לכאן

בהביבו

New member
וואווו, כמה הודעות היו אתמול..(שישי

) בפורום! ממש יפה לעיניים בעזרת השם, נגיע ל 7 - 8 דפים ביום! הכל ייעשה ביחחדר

בן מותק בייב מאמי חמוטטט שלי...

וווווווווואי כמה אהבה
(זה בגלל הסוויטה
) שמעת פעם על דחיית הקץ???
אם לא אז אני אסביר לך באייסי - זה חשוב!!!

דעתי... ../images/Emo98.gif

תראה בן, זה שאתה צובע את סיון לכמה ימים זה יפה מאוד ואחלה ואין לי שום בעיה עם זה כי היא עוזרת באמת!!! אבל לצבוע מישהו לתמיד זה לא טוב כי זה יוצר מן תחרותיות בפורום ולא צריך להיות כאן גולש מעל כולם, תחרות זה רק דבר רע שגורם לריבים ובעיות - כי בסופו של דבר זה יוצר בפורום מעמדות - לא רצוי... זאת רק דעתי אז לא להתנפל עליי

בהביבו

New member
../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gifמי את ביכלל?

סתם, תירגעי תירגעי.. דווקא מה שאמרת באמת נכון, ואני אשקול מאד ברצינות את הנושא שוב, כי יש משהו בדברים שלך. כאן - לצבוע אותה באמת לכמה ימים, זה בסדר כי זה על תפקיד שהיא מבצעת בפורום, ובאמת לא משהו רציני לעתיק הרחוק, אבל מה שאמרת דיי נכון, ו
. לגביי הנושא של ההודעה, את באמת
לקחת
ללב?

חחחחחחח....... :)

לא הבנתי מה לקחתי ללב :( אבל כן מגיע לסיון לקבל אדום לכמה ימים על העזרה - כבר כתבתי את זה

נו באמת

אפשר לחשוב, לא יצבעו אותך... את לא תמותי, מקסימום איזה ניתוח פלסטי (מצטער מצטער הייתי חייב)

Little MC

New member
אהם אהם *מאש* אהם אהם

"גולש קבוע בפורום אשר יש לו מומחיות מיוחדת ומוכחת בתחום הפורום... ושכדאי לשים לב להודעותיו, כי הן בעלות ערך רב" ... כל הודעה שלי ככה תביא לי צבע אדום (אם יש כחול זוהר זה גם טוב) מגיע לי, אני עוזר לך, וכולם אוהבים אותי בפורום מה לא ?:)

Little MC

New member
ככה סיון?

אחריי מה שהיה לנו (אוקידוקי)?? בסדר.. אוקיי.. נראה.. סבבה..

סיונול

New member
חחחחחחח זה שאתה גומר מדברים

מסויימים.. לא אומר שהיה ביננו.. :) חחחחח אוקידוקי?.?

אז אני לא מבין למה סיון תהיה אדומה

לא שממש אכפת לי אבל היא לא אחראית על איזה חלק בפורום, היא לא מתארחת בפורום בצורה חד פעמית, היא לא בעלת מומחיות מיוחדת ומוכחת בתחום הפורום, וההודעות שלה בכלל לא בעלות ערך. סתם מוזר לי

למעלה