במיבחן הזמן התגלה,ש,איכשהו, די קשה לשמוע אותו. פשוט כך. ועדיין, את LIFE IN A GLASS HOUSE(ארורים! ארורים!) אני מתכננת לקחת אל הנצח. ולחשוב שבשמיעה ראשונה רק רציתי שהוא ייגמר. ( איך שלא יהיה, קרדיט ענק לנסיכה .
) ושוב תודה לדג ולכל המגיבים, תודה גם על התמיכה בנושא האוף דג- אני שוכחת וסולחת:)וכתיבה נהדרת, באמת:)

polyethylene

New member
גם אני מבינה שמקומו לא ב../images/Emo32.gif../images/Emo10.gif

אבל קצת מאוחר מדי לצערי, ולא ניתן להפריד הודעה לאחר שזו שורשרה. היא התווספה ל-
לאחר שלא הובנה השאלה ולא היו תגובות, ומצד שני לא רציתי שהיא תיעלם לה לתחתית הדף... טעות, ואני מקווה שאיסמנה תבין ותסלח
לי אישית יש בעיות עם אמניזיאק, גם הוא וגם קיד איי קצת קשים לי לעיכול...

Major Thom

New member
אממ .. את לא יכולה

לפתוח הודעה חדשה ולשרשר את זו של איסמנה לשם ..? זה באמת יכול להתפתח לדיון מעניין. חבל שזה יהיה ב-
..
beth gibbons - tom the model

cut2

New member
את יכולה להרחיב

בקשר לקשים לעיכול...? מה הכוונה? זה מעניין אותי מאוד

polyethylene

New member
זה לא משהו מיוחד ענייני העיכול שלי

פשוט שני האלבומים האחרונים הם היחידים שאני לא מצליחה להקשיב להם בשלמותם, משום מה תמיד אני מוצאת את עצמי מזפזפת משיר לשיר מחפשת מה בא לי לשמוע באותו הרגע... בשלושת האלבומים הראשונים זה אף פעם לא קורה לי, אי אפשר להרוס לי את הסדר ואני בחיים לא אעשה shuffle כי זה פשוט יהרוס לי את השלמות של האלבום. זה כל הסיפור מבחינתי, לא ביג דיל, אבל בדיוק לזה התכוונתי כשאמרתי "קשיי עיכול", קשה לי להתחיל את השניים האחרונים וגם לסיים אותם מבלי לקפוץ בשירים קדימה או אחורה, וזה מוזר לי, כי אני מעריכה את העובדה שמן הסתם יש לשירים סדר מסויים כי ככה הם רצו, אבל עדיין...
יוני בלוך - לוט

דווקא לי קורה תמיד משהו מוזר...

תמיד שאני שומע דיסק... לא משנה של מי.. תמיד אני לא מתחבר כל כך לשיר הראשון.. ותמיד רוצה להעביר אותו כדי להגיע אל כל הדיסק.... לא יודע מה יש לי... אולי זה קרה למישהו..? או משהו כזה.... אממ מוזר...

Esmena

New member
וואלה פולי ../images/Emo13.gif

תמיד הזכרת רק את דה בנדס ואוקיי קומפיוטר , ואת פבלו בעיקר בהקשרים היסטוריים שלך:) כל מה שידעתי על יחסך לאלבומים האלה הוא אהבתך האוהבת לאידיוטק, ולכן שיערתי שהתאכזבת משהו, ואת מעדיפה לשמור הדברים בסוד בשל רדיופליתך:) וכעת כמו ענית על מחשובתיי הכמוסות:) תודה לך:) איך היה מבחנך, אגב? <טוב, אני משערת שעכשיו יקפצץ מישהו בעליזות ויביא לי ביקורות מפורטות של פולי על האלבומים הנ"ל> NP- TORI AMOS- PASS THE MISSION אז מה באמת השיר הזה אומר על מה שהיא חושבת על פי.ג´יי הארווי?

polyethylene

New member
איסמנה יקירתי ../images/Emo9.gif

לקחתי על עצמי משימה... הורדתי את kid a ואת amnesiac מהדיסקים למחשב יען כי המערכת הדפוקה שלי פגור התפגרה לה (that bitch !!!), ועכשיו אני מנגנת רק אותם ברקע, ברצף, מההתחלה ועד לסוף, בלי להפסיק ובלי לשנות את הסדר... אולי יצא מזה משהו טוב. העניין הוא שאני אוהבת את כל השירים, הם פשוט קשים לי מדי לשמיעה ברצף... אולי זה רק במח שלי, והכל פסיכולוגי... להתאכזב לא התאכזבתי, אבל הם לא תמיד היו בבחירה שלי כשניסיתי להחליט מה אני אשמע במערכת באותו הרגע... ואידיאוטק
תמיד המלצתי עליו כשיר האולטימטיבי לניגון בריפיט ברקע תוך כדי ניקיון הדירה, אצלי זה תמיד עובד... המבחן עבר בהצלחה יתרה (87 למען האמת *שוויץ שוויץ*)... עוד חודש יש עוד אחד
radiohead - treefingers
שעקב הטעות המטופשת שלי הפך להיות שירשור ממש יפה...

Major Thom

New member
הוו, ניסיתי את זה עם החדר ..

עבד ממש טוב! פולי גארנה!
אוו, שיחקת אותה עם המבחן ..!
- איריס, מאד´ חייכנית הבוקר, משום מה
pulp - live bed show

אמניזיאק

כאלבום אני לא כל כך אוהב אותו, אבל יש הרבה שירים שאני מאוד אוהב בו. לרוב אני לא שומע אותו ברצף אלא מעביר שירים. אני קצת מקצין אבל זה אלבום "שאריות" שלא נכנסו לקיד איי, מה שאומר שהם לא באו בראש של להקליט אלבום אלא בגישה של היי נשארו כמה שירים מה נעשה איתם, וככה לפי דעתי זה נשמע, זה לא זורם או בנוי באיזשהו מוטיב או סדר מסויים כמו קיד איי למשל, שהשירים שם יותר מחוברים וזורמים אחד אל תוך השני. לקחו כמה שירים, חלקם מצויינים, וחלקם פחות ו"הדביקו" אותם. משהו נוסף: באחד הראיונות שאלו אותם למה הם לא הוציאו אלבום כפול שכולל את קיד איי ואמנזיאק ואד אמר שבאלבום כפול יש נטיה בגלל כמות השירים הגדולה להעביר שירים ולהתמקד רק על אלא שאוהבים ואז אנשים יפספסו את האלבום. אני אישית חושב שבמקרה הזה זה נכון, קיד איי היה יכול להתפספס אם הוא היה כפול יחד עם אמניזיאק, אבל בכל זאת אמניזיאק הוא דיסק בודד ואני עדיין מעביר בו שירים, אבל באופן כללי יש כמה דיסקים כפולים שלא היה אפשר להפריד אותם כמו למשל (כן ניחשתם נכון) החומה, או למב לייז דאון של ג´נסיס. np -amorphis - the orphan בשביל שלא יאשימו אותי בניימדרופינג - להקת מטאל פינית שגיליתי לא מזמן, משלבים יפה דת´ מטאל עם מוטיבים של שירי עם ואלקטרוניקה ואולי גם קצת גותי. יפה, אהבתי, מטאל ארופאי משובח. השיר הזה אגב לקוח מתוך האלבום elegy משנת 1996 אם אני לא טועה.

newtone

New member
25 למרץ 2003

אני טס לפולין ... אז אם אני האלבום יצא קודם באירופה....:)
רוקפור- האיש שראה הכל

למעלה