לקחתי בקלות. אין בעיה :)
L liran87s New member 20/8/02 #22 זה הומור כזה ביני לתומר... קח את זה כחידה, מי אמר לי שבגלל קואורדינציה לא נופלים ? וכשהגעת לפתרון, למה אמרתי תביעת דיבה ? הבדיחה שחרשנו עליה הרבה הרבה הובנה סופ-סוף ?!
זה הומור כזה ביני לתומר... קח את זה כחידה, מי אמר לי שבגלל קואורדינציה לא נופלים ? וכשהגעת לפתרון, למה אמרתי תביעת דיבה ? הבדיחה שחרשנו עליה הרבה הרבה הובנה סופ-סוף ?!
K ktam New member 20/8/02 #23 לא נראה לי שהוא יבין גם עוד מאה שנה ברצינות, היו לי מעט נפילות, אבל זה אולי כי אני יותר מתרכז בטכניקה שלי ופחות בקפיצות. אני בטוח שהשנה יהיו לי לא מעט נפילות..
לא נראה לי שהוא יבין גם עוד מאה שנה ברצינות, היו לי מעט נפילות, אבל זה אולי כי אני יותר מתרכז בטכניקה שלי ופחות בקפיצות. אני בטוח שהשנה יהיו לי לא מעט נפילות..
L liran87s New member 20/8/02 #24 ושוב ../images/Emo70.gif אש יגולש ../images/Emo70.gif ההנאה מהקפיצה שווה יותר מהטכניקה ! גם מיעילה יותר לרמת הגלישה. (משפר את רמת הנחיתה ומשפר את אופציה ההיחלצות מניפילות בתנועה אינסטינקטיבית...)
ושוב ../images/Emo70.gif אש יגולש ../images/Emo70.gif ההנאה מהקפיצה שווה יותר מהטכניקה ! גם מיעילה יותר לרמת הגלישה. (משפר את רמת הנחיתה ומשפר את אופציה ההיחלצות מניפילות בתנועה אינסטינקטיבית...)