לכבוד סוף סוף-השבוע...

inbal145

New member
חחחח יש דמיון....

אגב בקאהם, יש שמועות שהוא בגד בויקטוריה במשך ארבעת החודשים האחרונים עם העוזרת האישית שלו במדריד

Moreiro

New member
למה לסקול../images/Emo35.gif../images/Emo122.gif../images/Emo121.gif|פטריה|

למה כולכם חושבים שאני אלימה
אבל באמת צריך פה איזה
מדי פעם... אז מעכשיו ייפתח שרשור
כל שלושה ימים, ואז אני אסקול אתכם אם תפתחו הודעות
חדשות
או שלא

RenanaD

New member
חחחחחח אין בעיות!!

אבל אני לא חושבת שאת צריכה לפתוח שרשור אוף. אם יש למישהו משהו לא קשור להגיד, שהוא יפתח. כי ככה נראה לי שיהיו מלא הודעות אוף מיותרות, לא?! בכל מקרה-תעשי מה שאת חושבת. ולא יקירתי, אף אחד לא חושב שאת אלימה!! אנחנו סתם לובשים אפודי מגן ושכפ"צים (זה אותו דבר?!) כל פעם שאנחנו נכנסים לכאן, אבל באמת, זה ממש לא בגללך... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ותגידי לי אהובתי-מה את חושבת על ניקי?! (רמז: אם זה לא משהו חיובי-אני אהיה האלימה!!! חחחחחחחחחחחח סתם סתם, תגידי מה שאת חושבת!!)

Moreiro

New member
נאמ.. ../images/Emo121.gif|פטריה|

זה בדיוק הקטע.. במקום שכל אחד יפתח מתי שבא לו שרשור חדש והפורום יהפוך ל
ומבולגן (וזה הרס כבר המון פורומים טובים שאני מכירה), אני אפתח שרשור אחד, ואליו ישרשרו מלכתחילה את מה שלא קשור לפורום. ואם מישהו בכלזאת יפתח שרשור
חדש, יהיה לאן לשרשר אותו. ככה זה הרבה יותר מסודר, את לא חושבת? ואני לא מסוכנת, באמת
(וכן, זה אותו הדבר
) הממ.. ניקי? שמעי, אהבתי פעם את ווסטלייף. לא הערצה מטורפת, אבל קניתי שני דיסקים שלהם (קוסט טו קוסט ווורלד אוף אוור און), את השירים אני אוהבת (למרות שפעם שהתעמקתי במילים גיליתי שבאימג'ינרי דיווה [שאגב מארק עולה שם לטונים שלא יאומנו] הוא שר all the guys compering sizes... ו.. אממ.. הממ.
), אבל עכשיו אני שומעת יותר דברים אחרים (אוונסנס, למשל). ועכשיו לתשובה שבאמת קשורה למה ששאלת אותי
ניקי חמוד, אבל אף פעם לא אהבתי אחד מהם יותר מדי. בריאן חמוד, שיין גם. ניקי מזכיר לי קצת את דיוויד אנדרס (סארק [אגב לפני כמה ימים בחוליה החלשה היה מישהו שבול דומה לו איך שהוא נראה בעונה השלישית.. זה היה ספוקי
])
אבל הוא חמוד
אמא, איזו הודעה ארוכה

RenanaD

New member
כל הכבוד על האורך!!

וזהו-לא התכוונתי שכל אחד יפתח שרשור אוף. רק במקרים שאין לו מקום אחר לשרשר אליו. כי לפעמים יש כמה נושאים בשרשור אוף אחד וזה כבר מבלבל. את באמת קנית 2 אלבומים של ווסט?! אני בהלם!! וכן-באימג'ינרי דיווה מארק באמת שר גבוה... אבל כל עוד לא שמעת את You See Friends I See Lovers (את הסוף של השיר) לא שמעת גבהים מימייך!!! חחחחח שם זה באמת משהו. והמילים של אימג'ינרי... כן... זה באמת אהם. אבל הכוונה היא לא באהם אלא בבגדים, יו קנואו... חחחחחח אני מקווה שהבנת את זה אז! ואם כבר מדברים על שירים סוטים-שמעת את השיר Bad Girls שלהם?! אם לא-לפחות תקראי את המילים. הם לא רשמו את השיר, אבל הם שרים אותו, ועכשיו אנחנו באמת יודעים מה הם רוצים מהמעריצות... חחחחחחחחחחחחחחח איזה שיר סוטה. ו... ניקי?! סארק?!? מה הקשר?!?!
נ.ב.-מסתבר שגם את אחת מאחיותיי האובדות!! גם אני די "לקחתי הפסקה" מווסטלייף בזמן האחרון ו-"התמקדתי" יותר באוונסנס... או וול
.

RenanaD

New member
לא, אני לא רואה פה דימיון

סארק נראה רוסי וניקי ממש לא. ועוד משהו-השפתיים של סארק מתחילות פה ונגמרות בהודעה חדשה (חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח), ושל ניקי לא.

במקום להגיב לכל תמונה....../images/Emo19.gif../images/Emo42.gif

אני אגיד את זה בהודעה אחת - הוא כוסון
ממממ אלוהים
כמההה זמן לא ראיתי תמונות שלו
הוא פשוט מ-ה-מ-ם
אבל קיאן יותר....
. אין מה להשוות. ושיין -
. גרררררררר אלוהים

RenanaD

New member
כן, בהחלט... ניקי "טוק מיי ברט'

אווי", חחחחחחחחחחח. ומה, את אוהבת את קיאן? איזה צחוקים! ושיין?! יו, אני ממש בהלם מכן. לא ידעתי שאתן כל כך "בקיאות" בווסטלייף!! איזה קטעים!!! אני רואה שאתן ממש יודעות את השמות והכל... קבלו "פשששששששש" וח"ח גדולים על חשבוני!!!!

Moreiro

New member
../images/Emo3.gif../images/Emo121.gif|פטריה|

היתה לי תקופה של ווסטלייף.. אפילו פעם עשיתי עם חברה עבודת חקר על השירה הלירית בספרות: "מה ההבדל בין השירה הלירית של להקת בנים מהארץ (היי פייב) לבין השירה הלירית של להקת בנים מחו"ל (ווסטלייף)?"
חח לקחנו 5 שירים מכל להקה שהם בעצמם כתבו, תרגמנו את כולם לעברית (יצא מזעזע
) ופירשנו כל משפט ("אבל אני יודע שבשבילך להיות כאן בלעדיי לצידך [זה פשע אהבה?
]" - הדובר יודע שהנערה זקוקה לו
המשפט הזה מסובך מדי..
).. אני מתפלאת איך לא קיבלנו 100
טוב נו, המורה היתה קצת מטומטמת... אבל ממש קצת

RenanaD

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

באמת?! חחחחחחח עבודה על ווסט והיי פייב.... או וול, אני עשיתי עבודה על כריסטינה אגילרה!! הייתי צריכה לעשות עבודה באנגלית על איזה שיר שאני רוצה, אז בחרתי את השיר "Keep On Singin' My Song", שמדבר על איך שפעם היא היתה עושה כל מה שאמרו לה כי היא רצתה לרצות את כולם, אבל עכשיו היא תפסה שכל והתחילה לעשות מה שהיא רוצה ומה שבא רק לה לעשות

היי../images/Emo70.gif../images/Emo19.gif../images/Emo42.gif

קיאן שווה
זה לא מצחיק
. הוא כוסון
רק בריאן.......
שמן מכוער. ונשוי
. חיחי סתם.....

RenanaD

New member
היו לי פעם שבועיים שקיאן היה +++++

בעיני, אבל עבר לי. ומאז ומעולם העדפתי את ניקי, אז... ובקשר לבריאן-כן, הפרצוף שלו באמת לא משהו חחחחח. ונכון, הוא באמת היה שמן! אבל הוא רזה 20 קילו לאחרונה (אם הבנתי נכון את מה שאמרו לי, אני גם לא זוכרת כ"כ) ככה שעכשיו הוא לא שמן כ"כ... ואשתו ממש חמודה!! ויש לו 2 בנות מהממות!!!

אוווווו מורררררררר

פשששש את כחולה דגושה
יפה לך!!
מטרה סמוייה: ביקור נימוסים מטרה אמיתית: לדרוש ממך שלא תשאירי אותי במתח ותיכנסי לפורום של נטי ותגידי לי אם הניחוש שלי נכון...חיחי עליתי עלייך
besitos סיון

Moreiro

New member
סיון ^^ ../images/Emo24.gif../images/Emo121.gif|פטריה|

סורי הייתי חייבת לעזוב את המחשב אחרי 4 שעות שם ו10 דקות של צעקות מצד אבא שלי ואיומים שהוא לא ייקח אותי לכלמיני מקומות
אני כבר הולכת להגיב לך

למעלה