למי שעוד לא מכירה את הבלוג

אשכר ש

New member
../images/Emo32.gifלמי שעוד לא מכירה את הבלוג

המדהים של אור-לי, הוא מומלץ בחום. הבלוג שלה עוסק בנושאי הורות וחינוך שונים. אני מאמינה שרוח הדברים מתאימה לפחות לחלק ממשתתפות הפורום. הנה קישור לבלוג.

mise

New member
|đö́ù| החוקים הלא ברורי

סלחו לי שאני לא מבינה, אולי מישהי תוכל להסביר לי אחת ולתמיד איפה זה עומד עכשיו ולהשיב לשאלותי: 1. אם עברתי הריון ללא מעקב אצל איש, ילדתי ויש לי אישור מיילדת, זה מספיק כדי לרשום את הילד? 2. אם עברתי הריון עם אישור יבש מרופא (תאריך וסת אחרון, תל"מ) + אישור מיילדת ללידה, זה מספיק כדי לרשום אותו?

אם פי 3

New member
על פי החוק היבש

אם זו מיילדת מוסמכת בישראל - כן (המיילדת "שלך", למשל, לא). יתכן שיהיו פקידים שיטרטרו, אבל לשון החוק ברורה, ואפשר לקרוא ולהדפיס מהרשת (אתר הכנסת).

mise

New member
אוקיי.

אז עם אישור מיילדת מוסמכת בישראל לא צריך אישור מעקב הריון או בדיקת רופא כלשהי לאחר הלידה, הבנתי נכון? אגב, אותה מיילדת מקבלת את הרשיון שלה בחזרה בתחילת אפריל ולמיטב הבנתי תגבה את אותו מחיר עבור לידה.

סטיוויה

New member
המיילדת שלה מאושרת ע'י משרד הפנים

לנו לא היתה בעיה ואם יש בעיה יש מס' טלפון של גברת מהסניף בירושלים שתאשר.

mise

New member
גם לי לא היתה בעיה

לפני 7 חודשים. העניין, שאותה מיילדת אמרה לי שעד שהיא מקבלת את הרשיון בחזרה באפריל, האישור שלה לא מספיק וצריך אישור מרופא שבדק אותי אחרי שבוע 28 + אישור מרופא שראה ובדק אותנו לאחר הלידה. שייסה!

סטיוויה

New member
לא מספיק

חסר לך אישור מרופא(ילדים)שבדק את היילוד.(אגב,היום החוק היבש דורש אישור מגיניקלוג שבדק גם אותך,שאכן ילדת.).

mise

New member
אז החוק השתנה?

כי כשילדתי את אראלי ובארי לא היה צורך באישורים מהסוג הזה.

סטיוויה

New member
כן.ולא.

כן במחינת אישור גיניקולוגי בנוסף לאישורים האחרים. לא מבחינת אישור על בדיקת הילוד.כשרשמתי את ביתי היה לי חסר האישור הזה וסרבו לרשום אותה בלעדיו. נשיקות.

mise

New member
סליחה סטיוויה,

על הדאפריות שלי. לא הבנתי כלום. כן השתנה מבחינת אישור גניקולוגי - היינו, צריך? לא השתנה מבחינת אישור על בדיקת היילוד - היינו, לא צריך? נשיקות כפליים בחזרה.

סטיוויה

New member
את צריכה אישור בדיקת ילוד

ואם אין לך שום מעקב הריון אבל יש רופא משפחה שיודע שהיית בהרייון-כדאי שיצרף מכתב שמאשר גם את זה.

מהההה????? ../images/Emo24.gif

ברוכב היוצאת מהארון ההריוני... או שאני לחלוטין מרחפת ולא שמה לב מה קורה סביבי

mise

New member
אלא אם מישהו מהם יפתיע

בגמילה. אני לא מתכננת כלום. הם מתכננים את הכל.

למעלה