ה../images/Emo222.gif על פי אמא פולניה
העולם עפ"י אימא- פנינים מתוך סיפרה של אדיבה גפן (את "הפנינים" צריך לקרוא במבטא פולני כבד) • האהבה עיוורת, אבל אחרי החתונה.... רואים מצוין. • ילדה יפה כמוך?איך זה ש אין חתן? • כדאי שתיזהרי! אם הוא פנוי בטח יש סיבה טובה. • אני לא רוצה לראות אותך מאושרת - אני רוצה לראות אותך נשואה. • יש שלושה דברים שאחרי שלומדים אותם פעם אחת, לא שוכחים אף פעם: לרכב על אופניים, לשחות, ואת השלישי אני אגיד לך כשתהיי גדולה. • כמה שילמת על הסמרטוט הזה? • היא כ"כ מגונדרת, שכשהיא הולכת נדמה כאילו רק עכשיו באה . • אם את רוצה להיראות צעירה, את חייבת אורח חיים בריא: לאכול במתינות בערב, לישון כל יום בצהריים, להתעמל כל בוקר, ולשקר בנוגע ל גילך . • אני הורשתי לך יופי וחוכמה. מה שתעשי עם זה ? זאת הבעיה שלך !. • בחורה עם שכל צריכה לעשות איתו משהו יותר חשוב מלחשוב. • שלושה דברים שלא מתעייפים מהם: מים זורמים, אש בוערת, ולראות מישהו אחר עובד. • בשביל ש ידרכו עליך, אתה צריך קודם לשכב על הרצפה. • בתי הקברות מלאים אנשים שחשבו שאין להם תחליף . • בשביל להיות עשיר עליך להיות עשר שנים חזיר, אחר-כך אתה כבר נשאר כזה . • כסף אף פעם לא הזיק לאף אחד. • אני - שום דבר לא קיבלתי ב מתנה . • על הקבר שלי אשים כספומט - ככה אהיה בטוחה ש תבקרו אותי. • הכול כואב לי, אבל אני אף פעם לא מתלוננת. • אחרי שבעים - אם אתה קם בבוקר ושום דבר לא כואב - סימן שאתה מת . • הלוואי שלא יהיה יותר גרוע . • רק זקנים כמוני יודעים כמה אתם הצעירים טיפשים . • בסוף תראי שאת דומה לי . • תשברי , תשברי לי את הלב, אני הרי כבר רגילה!!!!! • את רוצה ל הרוג אותי? • מה קרה ש נזכרת באימא שלך? • נו טוב, מה כבר אימא שלך מבינה ? • אתה, אל תלמד את אימא שלך לעשות ילדים. • אני, אני כבר אנוח בקבר. • אני את שלי אמרתי!!!!!