לכאן

../images/Emo43.gif יגאל בשן בתפוז Live ../images/Emo43.gif

היום ב-19:00 נארח Live בפורום מוזיקה עברית ישנה וחדשה את הזמר יגאל בשן, לרגל צאת אלבומו החדש "שמים תחייכו". כולם מוזמנים!

choul

New member
הקטע האנונימי השבועי

למה תמיד אנשים צועקים בכביש? למה שיכורים צריך להעניש? למה יש פתאום מכות בלי להבין איזה איש חסר אונים ואיזה הוא אלים? כי אלה עצבים שמשתלטים לי על המוח בלי העצבים אצלי בראש יותר נינוח בלי העצבים אולי היה לי יותר כוח כי בלי העצבים אצלי בראש יותר נינוח למה כשמעצבנים אותך אתה אומר "יא בן זונה, טיפש, אידיוט ומפגר" מה הקשר לעיצבון של השכל אם אמא שלו נותנת בשביל מאה שקל? כי אלה עצבים שמשתלטים לי על המוח בלי העצבים אצלי בראש יותר נינוח בלי העצבים אולי היה לי יותר כוח כי בלי העצבים אצלי בראש יותר נינוח למה כשאתה מקלל אדם לא כחבר או אח הוא תמיד חייב ישר לשלוף את האקדח? אז מה אם הוא לא עד כדי כך מחבב אותך? האם זה אומר שהוא יכול לשלוט על נשמתך? כי אלה עצבים שמשתלטים לי על המוח בלי העצבים אצלי בראש יותר נינוח בלי העצבים אולי היה לי יותר כוח כי בלי העצבים אצלי בראש יותר נינוח

choul

New member
תקשיבו אני צריך עזרה דחוף

זה לא בדיחת אחד באפריל זה כדי שלא ימחק לי האיי סי קיו מאותה סיבה תבינו שאני לא עובד עליכם

בהביבו

New member
../images/Emo32.gif וכאלה.... כמה הודעות..

כל האופים למיניהם ישורשרו לכאן לשירשור אחד ארוך... נפתח לוח חדש. לוח "הצעות ותלונות". אתם מוזמנים לכתוב שם כל מה ש-ב-א לכם. מה שצ-ץ לכם בראש, הכל. כתבו, ורק שימו שם שנדע למי להגיד או... לחזור. עוד כמה הודעות בהמשך.
[-

בהביבו

New member
../images/Emo32.gif - הודעה ../images/Emo124.gif../images/Emo124.gif

חח, אתם בטח צוחקים כמה הודעות כבר פתחתי היום מהה? טוב אז תקשיבו, סיונול (סיון) מאד עוזרת בנוגע למםגש פורום שאנחנו רוצים לקיים, בין אם זה על גביי הפורום או מחוץ לו. על כך, החלטתי להישתמש במובן של צביעת אדום לחלק: "גולש אשר נטל חלק במשהו שקשור לפורום". אני מאמין שמיום ראשון היא תהיי צבועה, אבל זה רק לכמה ימים. אני מבקש, בלי להיעלב או משהו. אם אתם רוצה להגיד על זה משהו בבקשה. אבל שוב, בלי להיפגע שאתם לא והיא כן, ושוב אני מדגיש: אני צובע אותה למספר ימים !!! ( מה שאני מתכנן לצבוע מישהו מהפורום בעתיד, שלא תחשבו שזה ישפיע משהו.. וזה שאני אבחר את מי לצבוע כגולש המומחה והפעיל ביותר אהיה קבוע) מקווה שתבינו אותי.
שיהיה לכם לילה טוב ערב נפלא - חג שמח - 3ום קל וסוף - שבוע נפלא.

בהביבו

New member
../images/Emo32.gif../images/Emo32.gif../images/Emo32.gif כנסו ....

בואו לצ'אט
|אייקון של בן שם קוביות של קרח כל כפתור ההרחקה|

../images/Emo57.gifמשחק "חמסה"- יותר שכל ממזל!

"משחק החמסה" מתגלגל כמו מנטרה בתפוז אנשים במשך שבוע שלם, שבו תצטרכו להרכיב את פאזל "חמסה" ולגלות את המילה המיוחדת שהתמונה צופנת בעבורכם. להקת "חמסה" הוציאה לא מכבר אלבום חדש
, ואפילו פורום חדש בתפוז, ובקרוב תגענה הבנות להתארח Live. עד אז... חפשו את המטמון וזכו בפרס הגדול! בהצלחה!

בהביבו

New member
../images/Emo32.gifשירשור הוצאת תיסכול וקיטור...

טוף, אז קחו לכם כמה דקות להירגע, תקראו את ההודעה, ותגיבו בהודעה שהכי הכי הכי בא לכם להגיב איתה! תוציאו תיסכולים, עצבים כל מה שבא..
|אייקון של בן מכין רשימה של עצבים שהוא צריך להוציא|

../images/Emo41.gifפורומים חדשים בתפוז אנשים../images/Emo41.gif

פורום חשוב מאין כמוהו, פורום שיסייע לכם הגברים לפצח את הפיירוול הקשה והמדהים בעולם: מה נשים רוצות
גם לצעירים מותר לדבר על זה, סקס לנוער
אם אתה רק חולם, נסה לשתף אחרים בחלומות שלך, מה בדיוק תעשה כ"אהיה גדול"
אחרי כל אלה נשאר רק לשיר...פורום ללהקת חמסה
לא מכירים את חמסה? אתם צריכים ביקור בהול בפורום IN ו-OUT
לתושבי רמת השרון, יש מקום מיוחד משלהם

choul

New member
בואו לצ'אט!מספיק עם הסנקציות!

קודם כל חשוב להגיד שכל הודעה שלא קשורה ללבוא לצ'אט תימחק, אפילו בלי לקרוא מה שכתוב בא,גם אם זה הדבר הכי מצחיק/מעניין/חשוב שיש בעולם...כל עוד זה לא קשור ללבוא לצ'אט ומתי יכולים זה ימחק

../images/Emo43.gif היום בתפוז Live ../images/Emo91.gif

היום ב-11:00 יתארח בפורום חתונות די ג'יי איתן גור, המתמחה במוסיקה, ובעיקר במוסיקה בארועים. תוכלו לשאול ולהתייעץ איתו בכל הקשור במוסיקה בארוע הקרוב שתארגנו, במיוחד אם זה חתונה.
דרורית אמיתי דרור תגיע לשעה קלה של יעוץ להורים בענייני תאומים או שלישיות. זה יקרה בפורום תאומים ושלישיות היום בשעה 21:00. רצוי להכין שאלותיכם מראש.
ואל תשכחו את משחק החמסה, שמשגע את המדינה. הרמז השני עולה היום בשעה 10:30.

בהביבו

New member
שימו לב: ../images/Emo26.gif ../images/Emo36.gif > :

בדף הראשי > החדשות יש מעתה גולש היום.... צפו

choul

New member
מי שיכול לעזור לי שיבוא לצ'אט

והכוונה למי שיודע את כל הalt+**** *=מספרים יענו כמו ¥ƒ

למעלה