לכפרות

TheBeatlesList

New member
הגליון הראשון של מגזין הביטלס העברי

חובבי פינק פלויד שלום, פורום הביטלס בהייד פארק משיק מגזין אינטרנט חדש וייחודי שיעסוק בביטלס בעברית. הגליון הראשון, שמתגבש בימים אלה ויצא בקרוב מאוד, עוסק בין היתר בהקשרים לא ידועים בין הביטלס לישראל. אם אתם מעוניינים לצרף את שמכם לרשימת הביטלס העברית ולקבל מגזינים, עדכונים וחדשות, שלחו אימיל לכתובת [email protected] ופנייה לחברי הפורום- אם יש בכם כאלה שמעוניינים לכתוב כתבה קצרה לעיתון על הקשר בין פינק פלויד לביטלס, אני אשמח עם תשלחו לי אימיל או מסר. שנה טובה!

אנשים אני כנראה מופיע בוודסטוק!!

אז מי שירצה אני אודיע לו אם אני מופיע או לא ואם הוא רוצה לראות אני אמסור לו מידע! (המארגן התלהב מאיתנו ואנחנו כנראה נתחיל להופיע איתו כל הזמן!!! יאאהה)

IRBaB00n

New member
פסטיבל וודסטוק 2005 !!!

פסטיבל וודסטוק 2005 יוצא לדרך!!! 22-23.10 (חוה"מ סוכות) חוף פלמחים, החל מהשעה 17:30, חוזרים לוודסטוק 1969 עם יומיים של הופעות מחווה לאגדות הרוק בלוז והנשמה משנות ה-60 וה-70
PINK FLOYD
JIMI HENDRIX
THE BEATLES
JANIS JUPLIN
JOE COCKER
ועוד רבים אחרים !!
לרשות אורחי הפסטיבל תתאפשר
לינת קמפינג במקום
חניה מסודרת
מקלחות ושירותים
דוכני מזון ושתיה קלה\חריפה
שוק מזכרות
אוהל שאנטי ענק
סדנאות מדיטצייה רוחנית ועוד... פרטים נוספים על הפלאייר...
מחיר כרטיס - 170 ש"ח כרטיסים אפשר לקנות במשרדי "קסטל" 03-6045000 ובכל משרדי הכרטיסים בארץ! * למשלמים בישרכרט - 80 ש"ח הנחה תמורת 350 כוכבים בלבד * לפרטים נוספים: 050-4774242/3 או לתיבה האישית או באיסיקיו 103129314

NIR Y

New member
מגניב תהנה

והייתי בא אבל זה די יקר תאמת, נראה כבר.

IRBaB00n

New member
כרטיסים מוזלים לוודסטוק 2005

אפשר למצוא אצלי לפנות לתיבה אישית איסיקיו 103129314 או מסנג'ר [email protected] מספר הכרטיסים בהנחה מוגבל !!

למעלה