לנטיעות

../images/Emo143.gif סופ"ש ב-../images/Emo43.gif אנשים ../images/Emo146.gif

מחפשים את המטמון ב-
אנשים!
פורום למען הקהילה ארגן לכם לכבוד חג טו´ בשבט משחק "מחפשים את המטמון". עברו בין הפורומים ואולי תזכו בפרסים. הקליקו כאן והתחילו את החיפושים אחר האוצר! http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=954&msgid=93360895
הילד סובל מפחדים? חרדות? נראה עצוב? מתנהג שונה לאחרונה? חלה אצלו ירידה לא מוסברת בלימודים? ד"ר מיכאל ינקו, פסיכיאטר מומחה לילד ולמתבגר, במרכז טיפולי "צעד צעד" יתארח במהלך הסופ"ש בפורום אבחון וטיפול לילדים. אנא שרשרו את שאלותיכם: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1698&msgid=93319983
אחיות או לא להיות - עכשיו הלוגו! פורום אחיות או לא להיות מבקש את עזרתכם בעיצוב לוגו לפורום. הלוגו הזוכה יתנוסס בעמוד הפורום הראשי. הכנסו לפרטים נוספים: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1688&msgid=93156759
תכנית הטלוויזיה "שוונג" יוצאת לדרך בעונה השלישית, והפעם בנושא "אזרחות". אם אתם בגילאי 14-16 והופרו זכויותיכם בבית הספר, בבית, או בכל מקום אחר, אם רמסו את חופש הביטוי שלכם, את חופש המצפון או כל זכות יסוד אחרת, נשמח לשמוע על כך ואולי תוכלו להשתתף בצילומי התכנית הבאה. אנא, פנו אלינו לדוא"ל: [email protected]

noawho

New member
פרל ג'אם לישראל - עצומה

שלום לכולם! אני מזמינה אתכם לקחת חלק בקמפיין של קהילת פרל ג'אם בישראל - להביא את הלהקה להופעה בארץ. הצעד הראשון הוא השמעת קולכם בעצומה, החתימה היא פשוטה וקלה, אשמח אם תקראו ותתרמו את שמכם, מקום מגוריכם והערות יתקבלו בברכה - http://www.ipetitions.com/petition/pearljam_to_israel/index.html הוכח פעמים רבות בעבר כי הלהקה מאוד קשובה למעריציה ומכירה תודה לנאמנותם ופעילויותיהם השונות, עצומות רבות שאורגנו בעבר ע"י מדינות שונות שנשכחו בסיבובי ההופעות של הלהקה - השיגו בסופו של דבר הופעות יחודיות ותגובה מרגשת מצד הלהקה. לכן אין כל טעם בלהרכין ראש, לוותר על כל פעילות ולהכריז על ישראל כקרבן אבוד מראש - אלא להאמין בהתאוששות הכלכלית בתהליך הפריחה התיירותית ובמאמץ התדמיתי החשוב להביא אמנים בעלי שם להופעות הסטוריות בארץ. כל זאת מעבר למוסיקת הרוק הנפלאה והחיונית שפרל ג'אם מייצרת זה 16 שנה, עם אלבומה החדש היא תמיד נשארת רלוונטית, מדהימה ובועטת במסריה הפוליטיים ובאדרנלין הגבוה. העצומה היא רק הצעד הראשון, בתוך קמפיין שיכלול יצירת קשר עם הלהקה ועם שלל הגורמים הרלבנטיים, כל מי שיש לו נגישות לעולם המוסיקה, ההפקה, האמרגנות או כל תחום אחר ומאמין שהוא יכול לתרום למאמץ ואפילו במעט - נשמח מאוד! אנא צרו קשר. אנא העבירו מייל זה לכל מי שצעיר בנפשו ואוהב מוסיקה, תודה מראש על זמנכם ותרומתכם, שימו לב - אין שום דרישה מאיתנו לתרום כספים דרך האתר של העצומה, הפרסומת לגבי תרומת כספים מתייחסת אך ורק לאתר עצמו ולא לקהילה שלנו. Keep on rockin in the free world pearljam.co.il

דן תורן ושליחי הבלוז בחוות החיות7.2

דן תורן ושליחי הבלוז במופע חדש עם שירי האלבום החדש המשותף "פרח פרי" בשילוב חומריו של דן מהעבר וחומרים של שליחי הבלוז. חוות החיות בקריית טבעון (טל' 0505299303), יום ד' 7.2.07 שעה 22.00. כרטיס: 60 ש"ח. דן תורן - שירה וגיטרה צ'לי סיגלסקי - גיטרה ושירה ניב חובב - קלידים ושירה ערן סנדרי - בס ושירה שאול אליהו - תופים

שליחי הבלוז בחמדת ימים 16.2.07

השליחים יצדיעו ל-4 אגדות הרוק הגדולות: PINK FLOYD THE WHO LED ZEPPELIN QUEEN בחמדת ימים בצפון (טל' 046989423) ביום שישי 16.2.07 שעה 22.00. 60 ש"ח.

magicblues

New member
דני שושן בערב 60-70 במסבאה-כל רביעי

דני שושן והמג'יק בלוז בנד יצדיעו למיטב הקלאסיקות של הרוק והבלוז משנות השישים והשבעים: אריק קלפטון, "הצלליות", "החיפושיות", "לד זפלין", "הדלתות" ועוד. המסבאה (האנגר 13 נמל ת"א), כל יום רביעי בחודש פברואר (7-14-21-28.2.07) שעה 21.30. כניסה חופשית, טל': 035444250. דני שושן - שירה ובס עדי הלל - גיטרות ושירה עידן גרין - תופים ושירה פרטים נוספים באתר הרשמי של דני שושן: www.dannyshoshan.net

holo

New member
תמונות של סיד בארט

הייתי רוצה שכל אחד יעלה תמונה (אחת או שתיים) אהובה עליו של סיד בארט. אני פשוט רו צה להכין איזה עיצוב בפוטושופ (חתימה, למי שמבין), ומשום מה, למרות כל התמונות, אני פשוט לא יודע במה לבחור.

holo

New member
בעצם

אני לא רוצה ליצור פה שרשור מפלצת, אז מספיק לי שרק 6 אנשים יעזרו לי..

יש בגלריות של הפורום

הרבה תמונות שלו, וגם חיפוש מהיר באתרים המוקדשים לו, יניבו תמונות רבות. שרשור תמונות רלבנטי רק אם הוא צמוד לדיון על התמונות הנ"ל. למשל: מדוע אתה מעוניין בתמונות שלו? אילו תמונות מעניינות אותך במיוחד? אם אתה מעוניין בדיון כזה, פתח שרשור חדש. אחרת, ראה המקורות האמורים.

holo

New member
קראי את ההודעה הראשונה שלי

ראיתי הרבה תמונות שלו ובכל זאת התקשיתי לבחור, אז רק רציתי שכמה אנשים יעלו תמונה אהובה במיוחד עליהם.

אוקיי, הנה תמונה אחת שאני אוהבת

מני כמה. זו תמונה שצולמה כשסיד היה בתיכון, ושיחק את המלט בהפקה של בית הספר.

עוד אחת

מהתמונות האחרונות שצילם מיק רוק, בשנת 1971, בגינת ביתה של אמו של סיד.

holo

New member
מצויין!

מעניין שלא חשבתי עליהן. יכולות להשתלב נהדר ביחד!

אבל זו רק חצי תמונה...

בחצי השני רואים את ווטרס צוחק. יש לך את התמונה המלאה? (היא מופיעה בספר של מייסון).

למעלה