למקוריים שבינכם...

R O O L Y

New member
../images/Emo32.gif למקוריים שבינכם...

מחר יש לי "מסיבת פיג'מות", חחח זאת אומרת כמה ילדות (15 ליתר דיוק) באות אליי הבייתה לישון... חחח טוב בקיצור זה לכבוד היומולדת שלי, קצת באיחור... אבל חוץ מהדברים הרגילים (סרט, אוכל טעים וכו'...) אני רוצה לעשות דברים מקוריים, רק מה, לא עולה לי שום דבר! אם יש לכם רעיונות טובים ואתם חושבים עליהם בדיוק עכשיו אז תכתבו לי בבקשה אני אשמח
תודה רבה מראש! (ואם אתם שואלים את עצמכם למה אני כותבת את זה, התשובה היא: כדי להעיר קצת את הפורום...
)

R O O L Y

New member
חחחח זה בסדר יבואו קצת ../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif

אבל הם לא ישנים חחח ולא בגלל שאני דוסית (ואני לא!!!!!!!!!!!!!) אלא בגלל שיהיה ממש צפוף... גם ככה... זה כבר נהיה יותר מ-15 ועכשיו באים עוד 6 בנים... ואפילו בבית הכי גדול בעולם זה יהיה קצת צפוףףףף... חחח

shv2004g

New member
אם כבר מדברים על דוסים...חחח../images/Emo6.gif

שמעו: הייתי בקיץ בטיול מאורגן של החברה להגנת הטבע באזור החרמון. היינו אוכלים את הארוחות בבית ספר שדה חרמון. הקיצר, הטבחים שם ונראה לי שגם חלק מהצוות דוסים. אז אני וחבר שלי משם אכלנו מצלחת בשרית ואחרי שסיימנו התיישבנו ליד בנות שאכלו קורנפלקס עם חלב... וחטפנו שם צעקות כאלה! כל כך התעצבנתי על זה. אין לי בעיה לכבד את זה שאנשים שומרים כשרות אבל יש הבדל בין להסביר לבין להסביר בצעקות. עשיתי משהו אסור מבלי שידעתי שזה אסור ובמקום להסביר לי את הטעות ברוגע ובנועם, באו וצעקו עליי!

R O O L Y

New member
מה לעשות, דוסים זה דוסים...

זה כמו שאם אני אלך בגופייה בבני ברק או אסע שם בשבת באוטו, יזרקו עליי אבנים... אבל אני לא עושה הכללות

shv2004g

New member
אבל זה לא מקובל על הדעת!

הם העיקר חושבים שהם צדיקים גדולים!

shv2004g

New member
זה ממש לא מצחיק!

זה מאוד עצוב שלא נותנים להסביר את עמדתך ועוד אחרי שאמרנו להם שלא ידענו שיש הבדל בין הצלחות (בשרית וחלבית) הם לא האמינו לנו! אחרי זה אמרתי לרכז המדריכים שהוא גם דתי שצעקו עלינו והא היה אדיש. הוא היה אחלה בן אדם אבל בעניין הזה-אדיש!

סניילית

New member
אני לא התכוונתי

שזה מצחיק שלא נותנים לך להסביר את עצמך..זה מצחיק שצועקים עלייך בגלל שאכלת מצלחת בשרית ואז התישבת ליד מישהו שאכל מצלחת חלבית..

למעלה