../images/Emo207.gif ../images/Emo32.gif אז... מה קורה מחר בלילה??
וואיי אתן קולטות שעברנו עשור? מה אתן עושות מחר בלילה, איפה תיהיו? אתן יוצאות וחוגגות \ מציינות את היום הזה ? אני בשנים האחרונות הפקרתי את חברים שלי ולא יצאתי איתם כי חבר שלי לא אוהב לחגוג את זה כי זה לא שלנו אז סתם היינו יושבים בגינה או רואים סרט בבית שלו או שלי. אבל עכשיו זה משהו אחר לא עוד סתם שנה עברה. קודם כל שנה מדהימה ומופלאה שבה הכרנו את אדם ועוד מליין דברים יפים שקרו לי בחיים ובכלל בעשור האחרון.. אז הוא השתכנע שסתם נלך לבר של אח של שכן שלו, הוא ינסה להתייחס לזה כמו כל יציאה של יום שיישי למרות שקשה ואפשר להבין. טוב חפרתיי עכשיו תחפרו אתן יש משהו שאתן עושות מחר?
בכללי תמיד יצאתי אחרי חצות עם החברות,נהנינו עד הבוקר... הפעם אני אהיה עם קרובי המשפחה.. כי החליטו לעשות לנו מבחן ביום שישי..ואין מועד ב'..ומי שלא עושה..מת //= זה ממש ביאס אותי... ואניאוהבת את החג דווקא,יש לי בבית יולצ'קה
חמודה
בכללי העשור עבר טווב ...וואו..10שנים שאני בארץ !!! זכינו להכיר את הבן אדם הכי מדהים שיש ..א ד ם ! שתהיה לכולכן שנה נפלאה
בסילבסטר עם חברים שלו וחברות שלי מקום כרגע עוד לא ידוע . הכתובת ניתנת שעתיים לפני 12 בלילה יום חמישי אבל אנחנו הולכים ב 2 בלילה כדי שיהיה כוח להשאר עד הצהריים למחרת
. שתהייה שנה אזרחית טובה ומאושרת לכולםםםםםםםםםם
היו 10 שנים טובות שיבואו עכשיו על כולנו 10 שנים יותר טובות מהקודמות
וכמובן את כל האושר וההצלחה בעולם לבייבי גלמברט שלנו
אצלנו במשפחה כל ארוע הוא סיבה לחגיגה לכן גם ערב השנה האזרחית החדשה...ואם יהיה לי כוח אך אני בספק נצא אחר כך עם חברים וכמובן אני מאחלת לכולם שנה מדהימה ומוצלחת!! שרק תעבור בכיף עם המון חוויות מדהימות.. זה מוזר לומר אבל אני מרגישה כאילו אני מעריצת אדם מאז ומעולם למרות שזה עוד מעט בדיוק שנה.. אז שתיהיה לנו בנוסף לכל הדברים הטובים גם שנה מלאה מלאה של אדם עם המון הצלחות שלו כי הצלחות שלו גורמות לנו להרגיש טוב!
אני אעביר עם חברות את הזמן ונשמח שיש לנו אחת את השניה ושבע"ה נמשיך להיות חברות גם בעשור הבא. בלי מסיבות, בלי בנים, בלי רעש.. רק אני והאנשים שאני הכי אוהבת
מקווה שתצא מחר. יש לי עבודה. בפתח תקווה. יש לי פגישה עם לקוח ב19:30 שאין לי מושג כמה זמן היא תקח. החבר'ה של השכונתי שלי יהיו בטיזינבי במדבר כי הם עושים שם מסיבה. אני לא בקטע של סמים/טראנס/נסיעה של 4 שעות ולכן אני לא אהיה שם. אין לי מושג איפה אני כן. אם בכלל. אלוהים גדולה. שתהיה שנה טובה!