לכבוד סוף סוף-השבוע...

RenanaD

New member
../images/Emo32.gif לכבוד סוף סוף-השבוע...

וחג הפסח (טפו) שבא אלינו בקרוב (מדי), אני פותחת פה שרשור אוף (וגם בגלל שהאחרון הוא בנושא מסוים, אז החלטתי לפתוח חדש. מור-לא לסקול אותי באבנים!!). בעקבות שרשור משעשע שנמצא פה למטה ובו גיליתי שגל ענבל חושבת שניקי מלהקת ווסטלייף חתיך סוף הדרך, החלטתי לחלוק אתכם ואתכן פה בפורום תמונות שלו (כן כן!! אני, רננה, הקדשתי מזמני היקר וחיפשתי באינטרנט תמונות שלו!! והכל בשבילכם, חברי הפורום האהוב עלי מכל!!). מעניין אותי מה תחשבו עליו... אז בנות (ובנים, זה יהיה משעשע)-להגיב על הבנאדם!! אני פותחת פה שירשור תמונות, נקווה שלא יהיו יותר מדי.

RenanaD

New member
שגל ענבל=שגם ענבל, אני עילגת

וככה הוא נראה בימים אלה

RenanaD

New member
פה הוא השמאלי

הימני הוא קיאן, עוד אחד מהלהקה

inbal145

New member
פה הוא נראה מ~ד~ה~י~ם!!

הוא כזה יאמי
(מייקל יותר
-לא שכחתי אותך...) ביי דה וואי...
פסח כשר ושמח לכווווווווווווווווולם

RenanaD

New member
כן, בתמונה הראשונה הוא באמת

יאמי.... וגם מייקל!! חחחחח

RenanaD

New member
פה הוא באמריקה

הלהקה ניסתה לשבור את השוק האמריקאי (בלי הצלחה יתרה) ואחד מהנסיונות היה לעשות קאבר לשיר קאונטרי מוכר שקוראים לו "Daytime Friends And Nighttime Lovers". כשהם הופיעו שם (שכחתי את שם המקום) עם השיר הזה הם התלבשו כמו קאובויים או אנא אערף מה, ומשם לקוחה התמונה הזו.

inbal145

New member
והרגע החלטתי שגם פה הוא חמוד חחח

ושוב האייקון המאוהב יעזור לי

RenanaD

New member
תמונה אחרונה!! פה הוא סתם מאושר

עכשיו זמן התגובות. איך?!? כולם, להגיב בהמוניכם!!

inbal145

New member
יייייאאאאאאאוווווווו

ובזה סיכמתי את שעות המחשב שלי להיום
גם אחי צריך לקבל אותו קצת אחרי שהוירוס השלתט עליו... לילה טוף

RenanaD

New member
חחחחחחחחח

פשוט תודו שהבנאדם מהמם!!! וחוצמזה-יש לו מלא תמונות שהוא נראה אחרת לגמרי (בגלל שהיתה לו תסרוקת שונה) אז אולי אותן תאהבו יותר. אני פשוט חושבת שהוא נראה הכי חתיך עם התסרוקות שיש לו בתמונות שבחרתי, ולכן שמתי את אלה...

למעלה